Kirjastotäti
Saavutuksia
Suosikkejani
Todellakin toivon että tältä kaverilta tulee lisää kirjoja. Ihanan pöhelö Linnunradan käsikirja liftareille hengessä ????
Simo
Kirja ei ollut millään tavalla romanttinen, kuin ehkä pikkasen loppupuolelta, mutta itseäni se ei haitannut oikeastaan ollenkaan. Mukavaa erilaista taikuutta ja sen voiman täyttöä. Selkeästi hahmogenreltään sateenkaarista ja tykkäsin herra, ah niin, pahiksesta ja siitä miten näitä pahiksia sitten syntyykään :D
Mukavan omaperäistä nykyajan suurimmalta osalta ennalta arvattaviin romantasioihin minun mielestäni.
L. K.
Loppui liian nopeasti. Ehkä mielenkiintoisempi kuin ykkösosa.
Helena
Parempi kuin eka osa. Juonenkäänteitä jotka maistuivat välillä niin karvaalta että kirjan loppu piti ahmia.
Cassandra
Ihanan typerä- milloin sitä jatkoa saadaan?
Victor
Paras kirja tästä sarjasta tähän asti. Loppui vaan liian aikaisin.
Sarah J.
Meni niinku yhdeltä istumalta. Päähenkilöstä tuli kyllä heti aivan lemppari. Älyttömän helppolukuinen elämys, juoni ja hahmot hyvin kehitettyjä. Kiitos kotimainen kirjallisuus <3
Siri
Siis no nyt. Tämä kakkososa ajaa lukian järjiltään. Varsinkin loppu. En millään jaksa odottaa kolmatta osaa!!
Sarah J.
Kirja oli paljon enemmän kuin odotin, vaikka juonellisesti osasin ennakoida jo hyvissä ajoin mitä kirjassa tapahtuu. Loppu oli ihana, välillä on mahtavaa voida kuvitella itselleen samanlaista lällyilyä henkimaailmaakin sivuten. Helppoa aivot narikkaan lukemista!
Ashley
No nyt tuli aika monta kivaa muuttujaa tässä viimeisessä osassa. Loppujen lopuksi en osannut odottaa aivan näin montaa ja vieläpä kirjavaa juonnenkäännettä!
Terhi
Vielä parempi kuin ensimmäinen osa. Kolmatta odotellessa!
Jennifer L.
Ei vaan lähtenyt.. Ollenkaan. Kyllä ne vanhat on parempia.
Margaret
Tämä on sellaista kuplivan jännittävää helppoa fantasiaa, mitä lapsena luin ja joskus silloin tällöin tallaista kaipaankin. Nyt sitä sain ja odotan kyllä jatkoa!
Helena
Tämä oli kyllä niin ihanan kevyt ja ällöpositiivinen tulevaisuuden kuva. Tykkäsin.
Becky
En yleensä lue tällaista kirjallisuutta. Kirjan kansi herätti huomioni ja jäin totaalisesti koukkuun kahden ensimmäisen sivun jälkeen. Aivan älyttömän mielenkiintoiset henkilöhahmot ja juoni. Kiitos mukavuusalueelta poistumiselle tällä kertaa!
Jennifer Lynn
Jopa parempi kuin ensimmäinen osa. Aivan älyttömän jännittävä ja upean tapahtuma rikas! Pari mielenkiintoista juonen käännettä sai kyllä pidättämään hengitystä ja odotan kolmatta osaa todella innolla!
Rebecca
Tämä oli ehdottomasti huonoin tämän sarjan kirjoista. Venyi ja mateli ja oli todella tuskastuttavaa luettavaa ..
Terhi
Ihanasti oli Nestan tarina kirjoitettu ja ahmin kirjan nopeasti. Josko seuraavana vuorossa olisi Elain?
Sarah J.
Kivasti kutkutteleva ja mielenkiintoinen. Tarpeeksi henkilöhahmoja ja helppo pitää varsinkin Moornasta ja Caidaksen siskosta. Ihanaa suomalaista fantasiaa ja lähtee mukavasti lentoon. Jatkoa odotellen.
S. K.
Voi kamala kun tämä toinekin osa tempaisi mukaansa. Onneksi kolmanteen osaan ei mene kauaa että pääsee jatkamaan elämää keijumaailmassa. Kirjailija on varsin taidokas punomaan ikäviä juonenkäänteitä, juuri kun odotan jotain oikeasti romanttista niin minua nakataan kivellä.. :/
Holly
Niin ihanaa Maasia jälleen kerran. Seuravaa osaa odotan innolla ja jännityksellä. Maas on kirjailijana että häntä joko vihaa tai rakastaa. Kirjoissa on paljon samankaltaisuuksia mutta juonenkäänne tässä kirjassa sai ihon kananlihalle. Eräs sana toki kirjassa esiintyy aivan liikaa mutta se on onneksi toissijainen juttu ;)
Sarah J.
Olen pitkään harkinnut Nora Robertsin kirjojen lukemista, koska hän kirjoittaa montaa eri genreä. Sain yllättyä positiivisesti.
Kirjassa on kieltämättä ihanan romanttista höpinää sekoittuen mahtavasti menneeseen aikaan ja kummituksiin.
Ensimmäinen osa loppuu ihanan lopullisesti ja jatkoa janoaa heti. Näistä pitäisi saada varoitus että aloittaa lukemisen vasta koko sarjan ilmestyttyä!
Nora
Pitkästä aikaa kunnon lohikäärmefantasiaa mielekkäillä ja varpaillaan pitävillä juonenkäänteillä.
Kiva maailma, henkilöhahmot ja kerrontatyyli tekevät kirjasta paremman kuin osasin kuvitella. Rakastuin useampaan hahmoon ja luojan kiitos, tarinassa ei ole tarkoitus pitää kaikkia hengissä hinnalla millä hyvänsä, vaan hahmoilla on lupa kuolla kuten lentäjien kuuluukin.
Marraskuuta odotellessa.
Rebecca
Minä niin rakastan näitä Terhin kirjoja! Hahmojen kanssa tuntemani myötähäpeä ja huonojen vitsien sekä kliseiden kirjo on valtava :'D
Terhi
Ehdottomasti paras osa tähän mennessä. Näkee hyvin kirjailijan edistyksen ja henkilöhahmojen kerronnan monipuolisuuden. Usein tykästyn kirjasarjoihin itse jossa ei ole ns. yhtä ja ainoaa päähahmoa vaan useampi.
Aapo
Ihanaa vähän uudempaa fantasiaa höystettynä urbaanilla kauhulla ja suomalaisilla kansanperinne tiedoilla.
Tykkäsin kovasti yllättävistä juonenkäänteistä ja hahmoista. Odotan innolla tulevia kirjoja Lujaverisiin.
Sini