Saavutuksia
Suosikkejani
Kirja-arviot ja kommentit
Mielestäni kirja oli nopea tempoinen ja piteli minut näpeissään loppuun saakka. Locke Lamora oli henkilönä mielenkiintoinen ja samaistuttava, ehdottomasti kirjan moniuloitteisin henkilö. Kirjailija oli kuitenkin onnistunut luomaan monia herkullisia henkilöhahmoja jotka olivat varsin erilaisia toisiinsa verrattuna. Yllätyin kuitenkin siitä kuinka raaka kirja paikoitellen oli, sillä kirjoitustyyli toi vahvasti mieleen nuorille suunnatun fantasiakirjan. Kaiken kaikkiaan huikea tariana johon toivoisi lisää kirjoja.
Scott
Mielestäni kirja oli niin tylsä etten jaksanut lukea sitä edes loppuun. Tahtumat olivat niin paikallaan junnaavia ja ihmiset aivan liian yksiuloitteisia että kirja olisi saanut minua innostumaan. Olisin tarvinut enemmän tunnetta ja vimmaa.
Rick
Sarah
Minun mielestäni kirja oli liian pitkä ja tarina jotenkin sekava. Hiljaisia vaiheita jossa olisi keskitytty vain Jamien ja Clairen suhteeseen ja yhteyden uudelleen löytämiseen oli varsin vähän. Odotin että pitkä ero ja tunteikas jälleennäkeminen olisi käsitelty juurtajaksain, mutta ei. Paritsa heittäytyi heti tapahtumien vietäväksi ja kunnes minä lukijana olin jo aivan pyörälläni päästä, että missä mennään ja kuka on kyseessä ja mitä ihmettä oikein tapahtui. Minun piti moneen otteeseen lukea sivu uudelleen kun kertakaikkisesti en pysynyt kirjoittajan ajatuksien mukana.
Diana
Uskomattoman upea päätös trilogialle. Tapahtumia riitti ja yllättäviä käänteitäkin oli riittämiin. Jäin kaipaamaan kirjan henkilöitä ja vieläkin mietin, että mitenkähän heidän tarinansa mahtaisi jatkua.
Hugh
Veronica