Luettavana
Arvioija
Keskustelija
Osallistuja
Kokonaisuus
Kirjaudu sisään voidaksesi lajitella kirjoja sarakkeiden ja vuosien mukaan.
Yhteensä 22 kpl
Yksin Marsissa
2015 | ★ 9 | näytä kommentti
Kirja on mahtava. Se on jännittävä ja paikoitellen siinä on huumoriakin. Pieni miinus siitä, että kirjassa puhutaan niin paljon tieteestä.
Weir
Andy
Andy
22.11.2015
Nälkäpeli: Matkijanärhi
2010 | Nälkäpeli #3 | ★ 10 | näytä kommentti
Mahtava kirja. Sarjan paras. Minua häiritsi sarjassa vain se, että päähenkilö tuntui muuttuvan niin radikaalisti sarjan aikana. Henkilöt myös tuntuivat etäisemmiltä tässä kirjassa.
Collins
Suzanne
Suzanne
19.08.2015
Siipimies
2008 | ★ 10 | näytä kommentti
Paras kaikista Eoin Colferin kirjoista. Päähenkilö on juuri sopiva tälläiseen tarinaan. Kirja piti koko ajan otteessaan ja sitä ei malttanut laskea käsistään.
Colfer
09.08.2015
Taru Sormusten herrasta
1985 | Taru Sormusten herrasta | ★ 9 | näytä kommentti
Kirja on uskomaton. Tämä ei ole samanlainen minkään tietämäni kirjan kanssa, niin kuin suurin osa uusimmista kirjoista. Kirja on muuten täydellinen, mutta vanhahtava puhe ja kirjan luotaan työntävä ulkonäkö vähentävät sen puoli tähteä. Ehkä ainoa kirja jonka elokuvaversio on hiukan parempi kuin kirja.
Tolkien
J. R. R.
J. R. R.
23.07.2015
Perhosen varjo
2012 | ★ 6 | näytä kommentti
En pystynyt millään samaistumaan hahmoihin, yhteenkään niistä. Tämä oli ihme, sillä päähenkilö oli lähes minun ikäiseni. Kirjan alku oli mielestäni tylsä, kirjan keskivaiheilla kirja alkoi kiinnostaa enemmän, mutta loppua kohti kirja huononi.
Teräs
Mila
Mila
29.06.2015
Arra
2010 | ★ 10 | näytä kommentti
Luin tämän jo kauan sitten mutta viläkin se kuuluu lempikirjoihini. Tarina oli hivittävän kaunis. Suosittelen!
Turtschaninoff
Maria
Maria
24.06.2015
Haaste
2011 | Mahtavat 12 #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Ihan mielenkiintoinen. Huumoria tästä kirjasta ei puutu. Huumori tässä kirjassa oikeastaan parasta onkin. Juoni itsessään ei niin mielenkiintoinen ole. Päähenkilö on hauska vaikkakin idea siitä että sankari on poika joka ei ole yhtään sankarillinen on jo ollut kirjassa Pertteli-poika joka ei halunnut pelastaa maailmaa.
Grant
Michael
Michael
Autio kaupunki
2014 | Selviytyjät #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Ei yhtä hyvä kun muut Erin Hunterin teokset. Alussa kiinnostava, mutta lopulta kiinnostus lopahti. Loppua kohti kirja alkoi paranemaan. Silti en jotenkin kiinnostunut tästä sarjasta ja tuskin seuraavia osia luen.
Hunter
Erin
Erin
Viettelys
2014 | Väristys | ★ 9 | näytä kommentti
Ei aivan yltänyt muun sarjan tasolle mutta aivan ihana kirja kuitenkin Cole on ihana päähenkilö:)
Stiefvater
Maggie
Maggie
Bellandran kristalli
2003 | Bellandra | ★ 9 | näytä arvio
Kirjan kansi saa kirjan vaikuttamaan tylsältä mutta sitä tämä kirja ei ole! Kirjan takakansikaan ei kuvaa tätä kirjaa kovin hyvin. Kun Torina ja Landen joutuivat erilleen kirjaa alettiin kertoa kahdesta näkökulmasta. Tämä kerrontatapa oli hermojaraastavaa kun tarina oli oikein jännittässä kohdassa. Oli turhauduttavaa kun Torina ja Landen asuivat samassa maassa ja tapasivat samoja henkilöitä, mutta eivät kohdanneet toisiaan. Kirjassa ei ollut kovin paljon fantasiaa joten se sopii myös sellaisille jotka eivät fantasiasta niin paljon välitä. Tarina on ihastuttava ja jännittävä. Tämä kirja kannattaa lukea! Tämä on yksi suosikeistani:)
Hanley
Victoria
Victoria
Toivomuslista
2003 | ★ 7 | näytä kommentti
Kirjassa riittää fantasiaa ja huumoria. Henkilöt ovat hyviä erityisesti pidän Lowriesta. Suosittelen kaikille.
Colfer
Kuin viimeistä päivää
2010 | ★ 9 | näytä kommentti
Tämä kirja oli positiivinen yllätys. Kirjan päähenkilö muuttui kirjan aikana ja sita oli kiinnostavaa seurata. Kirja loppui surullisesti ja pakostikkin alkoi miettiä millaisia virheitä teemme elämämme aikana.
Oliver
Requiem: Rakkaus palaa
2013 | Delirium-trilogia #3 | ★ 10 | näytä kommentti
Koko sarja on aivan ihana. Ajatus siitä että rakkaus on sairaus oli kiehtova. Kirja oli juuri niin hyvä kuin takakannen luettuani ajattelin. Hahmot olivat ihania vaikka ensimmäisessä kirjassa Lena ei ehkä ollut paras mahdollinen päähenkilö, mutta hän muuttui tarinan edetessä. Suosittelen kaikille!
Oliver
Eragon
2005 | Perillinen #1 | ★ 10 | näytä kommentti
Tässä kirjassa ei ole mitään moitittavaa. Itse rakastan tätä :) Suosittelen jokaiselle joka pitää fantasiasta.
Paolini
Christopher
Christopher
Paranormaali
2011 | Paranormaali #1 | ★ 7 | näytä kommentti
Kokonaisuudessaan kirja on hyvä ja koukuttava. Mutta päähenkilöön ei oikein voi samastua. Lend oli oikein hyvä hahmo. Päähenkilöstään huolimatta tämä kirja on oikein hyvää luettavaa. Suosittelen!
White
Kiersten
Kiersten
Vampiraatit: Kirottujen laiva
2007 | Vampiraatit #1 | ★ 9 | näytä kommentti
Tätä kirjaa ei vain voi laskea kädestään! Tätä on fantasia parhaimmillaan. Suosittelen tätä kirjaa kaikille!
Somper
Justin
Justin
Nimeni on Skellig
2000 | ★ 10 | näytä kommentti
Kirja on aivan uskomaton! Tämä on ehdottomasti paras kirja mitä olen lukenut. Tarina kulkee joutuisasti ja päähenkilö on hyvä kertoja. . Tarina on jotenkin kaunis ja herkkä ja meinasi itkutulla silmään moneen otteeseen.
Almond
David
David
Salatun voiman kaupunki
2013 | Mystic City #1 | ★ 8 | näytä kommentti
Kirjan juoni on hieman ennalta arvattava. Henkilöt poikkeuksia lukuun ottamatta ovat hyviä. Kirjaa oli taitavasti kijoitettu ja sitä oli mukava lukea. Suosittelen!
Lawrence
Theo
Theo
Outolintu
2014 | Outolintu-trilogia #1 | ★ 10 | näytä kommentti
Kirjan henkilöt ovat hyviä ja mielenkiintoisia. Kirja on ihanasti kirjoitettu ja juoni on mielenkiintoinen alusta loppuun. Tämä kirja kuuluu ehdottomiin suosikkeihini!
Roth
Veronica
Veronica
Labyrintti
2015 | Maze Runner #1 | ★ 8 | näytä kommentti
Kirja on aivan ihana! Alku on hieman pitkäveteinen, mutta kirja paranee loppua kohden. Kirjan juoni on jännittävä. Tästä kirjasta ei puutu yllättäviä käänteitä.
Dashner
James
James
Piin elämä
2003 | Keltainen kirjasto | ★ 7 | näytä kommentti
Pidin kirjasta paljon. Juoni oli erittäin kekseliäs. Kirja oli jotenkin myös hieman surullinen esim. Kun eläimet kuolevat yksi toisensa jälkeen. Olin iloinen ja helpottunut kun PI ja Richard Parker selviytyivät, mutta minusta oli ikävää, ettei Piin tarinaa ei uskottu.
Martel
Yann
Yann
17.06.2015
Darlah: 172 tuntia Kuussa
2012 | ★ 10 | näytä arvio
Kun tämän kirjan kirjastosta lainasin en odottanot sen olevan näin jännittävä, vaikka takakannessa lukikin "Ei heikkohermoisille". Siispä kirja oli mukava yllätys. Kirjan kerronta oli sujuvaa ja sitä oli mukava lukea. Hahmot olivat mielenkiintoisia ja juoni loistava. Jonkun toisen mielestä kirjan alku voisi olla liian pitkä, mutta minun mielestäni se sopi tähän kirjaan. Kirjan loppu oli yllättävä ja olen aika varma ettei toista saman kaltaista kirjaa ole olemassa. Tämä kirja kannattaa lukea ehdottomasti!
Harstad
Johan