Lohikäärmeen silmät
Keskiarvo 3.64
3.64 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (71)
Kirjahyllytilastot

Lohikäärmeen silmät

Stephen King
Julkaistu: 1993 (Book Studio)
Alkuperäinen nimi: The Eyes of the Dragon
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 213 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1984, suomennettu vuoden 1987 uudistetusta laitoksesta. Suomentanut Tapio Tamminen. Kannen kuva: Peter Mustonen. Sidottu ja nidottu versio. 2. painos 1998, uusi kansikuva, nidottu.

Lohikäärmeitä ja prinssejä... liskoja ja pimeitä holveja... Stephen King vie lukijan pahuuden riivaamaan valtakuntaan, kylmään pimeyteen, jossa paholaisella on tilaa temmeltää. Tunnelin päässä näkyy kuitenkin valon häivähdys. Riittääkö se?

(muokattu 27.10.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Myrskykausi (The Witcher – Noituri, #8)Mifongin perintö (Mifonki-sarja, #1)Narrin vaellus (Narri ja Näkijä, #2)Jäämaan viimeinen taistelu (Jäämaan kronikka, #3)Mifongin mahti (Mifonki-sarja, #3)

Kirja-arvioita (2)

Titu avatar
Kirjoittanut ()
4.0
"Lohikäärmeen silmät" on sinänsä outo kirja Stephen Kingin kirjoittamaksi, sillä se on puhdasta fantasiaa. King kirjoittikin tämän kirjan omalle tyttärelleen iltasaduksi, ei pelotellakseen häntä. Kirjan tapahtumat sijoittuvat valtakuntaan, jonka kuningas on juuri kuollut. Flagg on epärehellinen maagikko, joka vangitsee kuninkaan vanhimman pojan Peterin luoksepääsemättömään torniin, jolloin nuorempi prinssi Thomas nousee valtaistuimelle. Peterin elämäntehtäväksi tulee ... (lisää)
adasta avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Kingin Lohikäärmeen Silmät oli mukava lukukokemus Mustien Tornien jälkeen. Tuttu ja turvallinen fantasiatarina velhoista, lohikäärmeistä ja linnoista. Kirja oli "lastenkirjan" tapainen kuten se ilmeisesti oli tarkoitettu; juoni eteni selkeästi ja rauhallisesti. Kirjan tarina oli mielestäni todella hyvä ja hahmot olivat mielenkiintoisia ja heidän kohtalonsa kiinnosti. Mielestäni kirja oli erittäin hyvä ja mukavaa vaihtelua Kingin omassa tuotannossa. Suosittelen lämpimästi kaikille perinteisen fantasiakirjallisuuden ja Kingin faneille.
Paikalla 2 jäsentä ja 63 vierailijaa
Jussi, LordStenhammar
Uusin jäsen: Elina
Jäseniä yhteensä: 8700