Haadeksen talo (Olympoksen sankarit, #4)
Keskiarvo 4.46
4.46 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (179)
Kirjahyllytilastot

Haadeksen talo

Rick Riordan
Julkaistu: heinäkuu 25, 2014 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The House of Hades
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: antiikin mytologia
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Sidottu.

Percy Jackson -faneja hemmotellaan taas!

Koukuttava tarina imaisee mukaansa kuin tornado. Kun Percy ja Annabeth putoavat rotkoon, joka syöksee heidät Tartaroksen syvimpiin syövereihin, viiden muun puolijumalan ei auta kuin totella Percyn käskyä. Heidän on etsittävä Haadeksen talo ja valloitettava Kuoleman ovi, jonka kautta sielut voivat siirtyä manalasta kuolevaisten maailmaan.

muokattu 01.05.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tyrannin hauta (Apollon, #4)Palava labyrintti (Apollon, #3)Synkkä ennustus (Apollon, #2)Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit, #1)Labyrinttitaistelu (Percy Jackson, #4)

Kirja-arvioita (11)

Lonely Reader avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Ninjaorava avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
The Big Bad Wolf avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Saki avatar
Kirjoittanut
5.0
Tosi onnistunut kirja, mielestäni parempi kuin edelliset osat. Tykkäsin siitä että kaikki seitsemän saivat puheenvuoron ja varsinkin Frankin lukuja oli kiva lukea :) Nicosta tuli yllättävä paljastus jota oli vaikea arvata etukäteen. Huumori oli loistavaa, mikä ei sinänsä kuitenkaan yllättänyt :D Jatkoa sitten odotellessa..
Frost avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Ida avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Kastehelmi avatar
Kirjoittanut
5.0
Tiedän, että annan kai liian usein kirjoille täydet viisi tähteä, mutta luen paljon niin hyviä kirjoja, että olisi väärin antaa niille vähemmän arvoa. Mutta asiaan. Mielestäni Haadeksen talo oli todella hyvä kirja, ei ehkä ihan yhtä hyvä kuin edeltäjänsä, mutta mahtava yhtä kaikki. Odotin kirjaa kuin kuuta nousevaa, koska pakoon jalusta tietää, miten Percyn ja Annanethin käy. Loppu oli vauhdikas, kuten yleensä Riordanin kirjoissa, mutta tapahtumia riitti hyvin koko kirjan mitalle.
kesyrottafanitus avatar
Kirjoittanut
4.5
Siis todella hyvä kirja! Luin itseasiassa tästäkin sarjasta ensin kolmososan, sitten tämän ja sitten vasta kakkososan! Riordanin kirjoissa on se hyvä puoli, että juoneen pääsee mukaan vaikka aloittaisi mistä tahansa kirjasta. Haadeksen talo oli sujuvaa ja suht kevyttä luettavaa. Juuri sopivan koukuttava ja sopivan pituinenkin kirja oli. En lukenut tätä yhdeltä istumalta, mutta silti aika lyhyessä ajassa. Kirja oli ehkä sarjan paras - ottaen huomioon, etten ole lukenut ekaa enkä vikaa osaa - ja jään innolla odottamaan jatkoa!
Alicel avatar
Kirjoittanut
4.5
Jouduin odottamaan tätä kirjaa noin puoli vuotta, joka tuntui minusta kestämättömän pitkätä ajalta. Aiempi kirja oli jäänyt liian jännittävään kohtaan. kun viimein sain kirjan käsiini aloitin sen innosta puhkuen. Haaneksen talo sisälsi reilusti huumoria ja eteni hyvin, kuten muutkin Rick Riordanin kirjat. Kirjassa kerrottiin vuorotellen kaikkien seitsemän päähenkilön näkökulmasta. Pidin tästä itse aivan hirveästi. Odottelen innolla seuraavaa osaa.
Lady_ avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
 avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 66 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Autio
Jäseniä yhteensä: 9551