Vaarojen taival (Ajan Pyörä #1)
Sarja: Ajan Pyörä
Aloittanut: Hiistu, 28.06.2026

Kesälukuhaaste

21.05.2014
Kingi avatar
Miten kesälukuhaasteeseen osallistutaan? Haluaisin osallistua, mutten osaa.
21.05.2014
Dyn avatar
FantasiaFaniMiten kesälukuhaasteeseen osallistutaan? Haluaisin osallistua, mutten osaa.
Ohjeet löytyvät tämän ketjun ensimmäisestä viestistä.
22.05.2014
Mieti jokin kirja, jonka aiot lukea kesän aikana, ja ilmoita se kirja minulle yksityisviestillä viimeistään 31.5. (Tämän ketjun aloitusviestissä on mainittu joitain rajoituksia, millainen kirjan tulee olla. Esim. kirjaa pitäisi olla saatavilla kirjastoista. Mutta jollei kirjasi satu olemaan sellainen kuin pitäisi, pyydän valitsemaan jonkin toisen kirjan.)

Lähetän sinulle nyt malliksi yksityisviestin - voit ilmoittaa kirjasi vastaamalla siihen viestiin. :smile:

Kesäkuun alussa sitten arvotaan jokaiselle osallistujalle luettavaksi yksi kirja, jonka joku toinen osallistuja on ilmoittanut. Yhteensä kesän aikana pitäisi lukea siis kaksi kirjaa: itsensä ilmoittama ja arvonnassa itselle osunut jonkun toisen ilmoittama. Kirjoja tulee myös kommentoida täällä foorumilla - perustan sitä varten ketjut kesäkuun alussa.

muoks. Jo 12 osallistujaa.
22.05.2014
pihlajapuu avatar
Hehee, oispa jo kesäkuu! Miulla on tällä hetkellä jo lainassa jo oma kirjani + pari muuta, jotka saattaisivat hyvinkin olla mukana haasteessa (ovat olleet pinnalla viimeaikoina), niin yritän säästellä näitä kesäkuulle, niin tulisi luettua itselle arvotun kirjan lisäksi useampikin noista, mutta en millään malttaisi. :cheesy:
24.05.2014
katzka avatar
Osallistun, jos saan keksittyä viikossa jonkun sopivan kirjan minkä voisin lukea kesälomalla. :)
26.05.2014
Tämän viikon lauantai viimeinen päivä ilmoittaa kirjansa eli itsensä mukaan! Arvonta tapahtuu sunnuntaina.

Tällä hetkellä 16 osallistujaa.
27.05.2014
Nylkky avatar
Oma kirja syyhyttää jo pöydällä :D Sunnuntaita innolla odottaen että minkä kirjan saa :D
31.05.2014
Halitulihai! Tänään lauantaina (käytännössä sunnuntaiaamuun asti) vielä mahdollisuus ilmoittautua kesälukuhaasteeseen! :cool:
Scartti avatar
01.06.2014
Kirjat on nyt arvottu! (Paperilappusia kahvimukista poimi velipoika.)

Lähetin jokaiselle ilmoittautuneelle yksityisviestillä tiedon, mikä kirja osui luettavaksi. Perustin tänne Lukupiiriin myös jokaiselle kirjalle oman ketjun, joissa kirjoista on tarkoitus keskustella. Linkit kaikkiin ketjuihin löytyvät tämän ketjun aloitusviestistä.

Keskustelun voi aloittaa vaikkapa menemällä kertomaan, minkä kirjan itse ilmoitti ja kuinka arvonnassa lykästi. :wink:

ScarttiVoi apuva!! Kohdalle osui kirja, jonka lukemiseen taitaa mennä koko kesä :lol: Oikeastaan pari vuotta, mutta challenge accepted
Kieltämättä haastava kirja. Mutta ilmoittaja varmaan arvostaa, jos kirjaa lukee sen verran kuin ennättää ja uppoaa. :smile:
haplotus avatar
No huh! Mulla ton parissa tosiaan meni pari vuotta. :smile:

Jätin sitten tähän osallistumatta jollain kummalla verukkeella, jota en itsekään muista. Mutta täytyy käydä vakoilemassa ainakin tän Joycen ja miksei muidenkin lukemieni kirjojen aiheuttamia tuntoja.
Diara avatar
Voin sanoa, että vaikka minulle arvottu kirja kuulostaa takakansitekstinsä perusteella, sanotaan vaikka sitten että korkealentoiselta, ei se onneksi pituutensa puolesta ole haastava. Kiitän onneani, ettei Joyce osunut minulle, lankoni on lukenut sitä nyt kolme vuotta eikä loppua näy. Ja hän kuitenkin todella nauttii haastavien kirjojen lukemisesta. Mielenkiinnolla kyllä seuraan haastekeskustelua, että miten lukijat haasteesta selviävät.
The Big Bad Wolf avatar
Täällähän on paljon kirjoja, jotka olisi kiintoisaa lukea. Colfer ainakin ja Yösirkus (jos tällä kertaa saisin sen luettua loppuun asti...). Rowlingin keskusteluun voin osallistua myös, kun tulee aina välillä uusintalueskeltua pari lukua sieltä täältä. Pitää ilmeisesti ottaa itseä niskasta kiinni ja lainata tuo Hobitti... Vaikka pientä Tolkien-epäluuloisuutta tunnenkin. :roll:
Kirjaneito avatar
^Samoilla fiiliksillä. :wink: En ole virallisesti mukana, mutta täällä on paljon todella kiinnostavan oloisia kirjoja jotka minun on ollut tarkoitus lukea.
Dyn avatar
On kyllä paljon kiinnostavia kirjoja! Monet näistä ovat mulla olleetkin lukulistalla (tai peräti kesken), joten eiköhän tässä pääse kommentoimaan useampaakin kirjaa kesän aikana.
Melian avatar
The Big Bad WolfPitää ilmeisesti ottaa itseä niskasta kiinni ja lainata tuo Hobitti... Vaikka pientä Tolkien-epäluuloisuutta tunnenkin. :roll:
Sori jos ei kuulu tähän keskusteluun, mutta pakko sanoa sen verran, että
suosittelen Hobitin lukemista, mahtava juoni! Ja mahtava tarina.
Olen ilkimys, enkä kerro juonta, sanon vain, että itse ainakin tykkäsin Hobitti-kirjan juonesta. :smile:
02.06.2014
Emelie avatar
Kylläpä on todella paljon mielenkiintoisia kirjoja! Itse en ilmoittautunut haasteeseen, mutta saatanpa silti lukea useamman ilmoitetun kirjan. Varsinkin Hobitti pitäisi lukea, en ole vain vielä saanut siihen innostusta. Ehkä saan sen sitten tästä. :tongue:
03.06.2014
visitor avatar
1 viesti
Kirjaa ei arvottu minulle, mutta se ei haittaa kun, olen jo muutenkin lukenut kirjan :D!

Mutta hauskoja lukuhetkiä niille jotka eivät ole vielä lukeneet kyseistä kirjaa :)

Terv: ShadowMoon
03.06.2014
^ Vaikkei olisikaan ilmoittautunut, voi kesälukuhaasteen keskusteluihin vapaasti osallistua, jos kesän aikana lukee tai on jo aiemmin lukenut tai olisi vaikka kiinnostunut lukemaan jonkin haasteeseen ilmoitetuista kirjoista! :smile:
19.07.2014
Vielä heinäkuun loppu sekä elokuu aikaa lukea ja kommentoida kesälukuhaasteen kirjoja! Joten lukekaa ja (tai ainakin) kommentoikaa. :wink:
pihlajapuu avatar
DynJoo, en ole vielä päässyt kunnolla alkuun kumpaakaan kirjaani. No, ensi viikolla on lomaa, tiedän mitä teen...
Sama vika täällä. Tai no, miulle arvotun kirjan olen jo kaksi tai kolme kertaa unohtanut lainata, kun aina tulee käytyä kirjastossa vain palauttamassa kirjoja tai hakemassa varauksia (tämä olisi siis hyllyssä, niin ei tarvitse varata)...