Kategoria: Leirinuotio | 1 viesti | 18 lukukertaa
Aloittanut: Melian, 08.07.2026
Kategoria: Konserttisali | 254 viestiä | 133,6 t lukukertaa
Vastannut: LordStenhammar, 05.07.2026
Elämä on ihanaa, koska...
05.08.2017
Mustelmann
Jatkan lomailmoitusten sarjaa. Pitäisi yirittää kirjoittaa ketjuun muulloinkin, mutta yleensä elämä on ihanaa vain lomakaudella. Luvassa on siis kaksi viikkoa rentoilua ja löysäilyä. Ainoa lomasuunnitelmani oli käynti Särkänniemessä, mutta se toteutui jo aiemmin, joten nyt kalenterissa ei ole yhtään mitään. Ei haittaa.
05.08.2017
Maanantaina on lento rapakon taakse lomailumerkeissä - vielä kun pääsisi työstressistä eroon ja voisi oikeasti nauttia lomasta.
06.08.2017
Marski
Sain vihdoin ostettua kotiini kirjahyllyn ja hyllyn vessaan.
Kirjahylly tarkoittaa siis sitä, että sain vihdoin raahattua kirjani äidin luota omaan kotiin. Eihän tässä ole mennytkään kuin vajaa vuosi.
Ja nyt ei myöskään tarvitse enää pitää vessan kamoja eteisessä tai yhdessä vessan nurkassa :D.
Sain vihdoin ostettua kotiini kirjahyllyn ja hyllyn vessaan.
06.10.2017
punnort
Joku brasilialainen videopeliteoreetikko sanoi, että aikoo käyttää kirjoitustani pelien metafysiikasta gradussaan.
(Kirjoitus löytyy pelikirjastani http://fiktio.wdfiles.com/local--files/nav:top/cardgamesyhd.pdf )

06.10.2017
Piru Naiseksi
Huomenna pääsen taas kisamielessä kiusaamaan polo ponnahduslautaa, ja vieläpä muualla kuin kotihallissani. Pitäähän ne pikkuiset pisteet kerätä pois kuleksimasta! Töitäkin on ollut ja edelleen luvassa enemmän kuin aikoihin. Myös Nova-kisan vähittäinen lähestyminen kutkuttelee suoltajansieluani.
En uskoisi voivani kirjoittaa tähän ketjuun näin paljon positiivista syksyllä, toisen inhokkivuodenaikani aikaan ja toista odotellessani, mutta näköjään jokin nyt kuljettaa kirjoitussormiani näppäimistöllä!
24.10.2017
Iivari
Mä nukuin tätä työpäivää ennen sellaiset kolme tuntia, mutta sain tänään valtavasti aikaiseksi, pomo oli vaikuttunut ja lähin kollega tyytyväinen. Kaiken lisäksi minulla ei ollutkaan tänään ajotuntia, kuten luulin, eli en edes ollut vaaraksi muulle liikenteelle.
24.10.2017
Mustelmann
Kun on tarpeeksi väsynyt, päälle voi kytkeytyä sellainen ylipirteä höpövaihde, josta saattaa olla hyötyä esim. töissä. Auton rattiin ei välttämättä kannata lähteä samassa olotilassa. Aloititko autokoulun tarpeen vuoksi vai ihan muuten vain?
02.11.2017
Puolikuu
Yli vuoden olen kärvistellyt WordPadin ja LibreOfficen kanssa, mutta nyt, nyt minulla on taas koneellani Microsoftin Office! No, en vieläkään ole ihan sinut Wordin sivunumeroinnin kanssa, mutta kyllä Word puutteineenkin päihittää jonkun WordPadin, jossa ei muistaakseni voi edes laskea merkkimäärää.
04.12.2017
Skie
Kävin katsomassa Luminous Finlandin Saanan valaisun. Jahkasin päiväkausia että jaksaako sitä lähteä, mutta nyt voi kyllä olla tyytyväinen että tuli käytyä tuo valotaideteos katsomassa ihan paikan päällä.
09.01.2018
Skie
Selvästi elämäni on erityisen ihanaa, koska edellinenkin viesti on minun kirjottama. :lol:
Mutta siis, jälleen harrastin lähiseutumatkailua ja kävin katsastamassa Lainio Snow Villagen, jonka teemana oli Game of Thrones. Odotuksia ei juurikaan ollut, joten vierailu yllätti positiivisesti, tosi hienoja jää- ja lumiveistoksia! Erityisesti lumilohikäärme vetosi minuun. :D

12.02.2018
Piru Naiseksi
Ihanaa, tosiaan ...olin imaisuttanut yön olympiatapahtumat digiboksilleni. Suunnittelin käyväni tallenteitten kimppuun heti sen jälkeen, kun olin vilkaissut sähköpostini. Puuha sujuu nykyään sukkelasti kännyköin - vaan eikös postissani komeillut tuo ketjun edellinen, Hiistun, viesti! :shock: Siihen suli suurin jännitys! Arvasin, että Rukajärvi taituroi mitalin, toistamiseen. Siirryin TV:n ääreen - pettymys: sovittimen kiintolevylle ei ollut tallentunut hurjan laskun hurjaa laskua, sillä kisaa oli siirretty. (Tämän riskin joudun ottamaan siitä, että tahdon katsella ohjelmia silloin, kun katselu sopii parhaiten aikatauluuni, ja aika usein se toteutuu. Toinen haitta on se, että aika usein satun kuulemaan tulokset, ennen kuin ehdin tallenteilleni.)
Nyt onneksi näin Rukajärven laskut YLEn nettisivuilta. Kyllä niistä jälkimmäinen, mitalilasku, oli vaivattoman näköistä ja sulavaa katsottavaa. Taitolajien sulavia suorituksia katsoessaan voi helposti unohtaa sen, miten rankan työn jälkeen tuollainen näennäinen helppous on saavutettu.
19.02.2018
Iivari
Minulla on nyt ollut puolitoista viikkoa ajokortti, tänään ajoin noin 220 kilometriä, jotta sain auton työpaikkakunnalleni Kannukseen, joten huomenna pääsen vihdoin aloittamaan alakoulujen kiertämisen kirjastotöinä. Kun on neljä ja puoli kuukautta tehnyt töitä sen eteen että pääsisi korruptoimaan koululaisia paremmiksi mediankäyttäjiksi, on ihanaa päästä vihdoin kokeilemaan, olenko onnistunut tekemään hommia oikein.
24.02.2018
Piru NaiseksiIhanaa, tosiaan ...olin imaisuttanut yön olympiatapahtumat digiboksilleni. Suunnittelin käyväni tallenteitten kimppuun heti sen jälkeen, kun olin vilkaissut sähköpostini. Puuha sujuu nykyään sukkelasti kännyköin - vaan eikös postissani komeillut tuo ketjun edellinen, Hiistun, viesti! :shock: Siihen suli suurin jännitys! Arvasin, että Rukajärvi taituroi mitalin, toistamiseen.Sori. En tajunnut, että uutinen ennätti nopeimmin perille tätä kautta. Nyt sanon varmuuden vuoksi, että elämä on tällä hetkellä harvinaisen synkkää ja lohdutonta.
[quote="Piru Naiseksi" post=56110]Ihanaa, tosiaan ...olin imaisuttanut yön olympiatapahtumat digiboksilleni. Suunnittelin käyväni tallenteitten kimppuun heti sen jälkeen, kun olin vilkaissut sähköpostini. Puuha sujuu nykyään sukkelasti kännyköin - vaan eikös postissani komeillut tuo ketjun edellinen, Hiistun, viesti! :shock: Siihen suli suurin jännitys! Arvasin, että Rukajärvi taituroi mitalin, toistamiseen.[/quote]

Sori. En tajunnut, että uutinen ennätti nopeimmin perille tätä kautta. Nyt sanon varmuuden vuoksi, että elämä on tällä hetkellä harvinaisen synkkää ja lohdutonta. :wink:

Onnea Iivarille kortista sekä uusiin työtehtäviin! Alakoululaiset ovat kivoja. Sovit siis hyvin joukkoon. :smile:
26.02.2018
Iivari
Rakas vaimoni Ella eli Dyn väitteli tänään itsensä tohtoriksi. Väitöstilaisuus meni hienosti, seuraavaksi vuorossa on enää karonkka <3
02.03.2018
Piru Naiseksi
Ihan kohta voimme karistaa jäät harteiltamme, uimahallien katot yltämme, sillä tulee toukokuu ja Stadin maauimalat aukeavat - Kumpulan uimala ensin, ja kunnianarvoisa Uimastadionkin päästää meidät luokseen kesätunnelmaan toukokuun lopussa, remontin jälkeen. Ihan kohta on taas selviydytty subarktisesta urbaanitalvesta.
18.03.2018
kyty
Maistoin uutta Valion kinuskijätskiä, ja oli hyvää. Suomesa on nyt myynnissä liikaa hyvää jätskiä, ei tällaisesta olisi voinut 90-luvulla unelmoidakaan...
Hassu trendi kyllä tämä "myydään kaikki pois ja sitten kaduttaa ja aletaan tekemään taas itse"-trendi. Ensin Fazer kekseineen, nyt Valio ja jätski... Mutta Valion pingviini on jo muilla mailla ja toisen kanssa asumassa.

19.03.2018
Puolikuu
Tänään aion maanantaina kunniaksi syödä homejuustolla täytettyjä taateleita ja aloittaa Stranger Thingsin toisen tuotantokauden. Nämä suunnitelmat maistuisivat vielä paremmilta, jos olisin tänään ollut niin ahkera kuin mun pitäisi, mutta menee se näinkin.
21.03.2018
Celestine
Monta syytä olla onnellinen.
Astelin tänään toivottavasti viimeisen kerran yo-salista ulos. Hissan koe meni ehkä ihan kivasti, vaikka jouduin kaksi kertaa vaihtamaan usb-tikkua ja sammuttamaan koneen (oi ihanat sähkökokeet!), en osannut vastata ETYK-kysymykseen ja typotin nuijasodan muijasodaksi (korjasin sen kyllä myöhemmin). Nyt pidän vähintään kaksi viikkoa lomaa, ennen kuin alan lukea pääsykokeita varten. Sen kunniaksi pidin tänään musikaalitanssibileet keskellä keittiötä.
Ylihuomenna lähden kaverin luo viikonlopuksi, ja koska junamatka on pitkä, voin lukea! Pitkästä aikaa ihan oikeita kirjoja! Paljon! Syksyllä matkustin lyhyen ajan sisässä junalla aika paljonkin yksin, mutta joka kerralla piti tehdä jotain koulujuttuja. Nyt ei tarvitse! Ja ihanaa nähdä kaveria pitkästä aikaa. Maanantaina on tulossa mahtavia sanisjuttuja, jotka naurattaa jo valmiiksi.
Niin, ja taisin lopultakin päättää, mihin yliopistoon haen. Kammottaa vähän, mutta ehkä selviän. Olen melkein luvattoman onnelinen just nyt.
Monta syytä olla onnellinen.

24.03.2018
CelestineJees, yksi urakka ohi! Mietinkin yksi päivä, onko Risingillä tänä keväänä kirjoittavia. :)
Astelin tänään toivottavasti viimeisen kerran yo-salista ulos.
[quote="Celestine" post=56540]
Astelin tänään toivottavasti viimeisen kerran yo-salista ulos. [/quote]

14.05.2018
Piru Naiseksi
Kumpulan maauimala Stadissa aukesi eilen, ja kesä siis virallisesti alkoi. Kassalle jonotettiin - itse olin kymmenen ensimmäisen joukossa, valmiiksi ladattuine kausikortteineni. Mutta:
Mutta suven sesonki on luonamme, ja tuosta lippuhässäkästä saattoi sukeutua tarinan itu.
Voi kauhistus: kortinlukija väitti, ettei kortilla ole ladattuna tuotteen tuotetta. Otin käyttöön taustanäyttelijän ja statistin lahjani ja puhuin itseni sisälle. Illala sain sitten uimahallissa korttiasiankin järjestetyksi, lipunmyyjän ystävällisin avuin. Muistin, että kun latautin korttia toisessa uimahallissa maaliskuussa, oli kassalla hässäkkää. Ihmeteltiin muutaman työntekijän voimin: voiko korttia jo ladata, onko siihen jo ohjeet. Sain siis kortin syötetyksi, mutten ihan ilman ongelmia. Taas kerran huomasin, miten tärkeää on tarkistaa kaikki lataukset - virheitä sattuu meille jokaiselle ja - minusta tuntuu - koneille kaikista eniten.:cool:
16.05.2018
Mallaspappi
Olen vihdoin ja viimein tehnyt sen. Olen tehnyt jok´ikisen peruskoulun matikantehtävän. Olen tehnyt nyt kaiken. Hallelujaa.
14.06.2018
HourglassEyes
Olen nyt saanut kokea Ivalojoen ja Lapin erämään kauneuden. Laskimme jokea kumiveneellä n. 50 kilometriä viime viikolla ja yövyimme kahdesti joen autiomajoilla. Ei nettiä, ei puhelimia, vain mahtava seura, hyvää ruokaa, sanomattoman upeat maisemat. Arki unohtui siinä samassa kun vene tyrkättiin Kutturasta vesille. Unohtumaton kokemus. Ensikertalaisena koskenlaskijana joki vei jotain mennessään, palan sydäntäni. Vaikka saimme kokea varsin koleat säät (vettä, räntää ja luntakin) ja hytisimme nuotion ääressä lepopaikoilla lähtisin heti uudestaan, jos joku pyytäisi. Vaikka virtaava ja jäinen vesi saikin persauksemme kastumaan, haluaisin ehdottomasti lähteä kokeilemaan jotain vaativampaakin jokea. Tietysti samanlaisella porukalla, joka toimii. Meitä oli kaksi ensikertalaista, pari muutaman kerran laskenutta, yksi useammin laskenut sekä tuttavamme ja oppaamme, joka on toiminut Lapissa aikanaan eräoppaana monta vuotta. Olen saanut pintatuntuman Lapin hulluudesta - ja rakastan sitä! :wub: