Luettavana
Arvioija
Keskustelija
Osallistuja
Kokonaisuus
Kirjaudu sisään voidaksesi lajitella kirjoja sarakkeiden ja vuosien mukaan.
Yhteensä 10 kpl
Smaragdinvihreä
2014 | Rakkaus ei katso aikaa #3 | ★ 8 | näytä arvio
Hieno päätös sarjalle. Kirjailija sai kaikki langat sidottua mukavasti yhteen. Epäkohtina sarjassa voisin pitää sitä, kuinka Gwendolynin ja Gideonin rakkaus leimahtaa viikon tuntemisen jälkeen ilmiliekkeihin ja heti ollaan valmiita suurinpiirtein kuolemaan toisen puolella. Ja sitten lopulta päädytään elämään yhdessä maailman loppuun asti, kuolemattomia kun ollaan tietty. En kuitenkaan kiellä ettenkö silti olisi aivan ihastunut tähän sarjaan. Ajassa matkustaminen on vain niin kiehtova ajatus. Pienet aivonystyräni aivan kipeytyvät kun rupean sitä liiaksi ajattelemaan.
Mutta siis, kaiken kaikkiaan hieno tarina lämpimällä huumorilla höystettynä. Suosittelen lämpimästi nuorille romantiikannälkäisille tyttösille.
Gier
17.08.2014
Safiirinsini
2013 | Rakkaus ei katso aikaa #2 | ★ 8 | näytä kommentti
Aivan ihastuttava sarja! Lopun numerokoodi oli aivan helppo ja odotan malttamattomasti että saan viimeisen osan käsiini. Käsittääkseni se ilmestyy ensi viikolla,joten odotus ei ole pitkä:)
Oikein rakastan tämän sarjan salaperäisyyttä ja arvoituksia joita se pursuaa. Minulla on tunne, että viimeisessä osassa tulee olemaan parikin yllätyksellistä käännettä:)
Gier
09.08.2014
Tietäjän lapsuus
2010 | Chrestomancin maailmat #2 | ★ 8 | näytä arvio
Pidin tästä kirjasta todella paljon. Tämän kirjan voisi lukea myös ennen Noidan veljeä. Itse luin Noidan veljen ensin, joten tätä lukiessani koin monta ahaa-elämystä sarjan maailmoihin ja taikuuteen liittyen. Tämän sarjan kirjoissa on aivan ihastuttava tunnelma, ja kirjat nappaavat mukaansa. Lukija itkee ja nauraa päähenkilön mukana, tuntee itsensä petetyksi kun päähenkilön luottamus petetään ja luottaa hahmoihin, joihin päähenkilökin luottaa. Ensimmäisen kirjan perusteella en olisi vielä uskonut tulevani pitämään sarjasta näin paljon ja odotan jo innolla että saan loput kaksi osaa käsiini.
Jones
Diana Wynne
Diana Wynne
27.04.2014
Aamunkoi
2009 | Houkutus #4 | ★ 6 | näytä arvio
Aamunkoi oli viihdyttävä, mutta todella ennalta-arvattava kirja. Kirjassa parasta oli Jacobin näkökulmasta kerrottu osa. Loppu oli pettymys. Ensin vouhotettiin taistelusta ja sitten Volturit vain luovuttavat ja lähtevät kotiin eikä minkäänlaista tappelua synny. ENNALTA-ARVATTAVAA! Ja Bellan brutaalinen raskaus ja synnytys oli järkyttävää. Odotin päätösosan olevan sarjan paras teos, mutta lopulta Bella saakin kaiken haluamansa ja kaikki kääntyy parhain päin ilman minkäänlaista ponnistelua tai vaivannäköä.
17.10.2013
Epäilys
2008 | Houkutus #3 | ★ 7 | näytä kommentti
Kirja on parempi kuin aikaisemmat osat Houkutus ja Uusikuu. Kirjassa on enemmän toimintaa ja tasaisesti koko kirjan ajan kun aiemmissa osissa toiminta on keskittynyt kirjan loppupuolelle. Pidin kirjasta kovasti.
11.10.2013
Uusikuu
2007 | Houkutus #2 | ★ 6 | näytä arvio
Kirja oli juoneltaan aikas samanlainen kuin edeltävä kirja Houkutus. Alussa vatvotaan ihmissuhteita tylsistymiseen asti ja vielä puuduttavammin kuin Houkutuksessa, mutta viimeiset sata sivua on vauhdikasta toimintaa joka korvaa pitkän odotuksen. Paikoitellen todella ennalta-arvattava, mikä on tietysti hiukan harmi, mutta yllättäviäkin käänteitä oli. Olen edelleenkin kiinnostunut lukemaan sarjan loppuun, vaikka kirja oli heikompi esitys kuin Houkutus. Toivottavasti kaksi viimeistä ei huonone tästä.
02.10.2013
Houkutus
2005 | Houkutus #1 | ★ 7 | näytä kommentti
Rehellisesti sanottuna kirja oli sivulle 300 asti pelkkää \"ah Edward on niin ihanaa\" mutta sata viimeistä sivua olivat todella vauhdikasta ja jännittävää luettavaa. Vaikka tarina Bellan ja Edwardin rakkaussuhteesta onkin kliseinen ja ennalta-arvattava, se on silti hyvin koskettava ja kaunis. Pidin kirjasta todella paljon ja aion lukea koko sarjan.
26.09.2013
Welman tytöt
2003 | Syysmaa #1 | ★ 5 | näytä kommentti
Tarina ja henkilöhahmot ovat mitä ovat, mutta lukiessani kiinnitin huomiota kauniiseen kuvailuun. Yllätyin positiivisesti, sillä suhtaudun hyvin skeptisesti suomalaiseen fantasiakirjallisuuteen. Kirja oli kyllä viihdyttävä, ei missään tapauksessa tylsä, mutta syvällisemmät tunteet ja ajatukset jäivät saavuttamatta. En suoranaisesti suosittele kirjaa, mutta sen voi lukea tylsien iltojen viihdykkeeksi.
Holopainen
Anu
Anu
20.09.2013
Perillinen
2012 | Perillinen #4 | ★ 10 | näytä kommentti
Aivan mahtava päätös sarjalle! Eldunarien löytyminen oli sinänsä \"pettymys\" koska sitä nyt osasi odottaa nimestä \"Sielujen holvi\" (tosin itse ajattelin että Galbatorixin eldunarit olisivat löytyneet sieltä, Eragon olisi tuhonnut ne ja mennyt tappamaan voimattoman Galbatorixin). Loppu oli niin koskettava, kun Eragon joutui jättämään rakastettunsa ja koko Alagaesian. Itkin koko illan ja vieläkin on haikea olo, kun ajattelen sarjaa.
Paolini
Christopher
Christopher
06.09.2013
Syntymälahja
2009 | ★ 8 | näytä kommentti
Maailma on todella kiinnostava samoin henkilöhahmot. Tarina on mielenkiintoinen, jännittävä, jopa koskettava lopussa. Suosittelen lämpimästi.
Cashore
Kristin