Vastannut: Mustelmann, klo 19:22
Vastannut: kirill potemkin, klo 14:27
Ei niin hyvää, etteikö jotain huonoakin... (Eli siis plussat ja miinukset)
20.02.2016
Ansa
Emelie+ figujen maalausta ja snookeria (figujen maalaus etenee vauhdilla ja samalla pääsee seuraamaan toisella silmällä Neil Robertsonin ja Ronnie O'Sullivanin pelaamista)Mitä figuja? :D
- huono asento maalatessa, selkä ei tykkää yhtään
Itsekin maalaillut tänään, mutta hitaasti edennyt.
+ Hordesin peikot ovat saaneet vähän lisää väriä pintaansa.
- Projekti peikkojen kanssa etenee hitaasti, kun ovat muutaman kuukauden odottaneet maalausta.
[quote="Emelie" post=43658]+ figujen maalausta ja snookeria (figujen maalaus etenee vauhdilla ja samalla pääsee seuraamaan toisella silmällä Neil Robertsonin ja Ronnie O'Sullivanin pelaamista)

- huono asento maalatessa, selkä ei tykkää yhtään[/quote]
Mitä figuja? :D

Itsekin maalaillut tänään, mutta hitaasti edennyt.

+ Hordesin peikot ovat saaneet vähän lisää väriä pintaansa.
21.02.2016
Emelie
^ Heh, tällä hetkellä työn alla on Call of Cthulhu -peliä varten (hahmottamiseen ja fiilikseen) hiukan mafiahenkisiä figuja, jotka tuntuvat pääosin kuuluvan 1950-luvulle (vaikka meidän peli sijoittuukin 1920-luvulle, mutta vetoan taitelliseen vapauteen). Toisena prokkiksena on sitten hassuja fantasiahahmoja. Minä en pelaa figuilla enkä yritä rakentaa armeijoita, mä vaan maalaan. :)
+ maalaus on hauskaa ja siinä tuntuu kehittyvän koko ajan
- jostain syystä figujen jalat ovat epäonnistuneet valamisprosessissa, joten todennäköisesti kaikki mafiafigut tullevat valmiina seisomaan ruohomättäissä. :p
+ maalaus on hauskaa ja siinä tuntuu kehittyvän koko ajan
^ Heh, tällä hetkellä työn alla on Call of Cthulhu -peliä varten (hahmottamiseen ja fiilikseen) hiukan [url=http://www.artizandesigns.com/list.php?man=9&page=1]mafiahenkisiä figuja[/url], jotka tuntuvat pääosin kuuluvan 1950-luvulle (vaikka meidän peli sijoittuukin 1920-luvulle, mutta vetoan taitelliseen vapauteen). Toisena prokkiksena on sitten [url=http://ntseshop.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=178]hassuja fantasiahahmoja[/url]. Minä en pelaa figuilla enkä yritä rakentaa armeijoita, mä vaan maalaan. :)

26.02.2016
Diara
+ Vanhemmat toivat koiransa minulle hoitoon äsken. Ja he kysyivät vasta pari tuntia sitten, ehdinkö ne ottamaan, joten erittäin iloinen yllätys päivään. Noita pieniä olikin jo ehtinyt olla ikävä, kun viimeksi olen ne nähnyt kuukausi sitten.
- Maanantaina on kaksi tenttiä, joten stressitaso on melko korkea. Onneksi nuo koirat nyt vähän helpottaa oloa, kun pelkkä niiden katsominen hymyilyttää.

27.02.2016
Mystinen tyttö
+ Olen saanut vihdoin inspiraation lukemiseen ja musiikkiin (se on ollut kadonneena hetken)
+ Huoneeni on siisti ja raikas ja kohta voin kääriytyä puhtaisiin lakanoihin kirjan kanssa
- On kiire kaiken kanssa
- Hirveä stressi tulevaisuudesta, tuntuu vain, että ei ehdi tekemään oikein mitään hyödyllistä

14.03.2016
Diara
+ Luulen, että tämänpäiväinen tentti meni hyvin. Paino sanalla luulen, sillä viimeksi, kun tentti meni mielestäni hyvin, niin sain arvosanaksi 1. Siispä varovaisesti uskon, että osasin vastata kysymyksiin.
+ Sain tänään tulokset viime viikon monivalintatentistä. Sain yhtä vajaan täydet pisteet ja tienasin sillä 3 lisäpistettä varsinaiseen tenttiin.
- Torstaina on tentti, johon lukemista en ole edes aloittanut
- Yksi oppimispäiväkirja ja miljoona artikkelireferaattia pitäisi kirjoittaa ensi viikon loppuun mennessä, voi tulla kiire.

18.03.2016
Emelie
+ muistin ja löysin taas Projekti Gutenbegin olemassaolon (sekä suomeksi että englanniksi)
+ siellä on vaikka kuinka paljon kirjoja, jotka on pitänyt aina lukea, nyt on hyvä kanava siihen
+ ne saa halutessaan Kindle-versiona tai epub-formaatissa
- ei malta olla lukematta jo heti samantien tietokoneen näytöltä, silmät väsyy ja niska-hartia-seutu uhkaa mennä jumiin huonosta asennosta

01.04.2016
Pisania
+ Tänään, yli kolmen viikon jälkeen, sain taas keittiön lavuaarit käyttöön.
- Allaskaapit on edelleen keskeneräiset (puuttuu sokkeli yms.), joten en uskalla pistää tavaroita niihin takaisin. Roinat lojuvat edelleenkin ympäri asuntoa, kattilat sohvalla, puhdistusaineet kylppärissä ja vuori epämääräistä sälää olkkarin pöydällä.
+ Tänään, yli kolmen viikon jälkeen, sain taas keittiön lavuaarit käyttöön. :smile:
- Lattia tiskipöydän alta ja edestä on edelleen auki, enkä tiedä koska se korjataan. :sad:
24.04.2016
Mustelmann
+ Firman pippaloissa syötiin ja juotiin hyvin
+ Osa porukasta lähti aikaisin pois, joten heidän osuutensa budjetista jaettiin muiden kesken
+ Firman pippaloissa syötiin ja juotiin hyvin

25.04.2016
- Jouduin lähtemään normaalia aikaisempaan aamujunaan, jotta ehdin aamupalaveriin töihin.
- En ehtinyt syödä kotona, joten sijoitin asemalla ylihintaiseen leipään ja kahviin.
+ Ehdin kuin ehdinkin aamujunaan, vaikka lyhyiksi jääneiden yöunien jälkeen aikaisin herääminen vähän karmi.
+ Se ylihintainen leipä oli oikeasti tosi hyvää, ja se vielä lämmitettiin kahvilassa vaikka otin junaan mukaan. Sulanut juusto nam nam.

08.06.2016
Puolikuu
+ Olen taas pitkästä aikaa maalannut ja se on tuntunut tosi hyvältä. Kaikkia uusia ideoitakin on vaikka muille jakaa.
- Oikeasti pitäisi taas alkaa tehdä juttuja, joita olen luvannut tehdä. Ikävää kyllä, juuri nyt en jaksaisi olla yhtään vastuullinen ja aikuinen, haluaisin vain hengailla ja nauttia kesästä.

08.06.2016
+ Kesä! Lämmin ja aurinko paistaa!
- Ulkona on paahtavan kuuma, sisällä on tunkkaista, ikkunat auki ja ilmastointi täysillä eikä silti auta.
+ Kesä! Lämmin ja aurinko paistaa!
04.07.2016
HourglassEyes
- Koko päivä mennyt kiukkuisena erinnäisten työasioiden takia.
+ Kotiin päästyäni tartuin heti eilen illalla aloittamaani Harry Potter and the Philosopher's Stone kirjaan ja se rauhoitti viimeinkin mielentilani...
- Koko päivä mennyt kiukkuisena erinnäisten työasioiden takia. :skull:
04.07.2016
Echramath
Finnconissa oli jännä trippi menneisyyteen. Olen tottunut erinäisiin henkilöstöravintoloihin, mutta nyt päädyin aikamatkalle takaisin Juvenesin huomaan. Max 6 lihapullaa (tai yksi pala kasvispizzaa. mikä näytti turhan pieneltä ja lisäksi piiraalta, jolla ei juuri tekoa pizzan kanssa ole). Kaikessa oli liikaa etikkaa. En juonut maitoa, mutta luultavasti siinäkin oli etikkaa. Hrrr.
Lisäksi ei tämä baarissa kahteen istuminen sovi näin vanhalle ihmiselle. Kamalaa.

05.07.2016
Rasimus
1 kirja, 890 viestiä
Mä päätin nyt vihdoinkin päivittää koulutustittelini poikamiehestä mestariksi, eli suorittaa 10 vuotta ammattikorkeainsinööriksi (Bachelor's Degree) valmistumisen jälkeen ylemmän amk-tutkinnon (Master's Degree) siltä varalta että se näyttäisi komeammalta käyntikortissa (jollaista mulla ei ole). Tämä on se hyvä juttu.

Huono juttu on se, että taas muistui mieleen minkälaista byrokratiaa oppilaitostouhu on. En yhtään ole varma, olenko ilmoittautunut kaikkiin vaadittuihin suuntiin. Opintopolku-sivu puhuu yhä jotain lukukaudelle ilmoittautumisesta, mutta siellä linkki sanoo vain että palvelu nyt ei vain toimi, kokeile myöhemmin uudestaan. Hämärästi muistan, että tuo on normaalia ja että lukukaudelle ilmoittaudutaan vasta joskus sen alettua... Paha sanoa kun amk:ni on erityisen kunnostautunut obfuskoidun tiedon jakamisessa sivuillaan - pitäisi kai soittaa tai jotain :skull:
09.07.2016
Skie
Kävin illallisella pohjoiskorealaisessa ravintolassa. Hyvää: ruoka oli aivan maistuvaa ja illan esitykset kaikessa kitsch-hengessään viihdyttäviä. Huonoa: ravintolat ovat vain valtion rahanpesukoneiston osia, joten tulin käytännössä suoraan rahoittaneeksi Pohjois-Korean hallintoa.
24.07.2016
Mustelmann
Miinusta: Kesätyöläinen katkaisi töissä akillesjänteensä ja on sairaslomalla määrittelemättömän ajan. Kurja homma, jos parin kuukauden työsuhteesta puolet kuluu kotona jalkaa parantelemassa. Toivottavasti hän ehtii vielä takaisin töihin, vaikka luulenkin, ettei tuollaisesta palauduta toimintakuntoiseksi kovin nopeasti.
Plussaa: Koska työvuorolistassa oli äkkiä kasa vuoroja vailla tekijää, sain minäkin niistä muutaman itselleni. Vuorot sattuvat olemaan melko kevyitä ja mukaviin kellonaikoihin, joten otin ne vastaan mielelläni. Muutama ylimääräinen lantti ensi kuun palkkapussiin kelpaa myös hyvin.
[b]Miinusta:[/b] Kesätyöläinen katkaisi töissä akillesjänteensä ja on sairaslomalla määrittelemättömän ajan. Kurja homma, jos parin kuukauden työsuhteesta puolet kuluu kotona jalkaa parantelemassa. Toivottavasti hän ehtii vielä takaisin töihin, vaikka luulenkin, ettei tuollaisesta palauduta toimintakuntoiseksi kovin nopeasti.

[b]Plussaa:[/b] Koska työvuorolistassa oli äkkiä kasa vuoroja vailla tekijää, sain minäkin niistä muutaman itselleni. Vuorot sattuvat olemaan melko kevyitä ja mukaviin kellonaikoihin, joten otin ne vastaan mielelläni. Muutama ylimääräinen lantti ensi kuun palkkapussiin kelpaa myös hyvin.
25.07.2016
+ Keksin, että haluan droidin. Siis sellaisen lentävän dronen/helikopterin joka pyörittää Arduinoa tai jotain muuta plattista, jotta sille saa koodattua jotain kevyttä AI-touhua.
- Ne hienoimmilla sensoreilla varustetut maksaa melkoisesti rahaa, ja olen melko varma, ettei duunissa innostuta ihan hirveästi mun ideoista. Mutta aina voi yrittää. :grin:
30.07.2016
Moonlord
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Miinusta: Huomasin isän kotona että muovipussista ei löytynytkään tikarinterää jota olin aikonut viimeistellä. Eikun pyöräilemään takaisin kotiin, 4 km juuri alkaneessa ukkossäässä, kastuen läpimäräksi. Kun pääsin kodin rappusille eikä tikaria ollut tullut vastaan ajattelin jo, että joku oli tämän tunnin aikana napannut sen mukaansa. Liki 60e arvoinen damascusterä.
Plussaa: Tikari oli pystyssä eteisen muovimatossa. Olikin tullut muovipussin seinän läpi melkein samantien.

31.07.2016
Salmikki
Perjantaina pomo soitti ja kysyi sopisiko yksi 15,5h vuoro kahden 7,5h vuoron sijaan. Olin ihan onnesta soikeana - 15h menee melko kepeästi, lisiä on kolmea, neljää erilaista ja lisäksi työvuoron pidennyksen takia tuota vuoroa seurasi jopa 2 perättäistä vapaapäivää. Lisäksi työmatkoista säästin omaa aikaa sekä siinä, ettei tarvinnut rampata töihin ja takaisin, että siinä kun paluumatka menikin aamuaikatauluissa yöaikataulujen asemesta.
Miinuksena kolmen tunnin unien jälkeen klo 11 olo oli erittäin krapulainen, ja vähän heikotti koko eilisen illankin. Pitää opetella tankkaamaan kunnon vedet ennen nukkumaanmenoa ensi kerralla. ^_^

31.07.2016
++++ Omistan nykyään koiran
- Minulla on vielä 2 viikkoa kesätöitä jäljellä. 9 viikkoiselle pennulle on liikaa olla reilut 8,5 tuntia päivässä yksin, siinä kärsii koira ja minä sekä sisäsiisteysoppi ottaa ison takapakin. Joten tänään en tullut viikonlopun jälkeen kotiin pennun kanssa, vaan se jäi vanhemmilleni hoitoon. Minä, vanhempani ja pennun kasvattaja olimme kaikki sitä mieltä, että tämä on paras ratkaisu pennun kannalta, kaksi viikkoa ei vielä leimauta pentua väärään kotiin. Oli vaan suhteellisen vaikea paikka jättää pieni, ja saapuminen tyhjään kotiin tuntui oudolta. Nyt vaan toivotaan, että pari viikkoa menee nopeasti.
++++ Omistan nykyään koiran :wub: Olen haaveillut omasta koirasta siitä lähtien, kun ensimmäinen bichoni saapui lapsuudenkotiini 6,5 vuotta sitten. Nyt vihdoin tuntui oikealta ajalta hankkia pentu, ja pitkän, koko kesän kestäneen odotuksen jälkeen, kävin perjantaina hakemassa Nipsun.

01.08.2016
Louhikäärme
Hyvää lykkyä koiran kasvatukseen. Olisi mukava nähdä kuviakin pennusta.
Hyvää lykkyä koiran kasvatukseen. Olisi mukava nähdä kuviakin pennusta. :smile:
01.08.2016
Diara
Kiitos, koitan olla jämäkkä säännöissä, vaikka noiden nappisilmien alla on helppo taipua. Esimerkiksi olisi kovasti tehnyt viikonloppuna mieli nukkua pentu kainalossa, mutta kun sen on tarkoitus nukkua omassa pedissään, niin piti se pentu laittaa lattialle oman sänkyni viereen. Ettei vaan opi siihen, että minun sänkyyn pääsee aina. Tässä on muutama kuva pienestä, saman linkin jaoin tuonne mitä muuta ostit viimeksi-ketjuun, mutta tuskimpa linkkaus myös tässä haittaa
Kiitos, koitan olla jämäkkä säännöissä, vaikka noiden nappisilmien alla on helppo taipua. Esimerkiksi olisi kovasti tehnyt viikonloppuna mieli nukkua pentu kainalossa, mutta kun sen on tarkoitus nukkua omassa pedissään, niin piti se pentu laittaa lattialle oman sänkyni viereen. Ettei vaan opi siihen, että minun sänkyyn pääsee aina. [url=http://aijaa.com/sxHEqG]Tässä[/url] on muutama kuva pienestä, saman linkin jaoin tuonne mitä muuta ostit viimeksi-ketjuun, mutta tuskimpa linkkaus myös tässä haittaa :smirk:
02.08.2016
Strato
- Yhtä tenttiä jouduttiin siirtämään kun siihen ilmaantui muitakin halukkaita tekemään, mikä sotki oman tenttiaikataulun aivan täysin. Enkä pysty juurikaan vaikuttamaan asiaan.
+Ehkä jollain ovelalla kikkailulla saan tästä jotain hyötyä muihin tentteihin valmistautumisessa?

31.08.2016
HourglassEyes
Noin vuosi sitten havaitsin, että olin pahasti jäljessä Tieteen Kuvalehtien lukemisen kanssa, sanotaan että luin niitä noin 8-9 kk jäljessä uusimmasta numerosta. Päätin korjata tilanteen sillä, että skippaisin niitä juttuja, jotka menevät yli hilseen tai eivät muuten vain ole minulle niin mielenkiintoisia...
No, nyt vuotta myöhemmin tilanne ei ole yhtään parempi, olen edelleen jäljessä saman verran uuden lehden kolahtaessa luukusta, mutta ainakin olen huomannut, etten maksa turhasta, kun kyseessä on kuitenkin suhteellisen arvokas lehtitilaus sillä suurin osa jutuista tulee edelleenkin luettua mielenkiinnolla läpi! :lol: