Kategoria: Leirinuotio | 1 viesti | 18 lukukertaa
Aloittanut: Melian, 08.07.2026
Kategoria: Konserttisali | 254 viestiä | 133,6 t lukukertaa
Vastannut: LordStenhammar, 05.07.2026
Elämä on ihanaa, koska...
23.10.2016
Piru Naiseksi
Talvinen vesiparatiisimme, Mäkelänrinteen Uintikeskus, vapautui perjantaina remontistaan, ja vihdoinkin pääsin vilkaisemaan, miten kammottavankauhistuttavanhenkeäsalpaavanpelottavanhirvittävän korkea onkaan kymmenen metrin hyppykerros. Ja ilokseni huomasin, että niin pesu- kuin pukeutumistilat ovat käytännölliset ja raikkaan kauniit. Uudistettu voitti tutun mutta kulahtaneen, ja jonkin ajan kuluttua vanha Märsky on haaltuva muisto vain.
29.10.2016
kyty
Ostin jännää lakua Helsingin Lakritsi- ja Salmiakkifestivaaleilta (jotka siis jatkuvat vielä sunnuntaina). Kyseessä on Haupt Lakritsin Metsälaku, joka on tehty nimenomaan festivaaleja varten, eli en tiedä saako sitä tulevaisuudessa edes muualta... Nimensä mukaisesti se maistuu metsältä, ja mukana on mustikkaa, kaakaota, kuusiöljyä ja timjamia ja jälkimaku ihanan suolainen salmiakkilaku. :grin:
30.10.2016
Piru Naiseksi
Lähdin eilen tansseihin paikkaan, jossa en ollut ennen käynyt. Kerran kävin erehdyksessä ovella väärään aikaan - eli tansseja ei siellä ollut silloin. Nyt olin sähköpostikyselyin varmistunut siitä, etten ainakaan nyi suljettua juhlapaikan uksea.
Menin sisään. Annoin päällysvaatteet narikanvartijalle. Katselin ympärilleni: olipa väki koreaa! (Itse pukeudun tansseihin mukavan urheilullisesti eli mitä siisteimpiin farkkuihini. Liikuntatilaisuuksiahan ne minulle ovat - jos ovat, seinäruusulle.)
Yritin ostaa (kohtuuhintaista) lippua. Myyjä kysyi: "Onko sinulla pari?" Höh?Tästä pikku keskustelustamme olin tajuavinani, että yleiseksi ymmärtämääni tilaisuuteen olisi toivottu etukäteisilmoittautumista ja omaa paria. Käännyin lähteäkseni pettyneenä, mutta lipunrepijä kehotti vielä odottamaan, tulisiko miehiä paritta. Tuli, muutama. Menin siis sisälle juhlavaan saliin ja istuin pöytään. Löytyi juttuseuraa, ja minua jopa haettiin muutaman kerran. Toki useimmat osallistuivat tilaisuuteen pariskuntana. Mutta ilahduin siitä, että meitä, paria paritta istuvaa naista, haettiin edes joskus ja huolehdittiin viihtymisestämme. Todennäköisesti nämä hakijat olivat jollain tavoin kytköksissä tilaisuuden järjestäneeseen yhteisöön - mainioita tanssijoita siis, mikä oli minulle etu. Ehkä jokin pieni tanssiopin alkeishiukkanen onnistui takertumaan keskusyksikköni lahoon liikunnalliseen osaan!
30.10.2016
HourglassEyes
Oikein oivallinen viikonloppu takana; lauantaina tuli käytyä myös tuolla Kytynkin jo mainitsemilla Lakritsi- ja salmiakkifestivaaleilla. Hyviä makuja löytyi ja olisi tehnyt mieli ostaa vähän enemmänkin kotiin viemisiä... Parhain maistamani oli ehkä joku uber pehmeä banaani-foffee lakritsi. Villein, joskaan ei huono maku oli ehkä festivaaleilla koe-eränä myynnissä ollut chili-lakristi, jossa chili maistui todella voimakkaasti. Muutes jees, mutta ei sitä pussillista söisi telkkaa katsellessa....
Syötiin hotellin ravintolassa oikein maukas illallinen ja Illalla käytiin katsomassa Tennispalatsin hulppeassa Scape salissa Doctor Strange 3D versiona. Tykkäsin. <3
Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon.

Hotelliaamisen kautta sitten suunta Kirjamessuille, jonka antikvariaattinen puoli petti tällä kertaa (mutta uskoisin syyn olleen saapumisemme vasta viimeisenä messupäivänä, parhaat varastot olivat jo tehneet kauppansa), mutta raha löysi kyllä tiensä perinteisesti Fantasiapelien osastolla, Jalavalta nappasin mukaan Siri Pettersenin Mahdin messuhintaan 20€ ja päivän kruunasi ehdottomasti Don Rosa :wub: , jonka kojulta sain vihdoinkin itselleni Rosan printtikuvat henkilökohtaisilla signeerauksilla vain hetken jonottelun jälkeen.
Jo ainakin kolmasti olen missannut Rosan Suomen vierailut ja olinkin jo turtunut ajatukseen, etten koskaan ehtisi miestä tapaamaan - ja nyt kävi aivan mieletön säkä! :grin:

17.11.2016
kyty
Olen huolestuttavan ilahtunut siitä, että Animal Crossing New Leaf sai uuden elämän jättipäivityksen avulla. Tosin suurin osa siitä liittyy Amiibo-juttuihin, joita en ole aikonut hankkia.
Animal Crossing on myös saamassa kännykkäpelin ensi vuoden alussa, jolloin se tullee tutuksi myös suurelle yleisölle. Siitä en vielä aio alkaa iloitsemaan kun ei ole mitään tietoa minkälainen appi on kyseessä, ja sitä paitsi voi olla että vanha puhelimeni ei enää pysty sitä pyörittämään.

19.11.2016
Emelie
Mies tuli laivalta kotiin ja toi minulle suklaata ja lakritsipiippujoulukalenterin. :cheesy: Sekä Tallinasta koala-sorminuken.
Nyt on jo kaksi joulukalenteria (toinen tuli ostettua lakristifestareilta). Ehkä se riittää.. :P

21.12.2016
Skie
Valmistuin! Jessus, menihän siinä reilu kahdeksan vuotta eri yliopistoissa pööpöillessä, mutta vihdoin on filosofian maisterin paperit kätösissä.
21.12.2016
Mustelmann
Voimakkaat onnittelut! Tarjoan Risingissa kokoaikaisen filosofin pestiä, jos kiinnostaa. Rahallinen palkka ei ole mahdollinen tällä hetkellä, mutta hyvää mieltä olisi tiedossa lähes varmasti.
27.12.2016
Mustelmann
Kävin aatonaattona katsomassa uutta asuntoa ja näillä näkymin muutto olisi helmikuussa. Olen aika varma, että tuon parempaa kerrostalokämppää ei tästä kylästä löydy. Talo on valmistunut jokunen kuukausi sitten ja tulen olemaan asunnon ensimmäinen asukas. Ankea betonilähiö vaihtuu järvimaisemaan ja työmatka lyhentyy muutamaan sataan metriin, joten sijainti on enemmän kuin kohdallaan. Haluaisin kantaa kamat uuteen kämppään välittömästi, mutta ensin pitää valitettavasti järjestellä yhtä ja toista.
14.02.2017
Salmikki
..koska tänään meille kotiutui toinen koira.
Toista koiraa oltiin jo vakaasti harkittu ja kaikilta osin pohdittu, ja sellaisen piti tulla kahdeksanviikkoisena kesän lopulla. Kasvattajalle kuitenkin palautui ihana 7kk ikäinen käppänänarttu vailla kotia, joten tarjouduttiin ottamaan hänet.
Ei kyllä osaa mitään käskyjä eli koulutus alkaa nollasta, mutta temperamentiltaan kaikilta puolin juuri sitä, mikä meidän perheeseen sopii. Ihanaa ^_^
..koska tänään meille kotiutui toinen koira.

08.03.2017
Skie
Kävin laskettelemassa ja sehän olikin aika kivaa! Edellisen kerran yritys tapahtui 17 vuotta sitten, eikä siitä kokemuksesta jäänyt mitään erityisen auvoisia muistoja. Ehkäpä tätä voisi vielä joskus uudestaankin kokeilla. Jokunen eteläsuomalainen ystäväni on aiemmin ihmetellyt tätä lasketteluharrastuksen puutetta, koska onhan tässä kahden tunnin ajomatkan sisään neljä aika isoa keskusta lähellä. Tällä kertaa motivoijana oli 5-vuotiaan kummityttären laskettelukoulu, saa nähdä josko sitten tulevina vuosina jonnekkin yhdessä mäkeä huilailemaan... :roll:
17.03.2017
Mustelmann
Minulla on hyviä uutisia nettideittailun maailmasta. Aikataulusyistä mitään konkreettista ei tapahdu ihan lähipäivinä, mutta nyt on tunne, että syöttiin on tarttunut jotakin. Viestittelyn ja kuvien perusteella kyseessä on juuri sellainen tapaus, mitä olen etsimässäkin. Merkit ovat sen verran hyvät, että edes minä en voi mokata tätä enää. Jotain hauskaa on siis isolla varmuudella luvassa.
22.05.2017
Mustelmann
Tänään on ensimmäinen lomapäivä ja fiilis on korkealla! Nyt ei tarvitse huolehtia eikä murehtia kahteen viikkoon mistään. Henkiset ja fyysiset haavat paranevat ja riemu täyttää kehon ja mielen. Kokeilkaa tekin lomailua, se kannattaa!
11.06.2017
Nylkky
Kahden kuukauden piina ohi!
Varmistus Lontoon MM-kisoi tuli ansaittua! Nyt voi huokasta ja lopettaa jännittäminen. Nyt vaa reeniä uutta intoa uhkuen!!
Kahden kuukauden piina ohi!

Lexei
Vuoden odotetuin hetki, kesäloma! Muutama viikko ilman töitä ja koulua, pelkkää rentoumista ja yhteistä aikaa perheen kanssa.
Tänään suunta keula myös kohti kaverin mökkiä, joten pääsee ainakin kerran kesässä mökkeilemäänkin

LordStenhammar
Aurinko paistaa ja rannat kimaltaa. Siinä on tarpeeksi ihanuutta tälle päivälle.
Tahtoo mökille kanssa. Ostetaanko risingin väen kanssa yhteinen kesäretriitti jostain helvetin korvesta? Siellä vois sitten vaikka kirjotella ja nauttia suvesta. Jos idea ei kelpaa, niin sitten täytyy hankkia teltta ja jurottaa yksinään paikallisella järvenrannalla koko lumettoman kauden läpeensä.

Mustelmann
Voin osallistua retriittiin, mutta siellä pitää olla makkaraa ja olutta.
Voin osallistua retriittiin, mutta siellä pitää olla makkaraa ja olutta.
LordStenhammar
Saishan sinne tuoda mitä haluaa.
Saishan sinne tuoda mitä haluaa.
25.07.2017
Pisania
Meillä oli viikonloppuna kokoontumisajot isän puolen suvun "alkukodissa" ja oli varsin mukavaa. Paikka oli porukkaa piukassa ja pöydät väärällään herkkuja. Toivottavasti voisimme jatkossakin järjestää tämmöisiä tapaamisia, mutta viitseliäisyyttä se kysyy sillä kyseinen kotipaikka ei enää vuoden loputtua kuulu suvullemme.
Toinen ilon aiheeni taas liittyy omaan kämppääni. Olen jo pitkään haaveillut uudesta sohvasta, koska vanhat ostettiin kun olin teini (20 v. sitten) ja varsin rumat ja kuluneet. Sohviahan nyt saa helposti, mutta ongelmana onkin se, että talossani on hissi keskellä porraskuilua. Portaat ovat kapeat ja hissi pieni, joten isojen kalusteiden roudaaminen on todella hankalaa / mahdotonta. Olin siis alistunut siihen että saan uutta istuinta pyrstöni alle vasta kun muutan pois. Asiat muuttuivat kuitenkin kun erinäisten vaiheiden jälkeen huomattiin, että uutta sohvaa hommaamassa olevan veljeni vanhan soffan saa kuin saakin purettua osiin. Ei siinä sitten kauaa nokka tuhissut, kun vanhat sohvat pistettiin palasiksi ja kiikutettiin kaatikselle ja uusi (vain 10 vuotta vanha) tuotiin tilalle. Olen kyllä hirmu tyytyväinen. Uusi sohva on mukavan muhkea mutta silti olkkarissa on nyt avarampaa, kun ei ole enää kahta viemässä tilaa.

Toinen ilon aiheeni taas liittyy omaan kämppääni. Olen jo pitkään haaveillut uudesta sohvasta, koska vanhat ostettiin kun olin teini (20 v. sitten) ja varsin rumat ja kuluneet. Sohviahan nyt saa helposti, mutta ongelmana onkin se, että talossani on hissi keskellä porraskuilua. Portaat ovat kapeat ja hissi pieni, joten isojen kalusteiden roudaaminen on todella hankalaa / mahdotonta. Olin siis alistunut siihen että saan uutta istuinta pyrstöni alle vasta kun muutan pois. Asiat muuttuivat kuitenkin kun erinäisten vaiheiden jälkeen huomattiin, että uutta sohvaa hommaamassa olevan veljeni vanhan soffan saa kuin saakin purettua osiin. Ei siinä sitten kauaa nokka tuhissut, kun vanhat sohvat pistettiin palasiksi ja kiikutettiin kaatikselle ja uusi ([i]vain[/i] 10 vuotta vanha) tuotiin tilalle. Olen kyllä hirmu tyytyväinen. Uusi sohva on mukavan muhkea mutta silti olkkarissa on nyt avarampaa, kun ei ole enää kahta viemässä tilaa.