Luettavana
Keskustelija
Osallistuja
Kokonaisuus
Suosikkejani
Kirjaudu sisään voidaksesi lajitella kirjoja sarakkeiden ja vuosien mukaan.
Yhteensä 31 kpl
Kuinka Prinsessa Ruusunen hurmataan
2014 | Prinsessa Ruusunen #1 | ★ 1 | näytä kommentti
Käsittämättömän sairas kirja. En todellakaan pystynyt lukemaan edes 1/4 kirjasta!
Rice
Anne
Anne
14.11.2014
Mahtava Morris ja sivistyneet siimahännät
2002 | Kiekkomaailma (nuortenkirjat) #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Kirja on hauskasti kirjoitettu, en voinut olla nauramatta kun luin sitä..
Pratchett
Terry
Terry
04.11.2012
Herätetty rakastaja
2010 | Mustan tikarin veljeskunta #3 | ★ 8 | näytä kommentti
Luin ahmimalla, koska Zsadist on kertakaikkiaan lempi henkilöni :) Suosittelen lukemaan!
04.11.2012
Lumottu
2012 | Yön talo #6 | ★ 8 | näytä kommentti
Kiva kun tarinaa kerrotaan muidenkin näkökulmasta, eikä pelkästään Zoeyn. Innostuin hirmuisesti kun Refaim tuli kuvioihin! Loppu oli kyllä järkytys ja samalla helpotus. Zoeylla pyörii liikaa miehiä ympärillä ja pieni harvennus ei haittaa, mutta säälittää Heathin puolesta! Paras osa tähän mennessä! En malta odottaa seuraavaa osaa millään, ja eniten haluan tietää, miten Stevie Raen ja Refaimin tarina jatkuu..
Cast
P. C.
P. C.
15.10.2012
Hiljaisuus
2012 | Langennut enkeli #3 | ★ 8 | näytä kommentti
Olen pitänyt kaikista kolmesta osasta. Ainut ongelma on se, että olen kyllästynyt Patchiin. Ajattelin kirjan alussa, \"jes nyt siitä päästään!\" ,mutta Jev jäikin kuvioihin.. Pidän kyllä kaikista muista henkilöistä! Suosittelen lukemaan.
Fitzpatrick
Becca
Becca
09.10.2012
Noitalapsi
2004 | Noitalapsi #1 | ★ 4 | näytä kommentti
Kirja oli hieman tylsä, varsinkin alussa. Onneksi se parani loppua kohden.Kuvailee todenmukaisesti noitavainojen kekelle joutuneen tytön elämää. Mary, Jack ja Närhi olivat hyviä henkilöitä, saatan lukea seuraavan osan.
Rees
Celia
Celia
09.10.2012
Ikuinen rakastaja
2010 | Mustan tikarin veljeskunta #2 | ★ 8 | näytä arvio
Luin kirjan päivässä kun en saanut näppejäni irti siitä. Rhage on hauska henkilö ja Mary hieman äidillinen ja vahvatahtoinen. Pidin molemmista enemmän kuin ykkösosan päähenkilöistä. Kiinnyin myös suloiseen Johniin, joka heikosta kunnostaan huolimatta tahtoo huolehtia Maryn turvallisuudesta.En kyllä edelleenkään pidä sarjan Lesser- kohdista, ne ovat vaan niin tylsiä.. Arvasin tavallaan lopun ennalta, mikä harmitti hieman. Mutta silti tämä on aivan mahtava sarja, suosittelen lukemaan!
01.10.2012
Rajalla
2012 | Tarkoitettu-trilogia #2 | ★ 8 | näytä arvio
Tämä osa oli paaaljon parempi, kuin edeltäjänsä. Löytyi enemmän seikkailuhenkeä ja muutenkin pidin tylsänä sitä, että ensimmäinen osa oli vaan yhteiskunnassa säätämistä. Nyt kun koko ulkomaailma odottaa,luin kirjan ahmimalla. Oli kiva kun tuli uusia, persoonallisa henkilöitä matkaan mukaan, ja ihana Xanderkin sai paikkansa tarinassa, vaikka jäikin Yhteiskuntaan. Pikkuinen, periaatteesssa turha miinus tulee siitä että, sarjan kirjojen kannet ovat tosi tylsiä, meinasin itsekkin olla aloittamatta koko sarjaa kansien takia.
Condie
Ally
Ally
23.09.2012
Paljaan taivaan alla
2012 | Paljaan taivaan alla #1 | ★ 8 | näytä arvio
Rakastuin tähän kirjaan, vaikka alku ei tuntunut hirveän mielenkiintoiselta.. Mutta kun Aria ja Perry alkoivat tekemään yhteistyötä, en voinut lopettaa lukemista! Aria on sivistynyt, mutta rohkea tyttö, joka kestää ulkomaailmassa vaikka kaikki onkin niin hämmentävää ja outoa. Perry taas on hieman karkea, mutta viisas \"villi\" kuten Aria häntä nimittää. Pidin kovasti muistakin henkilöistä, kuten Roarista, ja Cinderistä. :) Yksi parhaimmista sci-fi kirjoista, jonka olen lukenut.
Rossi
Veronica
Veronica
23.09.2012
Kauhun ja kauneuden valtakunta
2007 | ★ 6 | näytä arvio
Tämä kirja oli ihan ok, alku tuntui hyvin mielenkiintoiselta ja tihkuin intoa kun Kartik astui kuvioihin. Myöhemmin petyin kun romanssi ei oikein päässyt kukoistamaan. Juoni tempaisi mukaansa ja luin vielä yö myöhälläkin,ja vaikka hirveästi jännitystä kirjassa ei ollutkaan, niin selkäpiitä kyllä karmi ja kurkistin pari kertaa olan taakse, ettei ovella ole ketään..
Harmitti kun sotkeuduin pari kertaa henkilöissä ja muutenkaan henkilöiden persoonista ei oikein kunnolla saanut otetta.Eikä valtakunnatkaan oikein kiehtoneet. Mutta oli kyllä hyvin kirjoitettu, niin sain kepeästi luettua ja en kadu.
Bray
Libba
Libba
11.09.2012
13 kirousta
2012 | Keijutrilogia #2 | ★ 10 | näytä arvio
Kirja ansaitsee viisi tähteä, koska juoni oli koukuttava ja pääsin vihdoin kurkistamaan keijujen valtakuntaan, jota toivoin hartaasti ensimmäisessä osassa. Hyvä kun Punainen pääsi pääosaan, pidän hänen sinnikkyydestään. Joskus tuntuu että hän selviääkin liian helpolla jokaisesta pulmasta ja onneksi hän joutui kolmikosta pulaan etsiessään amulettia salakäytävistä. Harmitti kun amulettien etsintään jäi sivuja niin vähän, kun Rowanin elämänkertaus vei muun tilan,mutta ei sekään paljoa haitannut, koska teksti on soljuvaa ja muutenkin olen nyt niin kiintynyt hahmoihin. Suurin plussa kuitenkin tulee loppu huipennuksesta jota en osannut ollenkaan odottaa.
Harrison
06.09.2012
Vastarinta
2010 | Idhunin kronikat #1 | ★ 10 | näytä arvio
Rakastuin tähän kirjaan! Minulta jouduttiin pakosta repimään se käsistä kun en malttanut muuta kun lukea. Alku ei tuntunut niin kiinnostavalta ja säikähdin etten opi kaikkien henkilöiden nimiä ja ulkonäköä, kun niitä tuli hujauksella niin paljon.. tai siltä se tuntui, mutta helpostihan nuo oppi muistamaan.Lisäksi aluksi häirtisi se, että päähenkilöt olivat niin nuoria, mutta kun he kasvoivat niin sekin ongelma hävisi. Plussaa tuli suloisesta rakkaustarinasta. Paras enkilö oli ehdoitta Kirtash<3 Jäinen ja kuuma yhtä aikaa. Muihinkin henkilöihin kiintyi helposti. Haluan heti sarjan toisen osan, mutta pitää nyt hoitaa muita asioita tässä välissä, ettei vaan lukemiseksi mene tämä homma! suosittelen lukemaan!
Gallego García
Laura
Laura
31.08.2012
Tähystäjäneito
2011 | Kuparisaari #1 | ★ 6 | näytä arvio
Pakotin itseni ottamaan tämän kirjan kirjastosta, vaikka juoni takakannen perusteella ei oikein kiinnostanut. Onneksi tein niin, tämähän osottautui ihan hyväksi kirjaksi. Alussa juoni hieman tökki, mutta sitten se alkoikin luistaa. En erityisemmin välittänyt kirjan \"kirjeosista\". Henkilöt olivat persoonallisia, jotkut ehkä vähän liiankin outoja minun makuuni. Oli asioita jotka arvasin ennalta, mutta myös niitä, jotka pääsivät täysin yllättämään. Harmistutti kun rakkaustarina oli suurimman osan melkein muun juonen peitossa ja sitten loppu tuli liian ryminällä. Nyt sitten odottelemaan seuraavaa osaa.
Kanto
Anneli
Anneli
29.08.2012
Rubiininpuna
2012 | Rakkaus ei katso aikaa #1 | ★ 8 | näytä kommentti
Kun aloitin kirjan tykästyin heti hauskasti kirjoitettuun tekstiin ja huumoriin. Päähenkilöt olivat aika normaaleja mutta tykästyin sivuhenkilöihin, varsinkin haamuihin... :) En meinannut pysyä henkilöiden nimissä alussa perässä, mutta onneksi huomasin kirjan takana olevan listan.Odotin juonelta paljon, ja petyin hieman kun se ei ollutkaan niin vauhdikas ja vaarallinen. Jäin kuitenkin hyvillä mielin odottamaan seuraavaa osaa.
Gier
Kerstin
Kerstin
27.08.2012
Liekki
2011 | Liekki-trilogia #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Ihan mukiin menevä fantasiakirja.. olin odottanut hieman mutkikkaampaa juonta, mutta tuo oli ihan ok. Jacinda on ihanan tulinen, mutta ei oikein osaa päättää mitä haluaa ja tuntui että hän ei tajunnut ilmiselviä seikkoja vaikka koskien esim. williä.. jäi vähän ärsyttämään. Muut henkilöt ovat hyviä,mutta heistä kerrotaan liian vähän. Pidin nopeatempoisesta tekstistä , suosittelen lukemaan.
Jordan
Sophie
Sophie
23.08.2012
Helsingin alla
2012 | ★ 8 | näytä kommentti
Luin Turtschaninoffin Arra- kirjan ja odotukset olivat suuret kun aloitin tämän lukemisen. Tämä oli edottomasti positiivinen yllätys! Juoni oli kiinnostava ja henkilöt sitäkin ihanampia. Kinnyin varsinkin Nideen! Komeisiin ja itsevarmoihin peikkoihin ei useassa tarinassa törmää. Nuorien ja peikon kolmiodraama seikkailun lomassa on mitä mielenkiintoisin lukukokemus.Suosittelen lukemaan tämän ihanan kotimaisen fantasiaseikkailun.
Turtschaninoff
Syntymälahja
2009 | ★ 10 | näytä kommentti
Rakastan tätä kirjaa! ihana sukeltaa toiseen maailmaan linnojen ja leiviskänhaltioiden keskelle, kun itse elää vaan tylsää arkea. Katsa on mahdottoman viisas ja hänen voimavarojaan riittää vaikka muille jakaa. Po taas on ihanan mystinen ja veikeä. täydellistä! Juoni oli mukaansatempaava ja teksti tarkkaa ja hienovaraisesti kuvailevaa. Haluaisin lukea läjäpäin lisää Sydänmaan ja muiden valtakuntien elämästä sekä varsinkin Katsasta ja Posta!
Cashore
Kristin
Kristin
Matka alkaa
2012 | Across the Universe #1 | ★ 4 | näytä kommentti
En pitänyt kirjasta. Tiesin jo alussa että aluksen moottorin kanssa tulisi ongelmia, koska ikiliikkujaahan on mahdoton luoda.Arvasin melkein heti kuka avaa jäädytettyjä kryo- arkkuja. Eli siis juoni kävi minulle tylsäksi. Päähenkilö ei ollut persoonallinen ja lempi henkilöni tappoi itsensä... seuraava osa luultavasti jää lukematta.
Revis
Beth
Beth
Käärmeenlumooja
2012 | Faunoidit #1 | ★ 10 | näytä arvio
Tässä kirjassa on mielenkiintoisismmat henkilöt pitkään aikaan.Punaisia rastoja,tatuointeja, pisamia, ja persoonalliset luonteet. En pysty sanomaan edes kuka on paras henkilö kun kaikki ovat niin tasavartaisia... Juoni ei nyt ollut niin vauhdikas, mutta ei se haitannut kun nauroin senkin edestä mahtaville vitseille ja päähenkilöiden nahistelulle. Kivaa tutustua taas yhteen erillaiseen fantasia tarinaan, mutta tällä kertaa Suomen kaupungin vilinässä, faunoidien seurassa. Eläimenvoimat ihmisessä--> kartakaikkisen kekseliästä! Harmi kun kirja oli niin lyhyt, jään vähän liiankin innokkaasti odottamaan seuraavaa osaa ;)
Salama
Annukka
Annukka
02.08.2012
Arra
2010 | ★ 10 | näytä arvio
Heti luettuani ensimmäiset sivut Arran kauniista tarinasta, se kutoi pysyvän kiintymyksen sisinpääni. Tapa jolla Maria on kirjoittanut mykän kutojattaren, myöhemmin Arra maanlaulajatteren tarinan on henkeäsalpaavan kaunis. Pystyin tuntemaan Arran mukana tunteet yksinäisyyden tuskasta, ahdisavan orjuuden kautta aina rakkauteen saakka. Rakastan kirjan henkilöitä, varsinkin Viisasta ja ujoa Arraa sekä rohkeaa, jalosydämistä Surandoa. Se että en pystynyt lopettamaan Arran elämäntarinan lukua vaan valvoin koko yön aina viiteen aamulla asti ja haikea tunne kirjan loppumisen jälkeen takaavat sen, että Arra on ehdottomasti paras teos minkä olen lukenut ikinä. Sydämmelliset kiitokset Maria Turtschaninoffille!
Turtschaninoff
12.07.2012
Sininen kuu
2011 | Kuolemattomat #2 | ★ 6 | näytä arvio
Minusta tämä oli mielenkiintoisempi kuin sarjan eka osa. Kiitos Romanin. Hihkuin intoa kun Damon myrkytettiin, johtuen siitä että inhoan sen täydellisyyttä yli kaiken. Ever tekee ihan ihmeellisiä virheitä ja valintoja. Tuntuu että se on vaan jättänyt aivonsa narikkaan. Varsinkin loppuhuipennuksessa ihmettelin, millä perusteella Ever luottaa mielummin romaniin eikä Valomaasta tulleisiin kaksosiin. Juoni kulki suht nopeasti, harmi vaan, että joitain pikkuseikkoja jäi auki. Tämän kakkos osan perusteella voi olettaa, että seuraava osa on vielä parempi.
Noël
Alyson
Alyson
11.07.2012
Pimeyden rakastaja
2009 | Mustan tikarin veljeskunta #1 | ★ 8 | näytä arvio
Löysin kirjan netin kautta ja olen iloinen että luin sen. Monet vampyyreistä kertovat kirjat ovat olleet aika rauhallisia verrattuna tähän. Pimeyden rakastaja pureutuu kunnolla vampyyrielämän raakaan ja kuumaan puoleen. Ei mitään Edwardin tai Stefan Salvatoren \"voi ei olen ollut hirviö ja nyt kylven itseinhossa\" kamaa vaan kuumia itsevarmoja vampyyrimiehiä. Juoni jatkui jännittävänä eikä päästänyt pihdeistään kertaakaan, vaikka lessereistä kertovat kappaleet eivät olleet nyt niin mielenkiintoisia. Vaikka kirja sisältää paljon seksiä ja julmia kohtia, oli kiva lukea näinkin pitkä kirja. Ihastuin mielenkiintoisiin sivuhenkilöihin, mutta toisaalta taas pidin Bethiä Wrathia hieman tylsempinä vaikka ne ovatkin päähenkilöt. Onneksi Butch ja ehkä jopa kiinnostavin henkilö Zsadist korvaavat päähenkilöiden viat. Toivottavasti saan seuraavan osan kirjastosta pian! Suosittelen kaikille verenimiöiden faneille!
Luukaupunki
2009 | Varjojen kaupungit #1 | ★ 8 | näytä arvio
Myönnän. Välttelin kirjaa, koska takakansi ei antanut kiinnostavaa kuvaa. Nyt jälkeenpäin ajattelen mikä tuuri oli että uskalsin ottaa tämän mukaan kirjastosta. Juoni oli alusta alkaen mielenkiintoinen ja teksti ei ollut liian suoraa eikä myöskään liian haaveilevaa, vaan juuri sopivaa. Ehkä parhaiten kuvaa sana raikas. Klassista fantasiaa sekoitettuna uuteen ja siihen päälle vielä suurkaupungin vilinää. Henkilöt ovat huolella suunniteltuja ja rakastan niitä kaikkia, varsinkin Simonia. Mutta vaikka ensivaikutelma Jacesta osui ja upposi, tarinan edetässä uutuudenkiilto alkoi haihtua. Kirjan luettua jäit tuttu haikea olo, kuten aina kun on lukenut ihanan kirjan. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Cassandra Clarelle! Suosittelen!
Clare
Cassandra
Cassandra
Yliluonnollisesti
2012 | Paranormaali #2 | ★ 6 | näytä kommentti
Pidin enemmän ensimmäisestä osasta, mutta miellyin heti uusiin henkilöihin. Odotan sormet syyhyten seuraavaa osaa jotta voin napata sen ensimmäisten joukossa kirjastosta. Rakastan sarjan kevyttä humoristisuutta.
White
Paranormaali
2011 | Paranormaali #1 | ★ 8 | näytä arvio
Pidin selkeästä tekstistä, jota vain ahmi eteenpäin, eikä juoni tuntunut tylsältä missään vaiheessa. Tasapainoinen paketti huumoria, fantasiaa ja romatikkaa.
Rethistä olisi voinut olla enemmän,mutta alkaa jo vähitellen tuntua että kiinnostun aina eniten sivuhenkilöistä .Tosin pidin myös paljon Lendistä. Eviessä oli joitain ärsyttäviä piirteitä, mitkä häiritsivät minua PALJON lukiessa.Esimerkikisi pinkki etälamautin nimeltään Ella. Kuka edes antaa tavaroilleen kutsumanimiä? Onneksi kekseliäs fantasiamaailma korvasi ärsykkeet.
Mukavaa seuraa hiljaiselle sadepäivälle.
White
Sielunkumppani
2011 | Vampyyripäiväkirjat #2 | ★ 4 | näytä kommentti
Tämä sarjan toinen osa ei kyllä pelasta surkeaa ensimmäistä osaa, vaikka niin toivoin. Juoni ei pääse nousemaan huippuunsa missään vaiheessa ja arvaa jo ennalta, että kun jotain pahaa tapahtuu niin Damon on asian takana. Taidan vain pysyä tv-sarjassa (mikä miellyttää minua paljon kirjoja enemmän).
Smith
Korpinmusta
2010 | Vampyyripäiväkirjat #1 | ★ 4 | näytä kommentti
Luin koska pidän tv-sarjasta. Kirjassa on asioita mitä ei tapahdu sarjassa, mikä on plussaa. Yllätyin kun hahmojen ulkonäkö poikkeaa niin paljon sarjassa olevista,en vaan pysty kuvittelemaan Elenaa Blondina ja Bonnieta punapäänä.Tämä oli kyllä suuri pettymys, teksti ei ollut mielenkiintoista ja koko ajan teki mieli hyppiä kohtia yli.Tämä kirjasarja jää luultavasti korvikkeen tasolle, jos kirjastosta ei löydy muutakaan.
Smith
Vieras
2009 | ★ 10 | näytä kommentti
Rakastan tätä kirjaa. Juoni oli mielenkiintoinen, mutta ehkä hieman liian pitkä. Melanie ja Vaeltaja luovat mahtavan kaksikon. Vael kuitenkin saa parhaan henkilön tittelin, kun on niin kiltti ja ymmärtää ihmis lajin arvokkuden. Loppu on mielestäni oikeudenmukainen ja siksi kirjasta jäi vain mukavia muistoja. Vieras päihittää Twilight-sagan mennen tullen. Suosittelen.
Meyer
Stephenie
Stephenie
Ikuisuus
2011 | Väristys #3 | ★ 8 | näytä kommentti
Aivan mahtava lopetus kauniille kirjasarjalle! Maggien käsien jälki on niin hienotunteista ja kaunista. Olen pitänyt koko sarjan ajan Samista ja Gracesta, mutta lempihenkilökseni muuttui Cole, hymy nousi huulilleni melkein jokaisesta sen kommentista. Jos Cole ei olisi ilmaantunut, niin kiinnostus olisi lopahtanut. Suurinpiirtein puolessavälissä into hieman tyssäsi, koska asiat junasivat paikallaan, mutta jatkoin lukemista, enkä pettynyt. Loppu on odotuksen veroinen.
Stiefvater
Maggie
Maggie
Surunsyöjät
2011 | Surunsyöjät #1 | ★ 6 | näytä arvio
Nappasin kirjan kiireessä kirjastosta ja huomasin kotona että kirjailia on suomalainen. Ennakkoluulot heräsivät heti, mutta päätin lukea ja katsoa mitä tästä nyt tulee..Ennakkoluulot pyyhkiytyivät parin ensimmäisen luvun hujahtaessa ohi. Pidin Hopen tarmokkaasta ja tulisesta luonteesta. Mutta jotenkin tuntui että tytön ajatukset kulkivat edestakaisin kun \" Victorin mystinen lappu\" päätyi tämän käsiin, joten turhauduin hieman ja ajattelin \"eikö se ala jo tajuta\". Tykästyin Frederickiin enemmän kuin Victoriin vaikka Victor olikin myös ihanan mystinen ja rento.. Harmi kun kirja oli niin lyhyt, oli kiva tutustua uusiin fantasia olentoihin, \"surun syöjiin\".
Laitinen
Veera
Veera
13 lahjaa
2011 | Keijutrilogia #1 | ★ 10 | näytä kommentti
Tykkäsin jännityksestä ja keijiusta jotka eivät ole kuten kiiltokuvissa.Juoni on mukaansatempaava joten en voinut muuta kuin lukea teoksen yhdeltä istumalta. Hahmot ovat persoonallisia. Hyvä juoni, hahmot, ja maaginen miljöö luovat jännittävän seikkailun keijujen ja Tanyan suvun historiaan.
Harrison