Kirkas tähti
Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Sirpa Meripaasi. Sidottu.
Paras ystäväsi tuntee kaikki salaisuutesi ja heikkoutesi – mitä tapahtuisi, jos hänestä tulisikin pahin vihollisesi?
Everin paras ystävä, kuolemattomaksi tullut Haven, ei anna Everille anteeksi poikaystävänsä kuolemaa. Hän janoaa kostoa ja aikoo Everin lisäksi tuhota myös Damenin ja Juden. Aseenaan hän käyttää Damenin menneisyydestä urkkimaansa pimeää salaisuutta. Everin on selätettävä epäilyksensä ja löydettävä piilossakin olleet voimansa voidakseen pelastaa rakkautensa, mutta ennen kaikkea oman, Damenin ja Juden hengen. Voiko jo vuosisatoja kestänyt rakkaus voittaa uudet esteet?
Amerikkalaisen Alyson Noëlin menestyssarjasta on aiemmin suomennettu Punaiset tulppaanit, Sininen kuu, Varjojen maa ja Musta liekki. Kirjoja on julkaistu jo 35 maassa, ja sarjan elokuvaoikeudet on myyty Summit Entertainment –filmiyhtiölle, joka on myös Twilightin tuottaja.
Alyson Noël
Alyson Noël (s. 1965) on kalifornialainen kirjailija. Hän on asunut niin Mykonoksella kuin Manhattanillakin ja työskennellyt lastenhoitajana, toimistotyöntekijänä ja lentoemäntänä. Noël julkaisi ensimmäisen teoksensa vuonna 2005. Hänen teoksiaan on myyty yli kahdeksan miljoonaa kappaletta.
Kuolemattomat
Voiko vuosisatoja kestänyt rakkaus voittaa tielleen tulevat uudet esteet? Kalifornialaiseen high school -maailmaan sijoittuva kuusiosainen menestyssarja on nautinnollinen sekoitus nykyaikaa ja maagisia iäisyysteemoja.
Kuolemattomat sisältää 6 kirjaa.
Hyvä kirja. Tarina ei oikeastaan etene juurikaan, mutta kyllä kirjan silti lukee aiempien osien jälkeen. Aika samaa tasoa aiempien osien kanssa.
Olin todella pettynyt tähän kirjaan. Juoni kuulosti minusta aluksi jopa mielenkiintoiselta, mutta jotenkin koko kirja lässähti kasaan jo alkumetreillä. Saa nähdä tulenko edes viimeistä osaa lukemaan, koska tämänkin kirjan läpi kahlaaminen oli niin kovan työn takana. Everin ja Damenin rakkaustarina ei voisi kiinnostaa minua yhtään vähempään, eikä kumpikaan heistä erotu mitenkään hahmoina. Sarjan viidennen osan luettua voin viimein varmasti todeta, ei ole minun sarjani.
Okei ensin ajattelin, että kirja voisi olla hyvä, mutta tässä ei taåahtunut oikein mitään koko kirjan aikana. Se on aika huono asia kirjan kannalta. Aikaisemmatkin osat ovat olleet aika samanlaisia mutta olen ne silti lukenut, kuitenkin luen seuraavankin osan olkoon se sitten kuinka huono tahansa, jos tämä Damenin ja Everin juttu selviäisi ja kaikki eläisivät onnellisena elämändä loppuun asti...
Ympäri käydään, yhteen tullaan. Tässä kirjassa ei tapahtunut kyllä yhtään mitään. Jälleen kerran Ever vain mietiskeli miten selviytyä häntä ja Damenia erottavasta taiasta, jonka lisäksi hän käy useampia melko tympeitä keskusteluja ilkeäksi muuttuneen Havenin kanssa, jota olisin mieluusti vetänyt korville. Koko kirja keskittyi enemmänkin teinien angstaamiseen ja nokkimisjärjestyksen uudelleen muokkaamiseen. Tässä kirjassa ei oikeastaan ollut mitään järisyttävää kliimaksia vaan kaikki rullasi eteenpäin rauhallisessa ja tylsässä rytmissä ja siltikään ei edistytty mihinkään suuntaan. Kaiken lisäksi minulle oli shokki se, että Everin ystävä Mavis onkin poika! Miten olen voinut sivuuttaa tällaisen asian jo monen kirjan verran vai eikö kirjailija vaan oikeasti ole hoitanut tekstiään kunnialla? Luen jatkon vain ainoastaan sen takia, että se on viimeinen kirja. Toivottavasti kirjailija on saanut edes vähän äksöniä siihen.