Luettavana
Osallistuja
Kokonaisuus
Suosikkejani
Kirja-arviot ja kommentit
Kirjaudu sisään voidaksesi lajitella kirjoja sarakkeiden ja vuosien mukaan.
Yhteensä 15 kpl
Houkutus / Elämä ja kuolema: Twilight kymmenvuotisjuhlakirja
2016 | Houkutus | ★ 8 | näytä arvio
Houkutus uudelleen kerrottuna sukupuoliroolit vaihtaen oli ajatuksena oikein mielenkiintoinen. Toteutettunakin se oli hyvä, mutta. Itseäni tarina ei kuitenkaan miellyttänyt näin päin, sillä jotenkin kömpelö ja tavallinen POIKA tuntui omasta mielestäni vain lähinnä säälittävältä tapaukselta. Miten täydellinen vampyyrityttö voi muka rakastua noin säälittävään ja onnettomaan poikaan? Itse naisena en pitänyt Beauta yhtään puoleensavetävänä ja varmaankin siitä syystä tarina jätti vähän kylmäksi.
En kuitenkaan sano, etteikö tätä kannata lukea. Kannattaa ehdottomasti! Oli tämä lukemisen arvoinen ja paikoittain koukuttavakin, vaikka tarinan juoni olikin pääpiirteittäin tuttu. Varmasti joku muu (kuin minä) osaa kokea tarinan lämpimämmin. Kirjan lopetus oli positiivinen yllätys!
Tarina kannattaa oikeastaan ajatella ihan omana tarinanaan, eikä liiaksi vertailla alkuperäiseen Houkutukseen.
Meyer
Stephenie
Stephenie
20.06.2016
Sammakkoprinsessa
2015 | Sammakkoprinsessa #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Hauska idea, mutta omaan makuuni tosiaan aivan liian lapsellinen. Teini-ikäinen saa tästä kirjasta varmasti paremmin viihdykettä kuin minä.
Teiniangstia lukuunottamatta oli kyllä ihan lukemisen arvoinen kirja, ja seuraavaankin osaan varmasti tartun jossain vaiheessa.
Kepeä lukuelämys :)
Hallava
Anna
Anna
07.05.2015
Kuiskauksia haudan takaa
2014 | Harper Connelly #1 | ★ 7 | näytä kommentti
Pidin kovasti kirjan ideasta ja päähenkilön, Harperin, kyvystä. Siitä huolimatta kirjasta puuttui se jokin, mikä olisi saanut minut innostumaan tästä enemmän. Varmaan se rakkaus :)
Kirjoitustyyli (vaiko suomennos?) oli paikoittain vähän tökeröä ja pomppivaa.
Omaan makuun tämä kirja oli liian dekkarimainen, mutta pääosin kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoinen, että tämän sai luettua.
Harris
17.11.2014
5. aalto
2013 | 5. aalto #1 | ★ 8 | näytä arvio
Tätä kirjaa kohtaan minulla oli suuret ennakkoluulot. En pidä scifikirjallisuudesta enkä varsinkaan avaruusolioista. Harvemmin myöskään pidän mieskirjailijoiden teoksista.
MUTTA TÄMÄ! Olen todella iloinen, että suurista ennakkoluuloista huolimatta sain itseni tarttumaan tähän kirjaan ja kiitos siitä kuuluu tänne Risingshadowsiin. Täältä luin, että vaikka yleensä ei pitäisi scifikirjallisuudesta, niin tämä on hyvä. Ja niinhän se olikin.
Tässä oli menoa ja meininkiä, jotain speciaalia. Vauhdikas kertomus, joka ei päästänyt otteestaan edes viimeisellä sivulla. Jatko-osaa odotellessa :)
SUOSITTELEN!
Yancey
Rick
Rick
08.11.2014
Smaragdinvihreä
2014 | Rakkaus ei katso aikaa #3 | ★ 7 | näytä arvio
Ihastuin sarjan ensimmäiseen osaan, koska se oli silloin jotain ihan uutta ja erilaista ja imaisi mukaansa heti.
Toinen osa ei jollain tapaa kuitenkaan yltänyt ensimmäisen tasolle ja tämä viimeinen vielä vähemmän.
Aikamatkustus on aiheena aika hankala ja helposti siinä tippuu kärryiltä, jos ei tarkkaan ajattele lukemaansa.
Ehkä loppujen lopuksi siitä oli tehty liian hankalaa minun makuuni.
Lukemisen arvoinen sarja on ehdottomasti! Kannattanee lukea sarjan osat aikalailla peräkkäin, että tapahtumat ja aikamatkustus ovat tuoreessa muistissa.
Gier
10.10.2014
Nälkäpeli: Matkijanärhi
2010 | Nälkäpeli #3 | ★ 7 | näytä kommentti
Siis täytyy nyt kyllä sanoa, että petyin tähän kirjaan. Odotukset oli aika korkealla, ja aluksi kirja pysyikin hyvin odotuksieni tasolla, mutta loppua kohden kaikki huononi. En tykännyt tästä säälittävästä sekoamispisteessä olevasta Katnissista pätkän vertaa ja loppu oli ihan surkea. Pahemminkin kirja olisi tietysti voinut loppua, mutta silti. Odotin jotain parempaa.
Ensimmäinen osa oli ylivoimaisesti paras.
Collins
Suzanne
Suzanne
12.12.2013
Salatun voiman kaupunki
2013 | Mystic City #1 | ★ 8 | näytä arvio
En aluksi meinannut lukea koko kirjaa, koska tämän on kirjoittanut mies, vaikka päähenkilönä on nuori nainen, mutta kiinnostus kirjan ideaa kohtaan vei voiton ja sanottakoon, että hyvä niin! Kirjailija suoriutui ihan mallikkaasti nuoren naisen näkökulman kerronnasta ja mukavasti kirja sisälsi myös romantiikkaa.
Tarina oli mukaansatempaava ja vaikkakin vähän ennalta arvattava, niin ei se minua haitannut. GO KIELLETTY RAKKAUS! :)
Ihanan erilainen kirja pitkästä aikaa! Jatko-osaa odotellaan.
Lawrence
Theo
Theo
12.11.2013
Illallinen vampyyrin kanssa
2013 | näytä arvio
Hävettää kysyä, mutta voisiko joku kirjan lukenut kertoa minulle yksityisviestillä miten tämä kirja loppui? Ja mitä juonenkäänteitä parin sadan viimeisen sivun aikana tapahtui?
Minulta jäi siis viimeiset parisataa sivua lukematta, kun piti kirja palauttaa kirjastoon, ja en väkipakolla jaksanut tätä loppuun lukea.
Sen mitä nyt luin, niin olihan tämä mukavan erilainen vampyyrikirja. Alussa luin kirjaa malttamattomana, mutta jotenkin alkoi hirveästi sitten ärsyttää sekavuus ja tekstin pomppiminen. Tekstistä huomasi, että kirjailija on kokematon kirjoittaja.
Itse kun olen toivoton romantikko, en tässä tykännyt Kasparin väkivaltaisuudesta ja siitä, että hän väkisin otti Violetilta mitä halusi. Siitä syystä pidin enemmän Fabianista, joka osoitti välittämisensä kauniimmin.
Gibbs
Abigail
Abigail
24.09.2013
Uudestisyntynyt rakastaja
2012 | Mustan tikarin veljeskunta #10 | ★ 8 | näytä kommentti
Olihan tämä kyllä taattua Mustan tikarin veljeskunta- laatua ja aina yhtä mahtava lukukokemus, mutta olisin minä kuitenkin kyllä jotenkin halunnut, että Wellsie olisi palannut Tohrin luo jollain konstilla. Pidin heistä parina niin kovin, mutta kyllähän pääasia on kuitenkin, että kaikki päättyi onnellisesti. :)
Ward
J. R.
J. R.
17.03.2013
Pedon veri
2012 | Sookie Stackhouse #9 | ★ 6 | näytä kommentti
Nyt kyllä tuli pohjanoteeraus tälle sarjalle. Jotenkin ei vaan ollenkaan iskenyt ja Sookie oli tässä jotenkin ärsyttävä inisijä.
Oli tämä kyllä vähän mitäänsanomaton verrattuna aiempiin osiin. Petyin.
(Mutta voittaa nämä kirjat kyllä tv-sarjan, joka on mennyt ihan älyttömäksi..)
Harris
26.01.2013
Rubiininpuna
2012 | Rakkaus ei katso aikaa #1 | ★ 8 | näytä kommentti
Ihanan erilainen fantasiakirja, pitkästä aikaa tarina, jota lukee sellaisella kutinalla, ettei malta lopettaa (ja joka ei siis ole mustan tikarin veljeskunta-eikä sookie stackhouse-sarjan kirja) :)
Jotenkin tämä vaan iski! Ja niin jännään kohtaankin vielä jäi, etten tiedä miten maltan odottaa seuraavaa osaa..:)
Gier
14.08.2012
Kevytkenkäinen kummitus
2010 | ★ 8 | näytä kommentti
Sophie Kinsellan kirjoitustapa koukuttaa minut mukaansa jokaisessa kirjassa, jonka olen lukenut (eli kaikki mitkä on suomennettu). Oli todella mahtavaa lukea yhden lempikirjailijani romanttisen hauska kirja, jossa oli ripaus eli tarkemmin sanottuna yhden kummituksen verran fantasiaa!
Kinsella
Sophie
Sophie
Lumottu
2012 | ★ 6 | näytä kommentti
Rakkaustarina oli itsessään oikein mainio, mutta kirjassa oli aivan liikaa historiaa ja siksi se olikin paikoittain liian raskasta luettavaa. Ilman näitä kirja olisi ollut neljän tähden arvoinen. :)
Harkness
Deborah
Deborah
Mifongin perintö
2012 | Mifonki-sarja #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Yleensä en suomalaisten kirjailijoiden kirjoja lue, mutta tämän otin luettavakseni, koska henkilöiden nimet eivät olleet suomalaisia. Kirja oli ihan ookoo, tapahtumat pomppivat välillä liian häiritsevästi ja jotkin asiat jäivät vähän epäselväksi, mutta kyllähän tämän luki paremman puutteessa.
Meresmaa
J. S.
J. S.
Luukaupunki
2009 | Varjojen kaupungit #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Oli kyllä ihan hyvää luettavaa ja arvosana kiikkuu kolmen ja neljän tähden välissä, mutta kallistun kyllä 3 puolelle (puolikkaita kun ei voi antaa), koska en pitänyt loppuratkaisusta kaikin tavoin..:) Lukemisen arvoinen kirja!
Clare
Cassandra