Elämä on ihanaa, koska...
26.05.2014
Strato
Hammerfall on palannut tauoltaan ja julkaissut uuden levynsä kansikuvan :cheesy: ensimmäinen single julkaistaan 18.6 ja itse levy 29.8. En malta odottaa, että pääsen kuulemaan uudet biisit :cool:
26.05.2014
HourglassEyes
Kävin kampaajalla tänään; uusi tukka pian alkavalle lomalle!
Kävin kampaajalla tänään; uusi tukka pian alkavalle lomalle! :smile:
27.05.2014
Skie
Huomenna lähdetään kauan odotetulle reissulle Viroon parhaiden ystävieni kanssa. Ensimmäinen kerta kun päästään nelistään porukalla ulkomaille ja vaikka kohde maa ei tuon kauempana olekaan, odotukset reissusta on asetettu huikean korkealle. :smile:
Athilora
Sain avattua tenniskauden valintakoereissujen välissä. Ja, vaikka valintakokeiden aikavälit ovat rasittavat, rakastan matkustelua silti. Ja onhan Tampere edelleenkin ihana kaupunki.
Strato
Kelit on kohillaan ja äiti tulee hieman alle viikoksi käymään
E: Täällä siis paistaa aurinko ja on lämmintä
E: Täällä siis paistaa aurinko ja on lämmintä
Kelit on kohillaan ja äiti tulee hieman alle viikoksi käymään :cool:

Lisäksi tänään pääsee pitkästä aikaa treenaamaan ja Sabatonin uusin levykin kuulostaa aivan mahtavalta spotifyssa. Elämä hymyilee tällä hetkellä :smile:

E: Täällä siis paistaa aurinko ja on lämmintä :wink:
Elenna
Eilisestä valintakokeesta jäi hyvä mieli ja tulevat lakkiaiset tuottavat (kaiken valmistelukiireen keskelläkin) positiivisen ja odottavan mielialan. Ja sitten kun tämä hässäkkä on takana, ehtii pitkästä aikaa uppoutua hyviin kirjoihin!
HourglassEyes
Sain juuri loppuun Mentalistin 6. kauden. Kyllä kannatti halailla pupua (pehmoversiota, lemmikkikanini tuskin olisi arvostanut tätä voimakasta tunteenpurkaustani) ja purra kynsiä viime metreille asti! :smile:
Celestine
Se ilmeisin: Koulu loppuu ylihuomenna, mikä on ihan jees. Juonnan kevätjuhlan kaverin kanssa ja saan laittaa ihanan, nilkkapituisen, punaisen mekon päälle.

Mekoista puheenollen, tänään laitettiin tilaukseen nettikaupasta iihana Audrey Hepburn-tyylinen (punainen :cheesy: ) vintagemekko konfirmaatiota varten. :heart:
Loma! Loma!
Hyvästi koeviikot, aineet, tutkielmat ja väsyneet aamut. Kesä on täällä!
Tänään vielä kaverille kaveriporukan kanssa yöksi, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. :cheesy:
Loma! Loma! :heart: Hyvästi koeviikot, aineet, tutkielmat ja väsyneet aamut. Kesä on täällä!

Piru Naiseksi
Niin omista töppäyksista kuin säitten oikkuiluista kuin Mr Murphyn kenkkuilusta inhalakiaan toteuttaen saa kuin saakin oivia tieteisjuttujen alkioita. Mutta koskahan kerkiän versottaa ne täysimittaisiksi suolloksiksi ja heitellä kilpailuihin tai nettipalstoille? Kesä tuo niin paljon kaikkea ihanaa tekemistä, vapauttaahan se niin luonnon kuin inehmot hyytävyyden kahleesta.
Pandis
Elenna
PandisHuomenna saa sen kauan kaivatun lakin päähänsä. Huomenna tiedossa juhlat, juhlat, juhlat ja vielä kerran juhlat. Pisteenä i:n päälle ,ku kaikki huipentuu illalla ft. parhaat luokkatoverit koskaanSamankaltaista juhlahumua tiedossa itselläkin!
Kävin muuten ensimmäistä kertaa pariin vuoteen lainaamassa kirjoja kirjastosta ihan fiilispohjalta, ilman mitään etukäteissuunnitelmaa. Kävelin ympäriinsä hyllyjen välissä ja tartuin mielenkiintoisen näköisiin opuksiin, joista muutama lähti mukanani kotiin. Tätä olen kaivannut.
[quote="Pandis" post=16085]Huomenna saa sen kauan kaivatun lakin päähänsä. Huomenna tiedossa juhlat, juhlat, juhlat ja vielä kerran juhlat. Pisteenä i:n päälle ,ku kaikki huipentuu illalla ft. parhaat luokkatoverit koskaan :heart:[/quote]
Samankaltaista juhlahumua tiedossa itselläkin!

Melian
Kesäloma alkoi vihdoin, ja ensi vuonna valmistun ammattiopistosta, ainakin toivottavasti. Jännittää silleen positiivisesti, kun pitäisi harjoitella talousmatikkaa ensi vuotta varten, ja matikkapääni tuntuu tehneen kertakaikkisen lakon. En vain saa laskuja ulos muistin lokeroista, joten olkoon. :lol:
Huomenna pitäisi suunnata yksiin lakkiaisiin vieraan roolissa, ja sitten voin nauttia lomalomaloomasta. :heart:
Kirjaneito
Eilen oli ihana ilta kavereiden kanssa!
Eilen oli ihana ilta kavereiden kanssa! :heart: Paljon naurua, hyvää ruokaa, juttelua mitä kummallisimmista asioista ja kiistelyä siitä onko Sam Claflin hyvännäköinen vai ei. (Lienee selvää, että porukkamme ainoa vastarannan kiiski nuijittiin maanrakoon... :lol:) Hassua, että olen tuntenut nuo ihmiset vasta alle vuoden. Pian suunta tutun YO-juhliin huimilla kolmen ja puolen tunnin yöunilla... Tunnen oloni yllättävän pirteäksi.
Strato
MelianJännittää silleen positiivisesti, kun pitäisi harjoitella talousmatikkaa ensi vuotta varten, ja matikkapääni tuntuu tehneen kertakaikkisen lakon. En vain saa laskuja ulos muistin lokeroista, joten olkoon. :lol:Pienenä lohdutuksen sanana, itsellä oli syksyllä ihan samat fiilikset 2 vuoden tauon jälkeen kaikesta matikasta. Mutta niin se vain sieltä vähitellen palautui kun jaksoi kärsivällisesti katella niitä tehtäviä
[quote="Melian" post=16092]Jännittää silleen positiivisesti, kun pitäisi harjoitella talousmatikkaa ensi vuotta varten, ja matikkapääni tuntuu tehneen kertakaikkisen lakon. En vain saa laskuja ulos muistin lokeroista, joten olkoon. :lol: [/quote]

Pienenä lohdutuksen sanana, itsellä oli syksyllä ihan samat fiilikset 2 vuoden tauon jälkeen kaikesta matikasta. Mutta niin se vain sieltä vähitellen palautui kun jaksoi kärsivällisesti katella niitä tehtäviä :smile:
Kirjaneito
Kaksi viestiä tänne samana päivänä... Hyvä päivä.
Kaksi viestiä tänne samana päivänä... Hyvä päivä. :wink: Mutta asiaan, minulla on pari Wanhoihin ensi vuodeksi! Stressitasot laskivat noin miljoonalla. Kannatti mennä niihin ylppäreihin ja avata suunsa kun tapasi ensi vuonna samaan lukioon suuntaavan puolitutun. :lol: Mekkokin on jo hommattu eli kaikki loistavalla mallilla.
Kirjaneito
En muuten mene enää yhdenkään katusoittajan ohi kolikkoa heittämättä, nyt tiedän omasta kokemuksesta kuinka palkitseva tunne on saada muutama ropo kun on soittanut viisi minuuttia kiireisille vastaantulijoille.
Olin eilen ensimmäistä kertaa katusoittamassa yhdessä hyvän ystäväni kanssa. Parista tunnista jäi käteen hyvä mieli ja 18 euroa naamaan. Joten kyllä, jos näit eilen Tampereen Kuninkaankadulla sellistin ja nokkahuilistin, näit minut. Tunnustan olevani se punamekkoinen sellisti. :smile:

pihlajapuu
Koivun siitepölykausi alkaa lopultakin taittua myös täällä Pohjois-Karjalan korkeuksilla. Jokohan kohta kehtaisi ulkonakin istua tai jopa ihan hurjaksi heittäytyä ja käydä kävelyllä tai rullaluistelemassa? (toistaiseksi on siitepöly ahdistanut henkeä liikaa)

Athilora

05.06.2014
pihlajapuu
Knox GargolLähes samoilta huudeilta siis.pihlajapuuTavallaan parhautta on myös se, että olen innostunut (taas) sukujuuristani, ja tällä kertaa jopa siinä määrin, että opin, että isäni vanhempien kotiseuduista (jääneet Venäjän puolelle) on kirjoitettu yllättävän mukavasti kirjoja. -> Kannoin juuri tänään kirjastosta selkä vääränä kirjoja kotiin.Miun isän suvun alkukoti on kanssa nykyisen Venäjän alueella. Paikan nimi sattuu olemaan Pälkjärvi.
[quote="Knox Gargol" post=16323][quote="pihlajapuu" post=16316]Tavallaan parhautta on myös se, että olen innostunut (taas) sukujuuristani, ja tällä kertaa jopa siinä määrin, että opin, että isäni vanhempien kotiseuduista (jääneet Venäjän puolelle) on kirjoitettu yllättävän mukavasti kirjoja. -> Kannoin juuri tänään kirjastosta selkä vääränä kirjoja kotiin.[/quote]

Miun isän suvun alkukoti on kanssa nykyisen Venäjän alueella. Paikan nimi sattuu olemaan Pälkjärvi.[/quote]

Lähes samoilta huudeilta siis. :tongue: Isoisäni kotipitäjä oli siis Korpiselkä, josta Pälkjärven tapaan jäi pieni palanen Suomen puolelle. Isoisäni kotipaikka tosin kuuluu siis tähän pieneen Suomen puolelle jääneeseen osaan. Isoäitini kotipaikka puolestaan jäi Venäjän puolelle, kun Ilomantsin itäiset kylät luovutettiin Venäjälle.