Luettavana
Keskustelija
Osallistuja
Kokonaisuus
Suosikkejani
Kirjaudu sisään voidaksesi lajitella kirjoja sarakkeiden ja vuosien mukaan.
Yhteensä 17 kpl
Stravaganza: Salaisuuksien kaupunki
2009 | Stravaganza #4 | ★ 10 | näytä kommentti
Jatkaa mainiota sarjaa. En montaa parempaa kirjaa ole lukenut.
Hoffman
Mary
Mary
26.07.2012
Miekkani laulaa
2008 | ★ 6 | näytä kommentti
Olen aivan samaa mieltä kuin Moonflower ja jeirjo. Kirja oli laimimea, eikä päähenkilöön voinut samaistu, niinkuin mielestäni hyvässä kirjassa pitää voida. Muutama pelottava tilanna, muuten seurattiin Peterin ajatuksia juopottelevasta isästä ja muusta kylän ja erityisesti Angesin elämästä.
Sedgwick
Marcus
Marcus
Tie Oziin
2004 | Ihmemaa Oz #5 | ★ 8 | näytä kommentti
Viimeinen osa. Hiukan harmitti kun kirja loppui, sillä olisin halunnut kuitenkin lukea vielä vähän lisää Dorothyn seikkailuista.
Ozin velho
2003 | Ihmemaa Oz #4 | ★ 8 | näytä kommentti
Nyt huononi edellisestä hiukan, mutta parempi kuin kaksi ensimmäistä. Mukavaa iltalukemista
Ozin prinsessa
1979 | Ihmemaa Oz #3 | ★ 8 | näytä kommentti
Tämä oli hiukan parempi, kuin edelliset. Enemmän makuuni. Suosittelen kuitenkin koko kirjasarjaa n. 8-12 vuotiaille
Ozin kapinalliset
1978 | Ihmemaa Oz #2 | ★ 8 | näytä kommentti
Hyvä jatko-osa edelliseen. Hiukan liian lapsellinen vieläkin makuuni, mutta ihan mukava silti.
Ihmemaa Oz
1977 | Ihmemaa Oz #1 | ★ 8 | näytä kommentti
Hyvinkin ehkä hiukan lapsellinen, mutta olen lukenut sarjan nyt 3 kertaa ja pidin siitä. Muuten olisi saanut 5 tähteä, mutta liian nuorille tarkoitettu.
Petetty
2010 | Yön talo #2 | ★ 2 | näytä kommentti
Petyin samalla tavalla kuin ekaan. Liian tylsä ja liian vähän fantasiaa minun makuuni ja liikaa nuorisoa minulle. Petyin. Fantasian pitää olla fantasiaa, ei tälläistä.
Cast
Merkitty
2010 | Yön talo #1 | ★ 2 | näytä kommentti
Petyin ja pahasti. Pidän vampyyrikijoista, mutta en tälläisistä missä on teinejä ja muuta vastaavaa. Mielestäni jos pitää kirjoittaa fantasiaa, niin sitten se todella on fantasiaa ei tälläistä.
Cast
Myrskyn selässä
2008 | Lohikäärmelaakso #2 | ★ 6 | näytä kommentti
Ihan ok, parempi kuin ensimmäinen, mutta silti pettmys. Liian vähän fantasiaa minun makuuni molemmissa. Mutta suosittelisin 10-13 vuotiaille.
Drake
Lohikäärmelaakso
2007 | Lohikäärmelaakso #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Ei niin hyvä kuin toivoin. PEtyin tähän kirjaan, toki kirja on ihan hyvä, mutta ei vastaa minun toiveitani lohikäärmeistä. Suosittelen 10-13 vuotiaille
Drake
Riimut
2008 | ★ 10 | näytä arvio
Kirja osuu juuri sille osa-aluueelle jta rakastan eli muinaisiin skandeihin ja näiden jumaliin. Kirjassa käydään kuoleman tuolla puolen, taistellaan jumalia vastaan ja koitetaan säilyttää maailman tasapaino.
Loki, skandien tuhon ja kaaoksen jumala, kieroilee luonteensa mukaisesti tappaen melkein kaikki.
Odin, skandien ylijumala, koittaa myös omalla kierolla tavallaan saada Maddy Smithiä, nuorta tyttöä kylästä nimeltä Malbry, pelastamaan oma nahkansa ja siinä sivussa muutaman muunkin tai toisin sanoen koko ihmiskunnan. Kirjassa on myös Äijäkäisiä, kummallisia pieniä olentoja, jotka palvovat kapteenia ja tottelevat tätä.
Harris
Joanne
Joanne
Syntymälahja
2009 | ★ 8 | näytä kommentti
Ihan mahtava kirja. Ei yletä muutaman muun kanssa samalle tasolle, mutta hyvänä kakkosena kiitää. Vaarallisia tilanteita löytyy, mutta on kirjassa myös ripaus romantiikka ja salaperäisyyttäkin.
Cashore
Kristin
Kristin
Pimeitä aikoja
2010 | Keplo Leutokalma #4 | ★ 10 | näytä kommentti
Neljäs ja tällä hetkellä viimeinen suomeksi julkaistu osa. Englanniksi kirja jatkuu vielä 2 osan verran. Taas magiaa tihkuva ja rajua huumoria sisältävä kirja. Koko kirja-sarjan kanssa saa nauraa mahansa kipeäksi. Oikea tunnelma on tavoitettu kirjassa.
Kasvottomat
2010 | Keplo Leutokalma #3 | ★ 10 | näytä kommentti
Kolmas osa jännitävään ja humoristiseen magiaa tihkuvaan kirjasarjaa, jossa teräväpäinen etsivä pelaastaa maiilmaa apurinsa kanssa. Muista lukea sarja alusta asti, muuten se ei ole oikein ymmärrettävää. Suosittelen magian nälkäisille ja hiukan rajumpaa huumori rakastaville, mutta en henkilöille, jotka etsivät rakkaustarinoita.
Leikkiä tulella
2008 | Keplo Leutokalma #2 | ★ 10 | näytä kommentti
Kirja, jossa on fantasiaa ja magiaa ihan koko kirjan täydeltä. Itse rakastan kirjaa, mutta sellaiselle, joka etsii kirjasta joko romantiiikkaa tai rauhaa, niin en juurikaan suosittele. Huumoria löytyy ja joskus se on hiukan rajun puoleista eli ei hirvittävän nuorille tarkoitettu kirja
Keplo Leutokalma
2007 | Keplo Leutokalma #1 | ★ 10 | näytä kommentti
Siis tämän parempaa kirjasarjaa en tiedä koko maailmassa. Tässä kirjassa tarina vasta alkaa, mutta vauhtia ja magiaa riittää. Suosittelen sellaiselle, joka rakastaa kunnon magiaa ja fantasiaa. Mutta en sellaiselle, joka etsii romantiikka kirjasta, sillä tässä sitä ei juuri ole. Täydellinen alku lopulle kirja-sarjalle.