Freyja avatar
Kategoria: Satama | 164 viestiä | 28,3 t lukukertaa
Vastannut: Hiistu, 24.08.2026
Mustelmann avatar
Vastannut: Freyja, 23.08.2026

Elämä on ihanaa, koska...

25.07.2014
The Big Bad Wolf avatar
^ :cheesy:

Toinen viesti tänään, mutta eniweis. Mun MCR:t toimii! Koneelle ladatut biisit lakkasivat soimasta jokin viikko sitten ja kappaleen viereen tuli jokin ruksi, mutta nyt pelittää. Can I be the only hope for you because you're the only hope for me...
25.07.2014
Athilora avatar
Isä hommas uuden tulostimen, joten mie saan nyt muuttaessani täysin funktionaalisen tulostin-skannerin.
Bensku avatar
Sain Tapatalkin vihdoin toimimaan Risingin kanssa, aikaisemmin on aina bugannut. Arvatkaas, millä tämä viesti on lähetetty? :)
Kirjaneito avatar
Vivaldin vuodenajat. :heart: Ei se puhki soitettu Kevät, vaan Kesän kolmas osa ja Talven ensimmäinen. Ah, kauneus.
Athilora avatar
Muuttokuviot etenee, koska nyt on saatu muuttopäiväkin lyötyä pakettiin. :smile:
27.07.2014
Emelie avatar
Neljän viikon kesälomasta vielä viikko jäljellä. Minulla on ensimmäistä kertaa sitten yläasteen kesällä oikeasti pitkä loma (viime vuonna tyydyin vain kahteen viikkoon ja se oli ihan liian vähän). Töissä aika kuluu ihan kauhealla vauhdilla, joten oli aika kiva huomata, että lomalla ajankulu hidastuu. Nämä kolme viikkoa ovat olleet todella pitkän tuntuisia. Mutta hyvä niin, tunteepahan levänneensä.
27.07.2014
Celestine avatar
Olin eilen yhdellä mökillä ja siellä oli serkkuja ja muuta sukua. Otimme edustava serkkuselfien (jossa itse tosin vaan kurkistaa alanurkasta) ja opin että vajaalla porukallakin on vaikea saada kaikki serkut kuvaan. Ihanat :heart:
28.07.2014
Piru Naiseksi avatar
Lämmintä riittää riittää riittää, ennusteen mukaan sittenkin vielä monta päivää! Ei tarvitse miettiä, montako lisätakkia nappaa mukaansa iltaan venyvälle retkelle lähtiessään. Uima-altaan ääressä ei hytisytä märkäihoistakaan. Siis: tarkenee.
The Big Bad Wolf avatar
Helle on hetkellisesti ohi ja trooppiset myrskyt riehuvat Lapissa. :heart:
Athilora avatar
The Big Bad WolfHelle on hetkellisesti ohi ja trooppiset myrskyt riehuvat Lapissa. :heart:
Savossakin helle hellitti viime yönä sateiden päätteeksi. Tällä hetkellä ei edes sada tai ukosta.
Iivari avatar
Järkkysöpönsuuri ukkosmyräkkä iski vasta, kun olen turvallisesti töissä kirjastossa. Eiköhän se kahdeksaan mennessä hellitä.
HourglassEyes avatar
Jätän ehkä toiselle päivälle... :wink:
Athilora avatar
HourglassEyesNautin vapaapäivästä ja katselin juuri lahjaksi saamani The Day of the Doctor dvd:n ekstroineen. Kyllähän se oli mahtava jakso jo ilmestyessään, mutta jotenkin nyt tuntui, että sai vielä enemmän irti. Oikein niskavilloja nostattavaa matskua. Ja sitten pitäisi asennoitua katsomaan The Time of the Doctor uudestaan. Tämä taitaa vaatia sitten jo nessuja... :heart:
Jätän ehkä toiselle päivälle... :wink:
Miksi jättää huomiselle, minkä voit katsoa sekä tänään että huomenna? Se on eeppisyyttä asiallisimmillaan.
Formaldehyde avatar
Tuli pipi töissä. Kiltti setä laittoi laastarin. :eek:
FormaldehydeTuli pipi töissä. Kiltti setä laittoi laastarin. :eek:
Puhalsiko myös? :smile:

Mun elämä on ihanaa kolmesta syystä:
1. Huomenna kaverin kanssa junalla Helsinkiin (okei, Vantaalle) toisen kaverin rippijuhliin :heart:
2. Frozen on ihana elokuva, näin sen tänään ensimmäisen kerran. Te ette arvaa, mikä mulla soi päässä? :tongue:
3. Minä sain inspiraation. Eräs toinen tarinaidea osoittautui pienellä muokkauksella täydelliseksi pohjaksi toiselle idealle. Tahdon kirjoittaaaaaaaah.
Saki avatar
Formaldehyde avatar
Celestine
FormaldehydeTuli pipi töissä. Kiltti setä laittoi laastarin. :eek:
Puhalsiko myös? :smile:
Olisi mennyt oudoksi, jos olisi puhaltanut. :lol:

Pitäisi kyllä minunkin nähdä tuo Frozen, kun ihmiset siitä niin mesoavat.
Iivari avatar
Suora bussi kotiin Jarren tupareista aamukuudelta teki elämästä aika ihanan helppoa :heart:
Athilora avatar
SweexSain vihdoinkin asioita vähän järjestykseen viimepäivien vaikeuksien jälkeen ja koska kauhea helle vihdoin hellitti, olokaan ei ole enää niin tukala :cool:
Kesän pahimman helleaallon pitäisi tulla ensi viikolla.

Kuulin juuri äsken, että saan hakemani muuttoavustuksen! :cool:
Strato avatar
Keskustelu oikeasti parantaa asioita, miksihän sitä on niin vaikea välillä muistaa :smile:
02.08.2014
Puolikuu avatar
Elämä on ihanaa, kun on juustoa, viiniä ja katsoo tätä. :heart:
03.08.2014
Pisania avatar
Viime yö oli ensimmäinen aikoihin, kun en herännyt niska limassa vähintään kerran, vaan nukuin makoisasti ja pitkään. Pelkään että tuulettimeni ylikuumenee, joten olen mennyt nukkumaan ilman sitä, mutta jossain vaiheessa aamuyötä se on vaan aina ollut pakko pistää päälle. Eilen illalla sitten koitin niinkin radikaalia uudistusta kuin tuuletusikkunan selälleen avaamista ja verhon siirtämistä pois sen tieltä. Tulokset olivat hämmästyttäviä. En herännyt edes juomaan. Olisinpa tajunnut aikaisemmin. :roll:
03.08.2014
Potutusketjussa on niin paljon viestejä, että täytyy tännekin jotain saada.. :tongue: Joten elämä on ihanaa, koska.. mikään ei ole juuri nyt mitenkään erityisen huonosti. Reilu tunti automatkaa jäljellä, joten taidan käydä nukkumaan, semmoinen miellyttävä raukeus.
04.08.2014
LordStenhammar avatar
Kirjasto aukeaa kesätauon jälkeen. Ajattelin mennä sieltä hakemaan ne Veikko Huoviset, mitä en ole vielä lukenut (Lemmikkieläin, Pojan kuolema). Ehkäpä jotain muutakin fantsua tarttuu mukaan.
05.08.2014
Celestine avatar
Uudet puuvärit :heart: Koska mun kouluvärit alkoi vedellä viimeisiään (en olekaan käyttänyt niitä kuin viimeiset neljä vuotta ja aika ahkearasti :roll: ), kävin tänään ostamassa uudet. Nää on Stabilon Green colors ja mulla on ollut tällaiset ennenkin joskus nelkillä. Vanhoihin Bic-merkkisiin verrattuna näissä on vähemmän värejä ja nämä on vähän vaikeampi teroittaa, mutta näillä on helpompi saada tasaista jälkeä ja väreissä laatu korvaa määrän. Ihanat :heart:

Vähän testailua :wink: