Kuningas Arthur 7 Asterix & Obelix 7 Yönsilmä 8 (+1) Galadriel 4 (-2)
Koska Loki miinustettiin pois, pitää alkaa tukemaan suosikkisuttani.
Kuningas Arthur 7
Asterix & Obelix 7
[color=#44bb00]Yönsilmä 8 (+1) [/color]
[color=#bb0000]Galadriel 4 (-2) [/color]

Koska Loki miinustettiin pois, pitää alkaa tukemaan suosikkisuttani.
Kuningas Arthur 8 Asterix & Obelix 9 (+1) Yönsilmä 6 (-2)
Ja minä kun ehdin jo toivoa Galadrielin voittavan :shock:
No, A & O ovat hupaisampia hahmoja
Kuningas Arthur 8
[color=#00bb00]Asterix & Obelix 9 (+1)[/color]
[color=#bb0000]Yönsilmä 6 (-2)[/color]

Ja minä kun ehdin jo toivoa Galadrielin voittavan :shock: :sad:

No, A & O ovat hupaisampia hahmoja :smile:
Kuningas Arthur 9 (+1) Asterix & Obelix 7 (-2) Yönsilmä 6
Onpas outo kolmikko (tai nelikkö) loppusuoralla. Eiköhän tuo susi tuosta kupsahda omia aikojaan, joten miinustetaan pölhögalleja ja laitetaan pisteet Britannian viimeiselle todelliselle kuninkaalle. ;)
Kuningas Arthur 9 (+1)
Asterix & Obelix 7 (-2)
Yönsilmä 6

Kuningas Arthur 8 (+1) Asterix & Obelix 7 (-2) Yönsilmä 4
Ihan sama, en tänään jää odottamaan tappomahiksia. Autetaan Arttu johtoon ja annetaan armoa tuntemattomalle sudelle.
Kuningas Arthur 8 (+1)
Asterix & Obelix 7 (-2)
Yönsilmä 4

Sinne meni sitten viimeinenkin oikeasti tuttu. Luon murhanhimoisia katseita Yönsilmään ja Arthurista nyt sentään tiedän jotain.
Kuningas Arthur 7 (+1)
Yönsilmä 2 (-2)

Sinne meni sitten viimeinenkin oikeasti tuttu. :sad: Luon murhanhimoisia katseita Yönsilmään ja Arthurista nyt sentään tiedän jotain.
Ja pipareista! Ihmisille on annettu kädet kahta tarkoitusta varten. Rapsuttamiseen ja piparipurkin avaamiseen
Yritetään nyt vielä:
Kuningas Arthur 2 (-2) Yönsilmä 3 (+1)
//Rinja väliin
[quote="Rinja" post=14074]Susi on sudelle susi? ;P

Tulkaa nyt joku pelastamaan Kuuden herttuakunnan fiksuin ja piikkisioista viehättynein hukka.[/quote]
Ja pipareista![i] Ihmisille on annettu kädet kahta tarkoitusta varten. Rapsuttamiseen ja piparipurkin avaamiseen[/i]

Yritetään nyt vielä:

Kuningas Arthur 2 (-2)