Freyja avatar
Kategoria: Satama | 164 viestiä | 28,3 t lukukertaa
Vastannut: Hiistu, 24.08.2026
Mustelmann avatar
Vastannut: Freyja, 23.08.2026

Elämä on ihanaa, koska...

14.07.2014
Ansa avatar
Sunnuntaina menen toisen puoliskoni kanssa katsomaan Monty Python Live (Mostly) -näytöstä paikalliseen leffateatteriin. :heart:
Strato avatar
Pääsen viikonloppuna pitkästä aikaa näkemään kauniimpaa osapuolta :cheesy: (edellisen kerran nähtiin 10.6). Ikävä kyllä kyläily kestää vain muutaman päivän, mutta parempi se on kuin ei mitään. Seuraavan kerran tapaamme sitten syyskuussa :sad: , joten nyt on aika nauttia yhteisestä ajasta.
Piru Naiseksi avatar
Huomenna pääsen taas keikalle ja uskon jopa löytäväni perille, vanhoissa tutuissa maisemissa. Ehkä joudunpääsen käyttämään niitä vaatteita, joita parin viikon aikana olen kirpparilta noukkinut ostoksiksi juuri tällaisia tilaisuuksia ajatellen. No, pariin euroseen vaihtamassani kermanvärisessä vakosamettijakussa näkyi pesun jälkeen selässä kapea punertava juova, jota en ostotilanteessa tullut huomanneeksi. Ilmankos takki oli halpa! Toivon ja uskon, ettei kukaan keikalla kiinnitä moiseen vikaseen huomiota. Tärkeätä on, että jotain jännäistä tapahtuu, juovin tai ilman.
Laine avatar
Sain kuin sainkin opiskelupaikan erillishaun kautta media-alalta :lol: muuten olisin jäänyt ilman opiskelupaikkaa kotinurkkiin spurguilemaan. Todella helpottunut olo, vielä kun saisi asumisjärjestelyt hoidettua toiselle paikkakunnalle.
Celestine avatar
Athilora avatar
Vaikka opiskelupaikka jäikin sivusuun, muutan Jyväskylään ensi kuussa. Vuokrasopimus on tehty ja pian saa yhteiselo paremman puoliskoni kanssa alkaa.
Piru Naiseksi avatar
ihmiset kirjoittavat mm. tälle palstalle, että heille on tapahtunut sitäjasitä ikävää tai he ovat kokeneet niitäjanäitä pettymyksiä mutta ovat sitten löytäneet asioista valoisat puolet ... tai koko ikävä sattumus on sukeutunut valeasuiseksi siunaukseksi.
Kirjaneito avatar
CelestinePääsen tänään katsomaan Tähtiin kirjoitetun virheen :heart: Tosin yksin, mikä ei ole sit niin kivaa, mutta kukaan tuntemani ihminen ei halunnut tulla... Tuntemani ihmiset ovat outoja.
Totta vie. :tongue: Kuka ei halua nähdä tuota leffaa?

Minun elämäni on ihanaa, koska olimme käymässä sukulaisilla ja pelasin pitkästä, pitkästä aikaa tennistä. Edellisestä kerrasta on vierähtänyt ja olin unohtanut kuinka kovasti lajista pidänkään. Meditointiin verrattavissa olevaa keskittymistä kohdallani, kuulen vain oman hengitykseni ja sen äänen kun maila osuu palloon. Huonoista lyönneistä voi syyttää vain itseään ja hyvät lyönnit täyttävät tyytyväisyydellä. Kämmenet ja jalkapohjat täynnä rakkoja ja lihakset hellinä, muttei haittaa. :heart:

Lisäksi sain ihanan blogikommentin joka piristi päivääni niin paljon. :heart:
18.07.2014
Strato avatar
Hammerfallin uusi single Bushido on julkaistu :cheesy: 1,5 vuoden odotus on palkittu. Biisi kuulosti erittäin hyvältä, joten nyt tulee odotettua tulevalta levyltä vähän enemmän. Enää 6 viikkoa niin pääsen levynjulkkarikeikalle :cool:
18.07.2014
Saki avatar
Joskus kun on huono päivä oppii vihdoin arvostamaan elämän hyviä puolia ja nauttimaan pienistäkin iloista :cool:
19.07.2014
Kirjaneito avatar
KESÄSADE! :cheesy: Tuttavaperheen kanssa souturetki läheiseen saareen juhlimaan yhden perheenjäsenen synttäreitä. Piknik ja pulikointi, saaresta toiseen kahlailu ja uinti, puskissa rämpiminen ja ruoka. :heart: Kotiinlähdön koittaessa iskee järjetön kaatosade ja sataa kuin saavista kaatamalla sen puolituntia kun päästään ensin rantaan ja sitten pyörillä kotiin. Kotipihaan ajaessa olimmr jo niin märkiä, että tanssimme siskojeni kanssa sateessa ja loikimme lätäköissä paljain jaloin. Koko rankkasateen ajan oli niin onnellinen ja epätodellinen olo. Kuivat vaatteet ovat nyt ihan kivat, mutta en vaihtaisi tuota kuuroa mihinkään. :heart:
19.07.2014
Celestine avatar
Helsinki :heart: Huomenna Ateneumiin ja vielä tänään mereen uimaan ja hautausmaalle käppäilemään. On ihan ko ulkomailla. :tongue:
20.07.2014
Formaldehyde avatar
Oopperaviikko alkaa huomenna Teemalla. Pääsen sittenkin kokemaan Kullervon ja Requiemin. Television välityksellä, mutta kuitenkin. :heart:
HourglassEyes avatar
Viimeinkin se tuli! Nimittäin mun Castlen 5. kauden boksi, jonka alunperin pistin tilaukseen toukokuun lopulla. Se tilaus katosi jonnekin maailman turuille, joten sitten odoteltiin rahojen palautusta ja heti perään sitten uutta yritystä...
Olo alkoi olemaan viime viikon lopulla, kuin Monty Pythonin linnan rakentajalla, että taasko se piru on uponnut johonkin suohon... Mutta tänään töistä tullessa odotti minua viimeinki tuttu paketti.

Oh, suit you sir, oh!
Moonlord avatar
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Kesä... Eilen illalla tuli käytyä pururadalla tunnin juoksulenkillä ja oli aivan täydellinen keli siihen (klo 20-21). Mukavan lämmin tukahduttavan kuuman sijaan. Nyt juuri tulin melontareissulta rantakasvillisuutensa perusteella mukavasti viidakkomaiselta joelta. Paarmojenkin kanssa vielä pärjäsi.

Rakensin muutama päivä sitten takapihalle lepotuolin ja nyt kun vielä tekisi pienen pöydän sille kumppaniksi, niin voisi siirtää kirjojen lukemiset sinne sisätilojen sijaan :)

Kirpparireissulta löytyi aivan upea vyönsolki. Itse vyö oli mauttoman näköinen, hopeanvärinen josta oli jo puoliksi hioutunut pois, mutta sen saa vaihdettua helposti. Itse soljessa oli ison ja koristeellisen messinkikuvion keskellä yli kolmesenttinen komea punainen lasijalokivi.
max avatar
HourglassEyesViimeinkin se tuli! Nimittäin mun Castlen 5. kauden boksi, jonka alunperin pistin tilaukseen toukokuun lopulla.
Onnea! Olen itsekin tuosta boksista haaveillut Amazonissa. Castle on kyllä oudon aliarvostettu sarja, ehkä se on liian hupsu dekkarifaneille ja geeksut taas ei jaksa spefittömiä dekkareita tai jotain..
Dragonil avatar
Perheen kanssa yhdessäolo, kaunis sää ja kulttuurituntemukseni laajentuminen.
Saki avatar
Lähetään tänää lappiin mökille perheen kans :cool: Ja sitten pääsen vielä perjantaina kaverin kanssa kalajoen dyyneille :heart:
max
Castle on ollut meikäläisen suosikkisarjoja ykköskaudesta asti. Katsonkin jaksot yleensä tuoreeltaan striimin kautta.

Enää yksi yö töitä jäljellä tälle kesää.
HourglassEyes avatar
max
Minusta aivan ihana sarja! Juuri sopivan kevyt ja hauska, mutta samalla mielenkiintoinen. Olet varmaan oikeassa tuossa, että on "liian hupsu" vaativimmille dekkarifaneille. Suosittelen muuten myös sarjan pohjalta tehtyjä "Richard Castlen itsekirjoittamia kirjoja", joita sarjassa tehtailee, eli Nikki Heat -teoksia. Itse olen pari ekaa nyt lukenut. Ovat juuri sopivia tv-sarjan faneille tarkoitetteja kirjoja, kevyitä ja hupsuja kirjoja. Saatavilla englanniksi. Samaten taitaa olla myös nykyisin saatavilla ainakin osa Derek Storm -kirjoista, myös sarjakuvina.

PS: Kannattaa katsastaa play.com :sta, oma boksini maksoi alle parikymppiä :wink:

Knox Gargol

Netistä minäkin viimeisimmät jaksot aina seuraan, ja hommailen boksit sitten, kun hinnat alkavat olla sopivalla tasolla! :wink:
22.07.2014
Pestyt matot tuoksuvat ihan.. pestyiltä matoilta. :cheesy: Lisäksi mattojen peseminen on hauskaa.
Formaldehyde avatar
Sisko sai tänään terveen poikalapsen. Aiempi tyttöversio on jostain perin omituisesta syystä oppinut tykkäämään Batmanista, joten ehkäpä tästä myöhemmästä versiosta tulee sitten brony. :tongue:
23.07.2014
Omassa hyllyssä.
:heart:
25.07.2014
Saki avatar
The Big Bad WolfHaadeksen talo.
Omassa hyllyssä.
:heart: