Saavutuksia
Suosikkejani
Kirja-arviot ja kommentit
Lauren
Pidin sarjasta, mutta olisi se voinut parempikin olla. Carterista pidän, hyvinkin paljon. Olin hyvin onnellinen kun Allie ja Carter päätyivät yhteen, koska mielestäni he ovat hyvä pari. Siksi minua harmittikin heidän eroamisensa toisessa osassa. Luin tämän kirjan hyvin nopeasti, mutta toinen osa jäi hyllyyn odottamaan oikeata lukuhetkeä, koska muutaman ensimmäisen sivun jälkeen tuomitsin kirjan jo aika huonoksi. Sain olla positiivisesti yllättynyt, kun vihdoin päätin lukea kirjan, mutta loppua kohden kirja muodostui aika epämiellyttäväksi minun makuuni. Tylsä tämä sarja ei onneksi ollut laisinkaan, mistä tykkäsin. Kokoajan tapahtui jotain, mikä on aina hyvä juttu. Pidin tästä sarjasta paljon!
C. J.
P. C.
Koukuttava! En pystynyt juurikaan laskemaan kirjaa käsistäni ennen kun olin lukenut viimeisetkin lauseet. Kuvittelen Patchin todella komeana poikana, joita rakastan. Noran ja Pachin salaperäinen suhde on hyvin koukuttava, sekä intohimoinen. En pitänyt Veestä ollenkaan, hän melkeinpä saattoi Nooran vielä isompiin vaaroihin. Aijon lukea seuraavatkin osat! :)
Becca
Näin kannen ja ajattelin kirjan olevan huono, mutta takakannen luettuani päätin lainata sen kirjastosta. En koskaan olisi osannut odottaa kirjan olevan noin hyvä! Odotan seuraavaa osaa innolla, ja tiedän, että ostan sen heti omakseni. Suosikki henkilöni kirjassa on ehdottomasti Maddy. En yleensä lue tämän tyyppisiä kirjoja, mutta nämä kaksi Time Riderssia saiavt minut ihastumaan science fictioniin. Pidin ideasta kovasti, kolme nuorta pelastetaa ennen kuolemaa. Bob on aivan ihana!
Alex
Brandon
Johan
Rakastuin tähän kirja-sarjaan jo ensimmäisten lauseiden jälkeen. Pidän kirjoista joissa tapahtuu jotain koko ajan ja nämä olivat minulle juuri täydellisiä. Itkin niin monta kertaa, kirja oli niin koskettava. Samin ja Gracen rakkaus oli niin kiihkeää ja ihanaa, siitä pidinkin eniten. Minulta meni vain muutama päivä koko sarjan lukemisessa. Aivan ihana sarja! <3
Maggie