Luettavana
Keskustelija
Osallistuja
Kokonaisuus
Kirja-arviot ja kommentit
Kirjaudu sisään voidaksesi lajitella kirjoja sarakkeiden ja vuosien mukaan.
Yhteensä 38 kpl
Piraijakuiskaaja
2013 | Faunoidit #2 | ★ 8 | näytä kommentti
Siis King Kong ja Naomi Watts oikeesti. Joo siis IHAN HUIPPU kiitos tästä Annukka Salama=)
Salama
Käärmeenlumooja
2012 | Faunoidit #1 | ★ 8 | näytä kommentti
SUOMEN PARASTA FANTASIA KIRJALLISUUTTA SIIS SUOMEN PARASTA!!!!!!!!! KIITOS ANNUKKA SALAMA!
Salama
Aika taistelun ja tähtivalon
2013 | Karou-trilogia #2 | ★ 10 | näytä kommentti
Jos joskus satutte saamaan käsiinne kyseisen kirjan, hellikää ja hoivatkaa sitä huolella. Käsissänne on silloin absoluttista täydellisyyttä.
No tästä voi varmaan arvata minun mielipiteeni tästä kirjasta...
Taylor
Darlah: 172 tuntia Kuussa
2012 | ★ 9 | näytä kommentti
Yksi ehdottomasti parhaista kirjoista joita ole IKINÄ lukenut! Vaikken kauhua oikein lue tai pidä siitä, niin silti tämä oli ihan huikea kirja(pelkäsin hulluna koko ajan+tervetuloa painajaiset#heikkohermoinen)! Luin tietäen suunnileen mitä taphatuu, kiitos suosittelijalle, mutta silti... Jette braa! Lukekaa ihmeessä.
Harstad
Johan
Johan
Merenjumalan poika
2012 | Olympoksen sankarit #2 | ★ 9 | näytä kommentti
Ihan huippukirja! Taas kerran Riordanin huikea suoritus. Kirja vetää mukaansa ja on vaan pakko lukea. Rakastan tätäKIN sarjaa ihan mielettömästi!!!!
Uhanalainen
2013 | Susiraja #2 | ★ 7 | näytä kommentti
Ihan ookoo jatkoa tälle ekalle, mutta silti hyvä ja lukemisen arvoinen. Lopusta en kyllä tykännyt ja toivonkin jatkon tulevan käsiini pian niin saan palapelin kasaan.
Rouhiainen
Safiirinsini
2013 | Rakkaus ei katso aikaa #2 | ★ 10 | näytä kommentti
Rakastan tätä sarjaa yli kaiken(melkeen). Ihana ihana ihana! Lukekaa kaikki romantiikan nälkäiset! Tämä on must!
Gier
Kerstin
Kerstin
Salatun voiman kaupunki
2013 | Mystic City #1 | ★ 8 | näytä kommentti
Kirja oli mun mielestä hyvä. Juoni/tapahtumat oli ihan kivat. Aika perus kauraa jos voi sanoa:) Mutta suosittelen lukemaan ja jatkoa ootellessa!
Lawrence
Theo
Theo
Rautakuningatar
2012 | Rauta-saaga #3 | ★ 8 | näytä kommentti
Rautasaaga sai oikeutetun lopun. Mielestäni kirja oli ihana, koko maailma siellä oli rakkautta minulle ja näin kaiken. Se on loistavan kirjan merkki.
16.10.2013
Rautatytär
2011 | Rauta-saaga #2 | ★ 8 | näytä kommentti
Kirja oli yllättävän hyvää jatkoa ensimmäiselle osalle. Lukeminen oli joskus hyvinkin vaikeaa, mutta selvisin loppuun saakka. Odotan seuraavaa osaa.
16.10.2013
Rautakuningas
2011 | Rauta-saaga #1 | ★ 9 | näytä kommentti
Ihanan täyteläistä fantasiaa! Mikämikä oli päältä kuin unelma, alta tappava ase. Machinan valtakunta oli heijastettu nykymaailma, teknologian ihme. Rauta, jää ja kesä.
06.09.2013
Veritaika
2011 | ★ 7 | näytä kommentti
Erilaista fantasiaa. Verta ja magiaa. Milenkiintoista. Aion lukea jatko-osan. Aivan ihanaksi en sanoisi, olen lukenut parempiakin.
Gratton
Tessa
Tessa
06.09.2013
Surunsyöjät
2011 | Surunsyöjät #1 | ★ 7 | näytä arvio
En lue paljoakaan suomalaista kirjallisuutta, vaan ehkä jopa enimmäkseen välttelen sitä. Mutta, tämä kirja oli yllättävän hyvä, ylitti odotukseni. Juoni kuitenkin eteni minulle liian hitaasti ja jäi joskus paikoilleen. Henkilöt olivat aika persoonallisia ja kivoja. En kuitenkaan samaistunut kehenkään. Tässä oli uutta fantasiaa, pidin siitä. Kuitenkin se jäi vähän suppeaksi. Olisin odottaut \"jotain enemmän\". Silti aion lukea seuraavan osan ja toivon menestystä suomalaiselle kirjallisuudelle=) jos noin voi sanoa.
Laitinen
Veera
Veera
19.08.2013
Korpinmusta
2010 | Vampyyripäiväkirjat #1 | ★ 6 | näytä arvio
Tämä kirja sattui mukaan, kun minuun iski kauhea vampyyrivimma. Lainasin kasan kaikenlaisia vampyyrikirjoja ja aloitin tästä. Lukiessani, että tämä sarja on ollut huippusuosittu niin luulin, että se olisi jotain parempaa. 1. Kirjan henkilöt olivat laimeita, (jotkut) vailla kiinnostavaa persoonallisuutta, yksipuolisia ja tyypillisiä. 2. Päähenkilö... Lapsellinen, pinnallinen, kaikin puolin ärsyttävä. Juuri sellainen ihminen jota vihaan. 3. Tapahtumat. No mitkä tapahtumat. Stefan hyökkäilee ihmisten kimppuun. Elena on olevinaan jotain. Varis seuraa joka paikaan(!). Ei hyvä. 4. Liian vähän fantasiaa... Olisin toivonut enemmän vampyyreita. 5. Muistitti aika paljon Langennutta Enkeliä. Paitsi jälkimmäinen oli parempi. Näissä kirjoissa on samanlainen rakkaustarina.
Minuun ei iskenyt, mutta kannattaa lukea jos tykkää.
Smith
L. J.
L. J.
15.08.2013
Langennut enkeli
2011 | Langennut enkeli #1 | ★ 7 | näytä arvio
Olin jo pitkään katsellut tätä kirjaa kirjaston hyllyssä ja vihdoin viimein se tarttui mukaani. En odottanut kirjalta mitään ihmeellistä. Lukemiseen meni normaalia enemmän aikaa, koska juoni vähän tökki. Patchin ja Noran suhde eteni minusta liian nopeasti- ensisilmäys ja seuraavana päivänä suudellaan. No ei ihan niin, mutta... Ja minua ärsytti se, että Patch langenneena enkelinä osasi tehdä mitä halusi. Patchin imago suli liian nopeasti pois. Ajattelin aluksi, että tässä on kaksi mielenkiintoisella tavalla erilaista maailmaa. Kuitenkin kirjan lopussa Patch on jo unelmapoika. Uhraamisjuttu oli hyvä, kekseliäs. Kirjassa oli sopivasti jännitystä ja romantiikkaa(vaikkakin yksipuolista) joten loppujen lopuksi tykkäsin siitä. Pidin kirjaa kevyenä koulun alku lukemisena ja sitä se olikin. Lukemisen arvoinen.
Fitzpatrick
Becca
Becca
15.08.2013
Kesytön
2012 | Susiraja #1 | ★ 8 | näytä kommentti
Kirja muistutti liikaa Twilightia. Raisasta tuli heti mieleen Bella ja Mikaelista Edward. Tapahtumatkin muistuttivat toisiaan. Tyttö joka ei halua asua nykyisellä asuinpaikallaan. Tapaa jumalaisen pojan, joka ei olekaan ihminen. Tietenkin, he rakastuvat. No, ei siinä mitään vikaa ollut, pidin kirjasta yllättävän paljon. Hyvänä merkkinä pidin sitä, että kirjan luki hujauksessa.
Rouhiainen
14.07.2013
Nälkäpeli: Matkijanärhi
2010 | Nälkäpeli #3 | ★ 10 | näytä kommentti
Alku petti minut. En saanut kunnolla otetta kirjasta ja lukeminen vei aikaa. Olin hyvin pettynyt. Mutta, kahlattuani Matkijanärheä vähän aikaa läpi, löysin taas vanhan Nälkäpelin ja kirja saattoi minut taas Panemin syövereihin. Loppu kävikin liian nopeasti. Niin lukeminen, kuin ratkaisukin.
09.07.2013
Nälkäpeli: Vihan liekit
2010 | Nälkäpeli #2 | ★ 10 | näytä kommentti
Luettuani Nälkäpelin yhdessä yössä, oli seuraavana yönä vuorossa Vihan liekit. En voi sanoa, että kirja olisi koukuttanut minut. Se huumasi. Olen ollut sidottuna Nälkäpeliin siitä saakka, kun avasin ensimmäisen osan ensimmäisen sivun. Aivan täydellistä. Kiitos Suzanne Collins!
09.07.2013
Nälkäpeli
2008 | Nälkäpeli #1 | ★ 10 | näytä kommentti
Nälkäpeli on ehdottomasti yksi parhaista kirjoista jota olen ikinä lukenut! Juoni kulki omalla painollaan ja aihe oli loistava.=) Lukemista ei voinut lopettaa kesken, vaan luin sen melkein ilman taukoja. Kirja oli kokonaisuudessaan koukuttava, monipuolinen, jännittävä ja aika raaka. Rakastuin kirjaan ja odotan, että saan käsiini jatko-osat.
23.06.2013
Myyttihovi
2010 | Myyttihovi #1 | ★ 7 | näytä kommentti
Kirja oli ihan hyvä. Mutta vain ihan hyvä. Juoni kulki minusta hitaasti ja lukeminen oli vaivalloista. Tapahtumat olivat kekseliäitä ja jossain määrin mielenkiintoisia. Kirjaa on mielestäni ylistetty (aivan) liikaa.
Mull
Brandon
Brandon
23.06.2013
Kärpästen herra
1960 | Keskiyön kirjasto | ★ 10 | näytä kommentti
Vaikkakin jotkut ovat sanoneet, että tämä kirja ahdistaisi lukijaa, en itse kokenut näin. Lumouduin kirjan erilaisuuteen ja kiehtovaan kerrontaan. Aihe oli jotain mitä en ole ennen lukenut. Pidin todella paljon Williamin luomista henkilöistä ja tapahtumista. Siinä kuvattiin hyvin ihmisen hulluus. Se hulluus oli luovaa ja raakaa. Täydellistä.
Golding
William
William
12.06.2013
Hurja matka halki yön
2002 | ★ 8 | näytä kommentti
Vähän uutta Moersia. Hiukan erilaista. Mielenkiintoinen. Ehkä outo. Ei niin hurja. Matka halki yön. Mielenkiintoinen...
Moers
Lucian
2010 | ★ 7 | näytä arvio
Pidin kirjan teemasta ja Lucianista. Lucian ja hänen kaltaisensa olivat kiinnostavia, niistä voisi tehdä oman kirjan!:) Ehkä liian siirappinen, no välillä kyllä haluaa lukea jotain tällaista... Riippuu vähän. No kumminkin, minusta Rebeccan äitipuoli oli tietenkin ilkeä. Kirjassa ei käynyt mitään kovinkaan ihmeellistä. Rebeccakin tiesi omasta \"kuolemastaan\" jo aikaisemmin. Ei mitään kovin yllätyksellistä.
Mutta sopii niille jotka tykkäävät romantiikasta, itse olisin kaivannut jtn yliluonnollista lisää.
Abedi
Isabel
Isabel
Liekehtivä valtaistuin
2012 | Kanen aikakirjat #2 | ★ 9 | näytä kommentti
Seikkailu jatkuu. Onnistunut jatko-osa, kolmatta en ole ehtinyt vielä lukea. Kirja on tapahtumarikas ja seikkailun täyteinen. Parani edellisestä. Tämä oli romaani, jonka lukemista oli pakko jatkaa ja jatkaa ja.... Kunnes tajusi, että se loppui. Toivottavasti saan jostain käsiini kolmannen osan!
Punainen pyramidi
2011 | Kanen aikakirjat #1 | ★ 9 | näytä kommentti
Loistavaa jatkoa, kun on saanut luettua Percy Jacksonit! Rick Riordan on yksi lempikirjailioistani. Kirjassa oli hyvin mielenkiintoinen juoni, hyvät hahmot ja tapahtumat. Kunnon historiallista fantasiaa. Egyptin myytit ovat jo itsessään kiinnostavia, mutta sekoitettuna fantasiaan... Vielä koukuttavampi!
Vaikkakin on pakko sanoa, että Jacksonit ovat parempia ja juoni on joissain kohdissa samanlainen, kuin niissä.
Valittu
2011 | Yön talo #3 | ★ 6 | näytä kommentti
Kirjan teema vähän kuin katosi, kun suunnileen koko kirjassa Zoey mietti seurustelua ja poikia. Ehdottomasti sarjan huonoin. Hyvin tärkeä käänne(Stevie Raen muuttuminen) jäi taka-alalle. Olisin halunnut lukea siitä enemmän. En usko, että jokainen Zoeyn ikäinen nuori pelaa noin monen kanssa, joten se ei tuntunut realistiselta. Hiukan yliampuvaa...
06.05.2013
Demonin merkitsemät
2009 | ★ 8 | näytä kommentti
Sarah Rees Brennanin romaani oli maaginen. Pakomatkat ja salaisuudet kiehtovat melkein jokaista, joka tähän kirjaan tarttuu. Lukeminen oli vaivatonta ja mukana pysyi hyvin. Ansaitsee hyvät arvosanat!
Brennan
Sarah Rees
Sarah Rees
06.05.2013
Petetty
2010 | Yön talo #2 | ★ 8 | näytä kommentti
Koukuttava kirja. Luin tämän hujauksessa. Castit ovat saaneet romaaniin mielenkiintoisen juonen ja tyylin. Jos on lukenut ensimmäisen osan, kannattaa ehdottomasti jatkaa!
04.05.2013
Merkitty
2010 | Yön talo #1 | ★ 7 | näytä kommentti
Äidin ja tyttären yhteinen romaani, yllättävän hyvä sellainen. Tässä annettiin vampyyreista aivan uusi kuva, mikä on hienoa. Pidin kirjan henkilöistä, erityisesti Sylvia Redbirdistä. Hän on kiehtova hahmo. Kaupunki, jossa vampyyrit eivät ole salassa. Rinnakkaiseloa \"normaalien\" ihmisten parissa. Suosittelen!
04.05.2013
Riimut
2008 | ★ 7 | näytä kommentti
Joanne Harrisin kiehtova kirja riimuista. Itse olin luokan kanssa aikaa sitten kirjastossa ja sanoin kaverilleni, että etsi mulle mahdollisimman tylsän näköinen kirja. No, käteeni osui tämä yksilö. Itse en luokittelisi tätä kirjaa tylsäksi. Ehkä jopa päinvastoin, en tiedä. Mielestäni kirja oli kylläkin liian pitkästi kerrottu, muuten todella hyvä! Suosittelen!
Harris
Joanne
Joanne
Kauhun ja kauneuden valtakunta
2007 | ★ 9 | näytä kommentti
Gemma, joka omainen kuolee. Hänet pakotetaan pois. Salainen Neitokunta. Vielä salaisemmat mahtavat voimat. Tuon perusteella, en olisi lukenut, mutta kansi sai muínut toisiin ajatuksiin. Nyt olen kiitollinen kannen tekijälle, koska ilman häntä en olisi lukenut tätä yllättävän hyvää romaania.
Bray
Libba
Libba
Uinuvien kirjojen kaupunki
2008 | Zamonia | ★ 10 | näytä arvio
Kirjaliston katakombit... Tämä lupaa vain ja ainoastaan hyvää. Moers on saanut romaaniinsa uskomattoman koukuttavan juonen ja kerronnan. Tunnistan täydellisen kirjan heti, kun alan lukemaan sitä. Tämä oli yksi niistä, sillä olin osa tarinaa. Olin mukana Kirjalistossa ja kaikissa sen aavemaisissa kolkissa. Näin sen kaiken omin silmin. Joten, kutsun kaikkia maailman lukutaitoisia ja niitä, joille joku voi lukea ääneen, tulemaan mukaan tähän huikeaan tarinaan ja nauttimaan siitä täysin rinnoin!
Moers
Muinainen taika
2002 | ★ 8 | näytä kommentti
En odottanut tältä kirjalta kovinkaan paljoa. Ajattelin, että tässähän on jotain, kun ei muita sattunut osumaan käteen. Kirja osottautui positiiviseksi yllätykseksi. Kaksi näkökulmaa tuosta tarinasta, hyvä idea. Se toimi ainakin minulla. Muinainen taika on yksi niistä kirjoista, jotka voisin lukea ehdottomasti uudestaan. Hyvä!
Curley
Marianne
Marianne
Toivomuslista
2003 | ★ 7 | näytä kommentti
Taivas on kaikille avoin ja kaikki saavat syntinsä anteeksi. Näin on sanottu ja näin sen pitäisi olla. Mutta Megin saa kokea että näin ei aina ole. Joskus joutuu hyvittämään tekojaan. Hieno aihe, selvästi loistava kirjailija. Sopivan lyhyt, ei tuosta juonesta olisi pitenpää saanutkaan. Muuten olisi joutunut Colfer hyvittelemään tekosiaan tylsästä kirjasta...
Colfer
Eoin
Eoin
Loputtomasti
2013 | Paranormaali #3 | ★ 4 | näytä kommentti
Häpeäkseni pitää myöntää, että tämän kirjan jätin kesken. Enää ei keijut ja Pimeä Kuningatar oikein tepsinyt. Jotain tässä kirjassa oli liian samaa, kúin edellisissä. Ehkä olisi pitänyt lukea pidemmälle, jos sitten olisi napannut. Mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla, jos tykkää!
White
Kiersten
Kiersten
Muotimatkaaja Titanicin kannella
2011 | ★ 8 | näytä kommentti
Kaunis romaani, kansi kuvaa hyvin kirjaa. Kuvat olivat maalauksellisia ja hyviä yksityiskohtia kirjaan. Ihana haave, päästä menneisyyteen kauniiden pukujen mukana. Mitä muuta voi toivoa? No, ei ehkä Titanicille. Kirja oli fantasiaa yhiístettynä todellisuuteen. Yksi suosikeistani.
Turetsky
Bianca
Bianca
Karou, savun tytär
2012 | Karou-trilogia #1 | ★ 10 | näytä kommentti
Tyttö, jolla ei ole menneisyyttä ja hän asuu kimeerien kanssa. Vieraat hamsat käsissään. Tuosta ei kirja voi oikein paremmaksi mennä. Hieno miljöö, rakastin tapaa, jolla Laini Taylor kuvasi ympäristöä. Toivomustaikoja... Se on loistavaa vaihtelua, Harry Potter-taikoihin verrattuna. Odotan innolla jatko-osaa!
Taylor
Liekki
2011 | Liekki-trilogia #1 | ★ 8 | näytä kommentti
Luin tämän kirjan jonkin aikaa sitten ja ihastuin heti drakien ja Jacindan tarinaan. Pidin uudesta lohikäärmeaiheesta, jota en itse ole ennen kohdannut. Perusjuoni perheensä jättämisestä ja kielletystä rakkaudesta, voisi sanoa, että vanha aihe, mutta Sophie Jordan oli saanut tähän romaaníin kiinnostavan ja uuden ulkoasun, joten innostuin heti. Suosittelen astumáan mitä pikimmiten Jacindan maailmaan, ellei siellä jo muita odota.
Jordan
Sophie