Linkit: Risingshadow.net
Saavutuksia
Suosikkejani
Kirja-arviot ja kommentit
Alku kirjasta oli mielestäni tylsähkö, mutta kun tapahtumat lähtivät kunnalla liikkeelle oli kirja mukavaa luettavaa.
Chris
Mila
Elizabeth
Royce
D. D.
Erin
Hyvä. Lyhyesti ja ytimekkäästi hyvä kokonaisuus.
Erin
Upeaa! Sanattomaksi vetää. Upeaa työtä koko kirjasarja.
Erin
Upea. Kun sain kirjsn käsiini en päästänyt enää irti luin kirjan putkeen. Juoni oli mahtava hahmot upeita ja niin edelleen.
Erin
Todella hyvä. Kaikki erin hunterin kirjat ovat olleet hyviä tämä erityisen. En tiefä miksi nämä kirjat ovat näin mahtavia varmaan siksi etyä rakastan eläimiä erityisestli kissoja
Erin
Hyvä. Jatkaa hienosti siitä mihin edellinen kirja jäi. Rakastan tässä kirjasarjassa erityisesti juonesta ja kirjailian uskomattomasta taidosta kuvailemalla luoda tunnelmaa.
J. K.
Jatkaa samaa rataa mihin toinen osa jäi. Ihan hyvä. Juoni käänteitä piisaa mutta ne on nyt täydellisissä kohdissa toisin kuin ekassa osassa. Hyvä.
Derek
Vaikka eka kirja ei todellakaan vakuuttanut päätin antaa tälle sarjalle uuden mahdollisuuden. Ja tämä kyllä jo vakuutti. Juoni oli hyvä ja sujuva. Kirjan ulko-asu edelleen mahtava.
Suosittelen.
Derek
Rakastuin kirjan ulko-asuun mutta sisältö oli pettymys.
Ainakun innostuin ja juoni tuntui hyvältä ja sujuvalta se romutettiin huonolla käänteellä.
En pitänyt mutta paljon huonompaakin on luettu.
Derek
Ihan ok. En ole mahdottomasti pitänyt mistään leutokalma kirjasta mutta kyllä tämä ihan hyvää viihdettä on. Juoni ihan hyvä.
Derek
Taitaa jäädä viimmeiseksi keplo leutokalma kirjaksi vaikka lisää tulisikin. Meinasin tylsistyä kuoliaaksi kirjaa lukiessani mutta pakotin itseni lukemaan sen loppuun. En tykännyt.
Derek
Pidin tästä hunterin kirjasta yhtä paljon kuin muistakin. Juoni oli hyvä mutta tarina olisi voinut edetä nopeampaa. Taphtumia lisää! Henkilö kohtaisena suosikkina on siltikin ylivoimaisesti kaikki soturikissa kirjat.
Erin
Täydellistä! Kirjoja on vaikka kuinka monta ja ideoita piisaa! Juoni hyvä. Rakkaus hunterin kirjoihin johtuu varmaan siintä että rakastan kaiken laisia eläimiä erityisesti kissoja
Erin
Tykkäsin. Pidin kirjan ulko-asusta ja muutenkin pidin kokonaisuudesta. Ei oikein moitittavaa. Kaikille potter faneille.
Suosittelen.
J. K.
Rakastin. Mielestäni parempi kuin huispaus kautta aikojen. Pidin edelleenkin siintä todella paljon että kirjan käyttäjät olivat ''kirjoittaneet'' kirjan sivuille.
Hyvä.
J. K.
Ei todellakaan! Ei missään tapauksessa minun lempi kirjani vihasin kirjaa ekasta kirjaimesta viimmeiseen pisteeseen. Tämä johtuu varmaan siintä että olen lukenut paljon täysin erilaisia kirjoja. Surkea.
Ps. Joku voi tykätä <3
Sari
Ensinnäkin jos haluaa lukea tämän pikku opuksen lukekaa ensin kaikki harry potterit.
Pidin kuvituksesta ja siintä että kirjaa muka käyttäneet olivat sivuille kirjoitelleet.
Miinusta sai minusta se että kirjan ''tietotekstimäisyys'' tylsistytti.
Ihan hyvä
J. K.
Pettymys. Toisen kirjan jälkeen odotin jotain parempaa mutta tässä kirjassa juoni oli huono se läsähti kasaan moneen kertaan jos olisi jatkoa ei tämän jälkeen enää kiinnostais. Huono
Suzanne
Hyvä. Jatkoi hienosti siintä mihin ensimmäinen osa jätti. Minusta kirja on parempi kuin eka osa. Toisin kuin ensimmäisessä osasa kirja tuntui etenevän nopeammin ja sujuvammin juoni oli hyvä.
Suosittelen
Suzanne
Ihan hyvä. Juoni on hyvä ja koskettava kirja voisi edetä nopeampaa tuntui polkevan välillä paikallAan
Suzanne
Kauhujutut ovat aina kiinnostaneet minua, juonenkaan ei tarvitse olla täydellinen kunhan kirja aiheuttaa kunnon vilun väreet ja pelottelee kunnolla.
Tämä ei kuitenkaan ollut tuota. Tässä juoni on vähän tönkköinen ja vilun väreet jäävät saamatta. Minusta tämä kirja oli todella surkea.
R. L.
S. F.