Jeanne D'Arc 5 Kleopatra 11 Kuningatar Elisabeth I 8 (+1) Morgan le Fay 5 Pocahontas 6 (-2)
Anna Boleyn. No, annetaan plussaa sitten Elisabeth I:lle, miinuksia Pocahontasille.
Jeanne D'Arc 5
Kleopatra 11
[color=#448800]Kuningatar Elisabeth I 8 (+1)[/color]
[color=#880000]Pocahontas 6 (-2)[/color]

Anna Boleyn. :sad: No, annetaan plussaa sitten Elisabeth I:lle, miinuksia Pocahontasille.
Jeanne D'Arc 4 Kleopatra 8 (-2) Kuningatar Elisabeth I 8 Morgan le Fay 5 Pocahontas 7 (+1)
Suosikkini Anna Boleyn otti ja putosi joten tasoitetaanpa hieman eroja.
Jeanne D'Arc 4
Kleopatra 8 (-2)
Kuningatar Elisabeth I 8
Pocahontas 7 (+1)

Suosikkini Anna Boleyn otti ja putosi joten tasoitetaanpa hieman eroja.
Jeanne D'Arc 3 (+1) Kleopatra 8 Kuningatar Elisabeth I 8 Morgan le Fay 6 Pocahontas 5 (-2)
Elvytetään Jeannea!
[color=#44bb00]Jeanne D'Arc 3 (+1)[/color]
Kleopatra 8
Kuningatar Elisabeth I 8
Morgan le Fay 6
[color=#bb0000]Pocahontas 5 (-2) [/color]

Elvytetään Jeannea!
Jeanne D'Arc 6 (+1) Kleopatra 7 (-2) Kuningatar Elisabeth I 4 Morgan le Fay 4 Pocahontas 5
Kleo johtaa turhan kirkkaasti, yritetään vähän tasottaa.
[b]Jeanne D'Arc 6 (+1)
Kleopatra 7 (-2)
[/b]Kuningatar Elisabeth I 4
Morgan le Fay 4
Pocahontas 5

Kleo johtaa turhan kirkkaasti, yritetään vähän tasottaa.
Jeanne D'Arc 7 Kleopatra 6 (-2) Morgan le Fay 5 (+1) Pocahontas 6
Jaa, tiputitte sitten oikein urakalla porukkaa. Täytynee siirtyä tukemaan alakynnessä olevaa Morganaa..
Jeanne D'Arc 7
[b]Kleopatra 6 (-2)[/b]
[b]Morgan le Fay 5 (+1)[/b]
Pocahontas 6

Jeanne D'Arc 8 (+1) Kleopatra 6 Morgan le Fay 5 Pocahontas 4 (-2)
All heil Jeanne! (Ei, en tiedä miten tuo kyseinen ''all heil'' -lainaus oikeasti kirjoitetaan, mutta olen yksinkertaisesti liian laiska tarkistaakseni.) En hennonnut sittenkään ottaa Kleolta pisteitä pois, mutta koska Pocalla oli saman verran, niin...
Jeanne D'Arc 8 (+1)
Kleopatra 6
Pocahontas 4 (-2)

Jeanne D'Arc 6 (-2) Kleopatra 6 Morgan le Fay 5 Pocahontas 5 (+1)
Parhaista parhaat ovat jäljellä. Tekisi mieleni malttaa, mutta täytyy kiirehtää, joten arvattavasti viimeinen tuki Powhatanin tyttärelle. Tasapuolisuuden nimissä saa ranskatar kokea miinustuksen.
Jeanne D'Arc 6 (-2)
Kleopatra 6
Pocahontas 5 (+1)

Jeanne D'Arc 6 Kleopatra 6 Morgan le Fay 6 (+1) Pocahontas 3 (-2)
Edelleen vaikeaa tehdä valintoja, mutta pitäähän sitä silti osallistua ja vaikuttaa!
Jeanne D'Arc 6 Kleopatra 6 Morgan le Fay 6 (+1) Pocahontas 3 (-2)

Jeanne D'Arc 7 Kleopatra 2 (-2) Morgan le Fay 5 (+1) Pocahontas 2
Alkaa olla jännät paikat, en kehtaa pudottaa Pocahontasia, joten laitetaan Kleopatrakin vaaravyöhykkeelle.
Jeanne D'Arc 7[color=#ff0000]
Kleopatra 2 (-2)[/color][color=#008800]
Morgan le Fay 5 (+1)[/color]
Pocahontas 2

Jeanne D'Arc 7 Kleopatra 2 Morgan le Fay 3 (-2) Pocahontas 3 (+1)
Piste Pocahontasille, koska kyseessä on ikuinen lempparini Disney-sankarittarista, ja tietysti alkuperäinen henkilö ja hänen tarinansa ovat äärimmäisen kiehtovia.
Pistevähennys tulee Morgan le Faylle, koska nimi ei sano minulle mitään, ja olen aivan liian laiska googlettaakseni juuri nyt.
Jeanne D'Arc 7
Kleopatra 2