Galadrielilla menee niin hyvin, että plussaan Bilboa. Yrittäkää jaksaa, molemmat! Joka taittaa hiuskarvankaan Lórienin kuningattaren tai hobitin päästä, saa tuta Celestinen kauhean koston.
Miinustaminen on vaikeaa, kun kaikki ovat loistavia hahmoja. anna anteeksi, Puuparta. Huum huum.
[color=#008800]Bilbo 3 (+1)[/color]
Faramir 6
Galadriel 6
Klonkku 5
[color=#ff0000]Puuparta 3 (-2)[/color]
Smaug 9

Tykkään lohikäärmeistä, mutta Smaug on vanha homepeffa.
Bilbo 2
Faramir 7 (+1)
Galadriel 4
Klonkku 3
Smaug 5 (-2)

Faramir on herttainen naapurinpoika.

Tykkään lohikäärmeistä, mutta Smaug on vanha homepeffa.
Minua ihan oikeasti hämmästyttää Faramirin suosio... ei mulla mitään sinänsä häntä vastaan ole, mutta kumman kauan hän on kyennyt roikkumaan häntä persoonallisempien/vivahteikkaampien hahmojen seurassa (ja vaikuttaisi omaavan hyvät mahdollisuudet jopa voittoon).
Bilbo 2
[color=#bb0000]Faramir 5 (-2) [/color]