Melian avatar
Vastannut: LordStenhammar, 05.07.2026

Me tahdomme -kampanja

08.12.2014
Sini avatar
Risingshadow on ilmoitettu mukaan Me tahdomme -kampanjaan tasa-arvoisen avioliittolain puolesta.

Meitä ei ehditty lisätä sivulle ennen eduskunnan ensimmäistä äänestystä, koska ilmoittautuneita oli niin paljon, mutta nyt olemme siellä - seuraavan kerran asiasta äänestetään eduskunnassa 12.12.

Risingshadow:n ylläpito on sitoutunut edistämään yhdenvertaisuutta ja kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia.
09.12.2014
Ageha avatar
On muuten eka kerta koskaan kun näen risingviestin alalaidassa niin monta kiitosta ettei kaikkien kiittäneiden nickejä edes näy. :eek:

Mutta olen erittäin onnellisesti yllättynyt Risingin osallistumisesta kampanjaan. :smile:
10.12.2014
Dyn avatar
No piti nyt kiittää sitten ihan vain yhden kiitoksen lisää. :wink:
14.12.2014
Rasimus avatar
1 kirja, 890 viestiä
Erot parisuhteen rekisteröintiin:
- Adoptio-oikeus (jota siis ei nykyään suoda homoparille, koska lapsella pitää olla molemmat vanhemmat tms., mutta sinkkujen adoptio on silti ihan ok...)
- Mahdollisuus ottaa puolison sukunimi
- Tämä:
"Julkisten ja hyvinvointialojen liitto"Tasa-arvoinen avioliittolaki toteuttaisi käytännön tasa-arvoa arjessa. Se lisäisi myös yksityisyydensuojaa – jatkossa ei tarvittaisi seksuaalivähemmistöön kuulumisen paljastavaa rekisteröidyn parisuhteen kategoriaa erilaisissa lomakkeissa ja henkilörekistereissä.
Oliko muuta?