Vieraat

Johanna Sinisalo
Julkaistaan: maaliskuu 30, 2020 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Kansi: Jussi Karjalainen. Sidottu.

Kariston kauhuromaanikilpailun voittaja 2019.

Pelko muuttaa kodin seinien sisään

Kun kuusivuotias Sissi viiltää itseään päiväkodissa saksilla, hänen vanhempiensa maailma järkkyy. Siirin ja Essin perheessä lähes kaikki on siihen mennessä sujunut mallikkaasti: on kaksi kaunista lasta, tyttö ja poika, ja molemmat vanhemmat menestyviä uranaisia. Entisellä MasterChef-kokilla Essillä on suosittu kahvila ja Siirillä kirjanpitoyritys. Lääkärintarkastuksessa selviää, että Sissillä on vanhempiakin haavoja. Suojeleeko lapsi jotakuta, onko perheen sisäpiirissä tuntematon uhka? Vai kostavatko menneisyyden haamut?

Johanna Sinisalon Vieraat valittiin tuomariston yksimielisellä päätöksellä Kariston suuren kauhuromaanikilpailun voittajaksi keväällä 2019. Nerokas moderni kauhutarina uppoutuu perheen sisäisiin asioihin, muille näkymättömiin. Kuinka hyvin oikeastaan tunnet läheisesi?

(muokattu 08.11.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

StaaloRämeen olento: Toinen kirja (Rämeen olento, #2)The Walking Dead: Neljäs kirja (The Walking Dead, #4)The Walking Dead: Ensimmäinen kirja (The Walking Dead, #1)Varjo menneisyydestä ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #2)
Paikalla 53 vierailijaa
Uusin jäsen: Kati Piehl
Jäseniä yhteensä: 8754