Paras kaverini luki, mutta en ole vielä itse kerinnyt loppuun ja tuskin tulenkaan loppuun sillä en jaksa lukea :)! Mutta ehkä kirja on hyvä Magdalena Hai-faneille! (Tuskin siltä faneja löytyy :D)
Olen hirveä Tolkien-fani joten on tullut tämäkin luettua! Pari kertaa on tullut luettua!
PARAS! <3! Rakastan tätä sarjaa! Olen lukenut kaikki 3 kertaan <3! Lempisarjani <3
En oo lukenut (Ei löytynyt kirjastosta) mutta, haluisin lukee!
Rakastan tätä kirjaa <3! Rakastan sitä, kun tolkien vie lukijansa omaan maailmaansa! Lempihahmoni on Gandalf ja Kääpiöt, mutta kukapa nyt ei antaisi tilaa Bilbolle! Rakastan kyllä Taru sormusten herrasta-trilogiaa (Olen lukenut kaikki)mutta, epäilemättä tämä taisi kyllä viedä voiton! Smaug kuoli ehkä vähän liiankin aikaisin! Mutta eihän se haittaa! Lukekaa ihmeessä <3
Yksi parhaimmista nuorille suunatuista kirjoista mitä olen lukenut, koko ajan tapahtui jotakin eikä kirja oikeestaan jäänyt junnaamaan kertaakaan paikalleen, Percy,Annabeth ja Grover ovat aika mielenkiinosia pää henkilöiksi..mikään ei oikeestaan ärsyttänyt tai haitannut kirjassa. en tiijä miks mulla kesti näin pitkään että edes aloitin lukemaan tätä sarjaa,ehkä se elokuva 2010 piti huolen siitä :D no mutta kirja on hyvä, kannattaa lukea!
Hyvä kirja! Kerrankin vaihtelua kun muuten tulee luettua paljon Tolkienin tuotantoa ;)! <3 Hyvä kirja
Voi..olen odottanut tämän kirjan ilmestymistä kauan ja bvihdoin sain sen käteeni! En laskenut sitä hetkeksikään pois.! <3! Ihana suosittelen! On tylsää kun kirjasarja loppuu (Varmaan loppuu) ! Mutta mahtava päätösosa
Ihana kirja ihanaan sarjaan! <3! 5/5! Lukekaa! <3
5/5! Rakastan tätä kirjaa (sarjaa)! On niin ihanaa uppoutua kirjaan, varsinkin tähän! En meinannut laskea kirjaa käsistäni! Siis ihan 5/5! Täyttä fantasiaa <3
Jos rakastat fantasiaa (Kuten minä) niin tämä kirja on LOISTAVA! 5/5! Ooon lukenu tämän 2 kertaa! <3<3 Ehdoton suosikki <3!
Olen Potterfani! Kun näin tälläisen kirjastossa lainasin heti! Luin sitä monta kertaa! Ehoton suosikki <3! 5/5! Suosittelen <3
Tuli pettyms :(! Luulisin että en lue Narniaa enää uudestaan! Jotkut sarjan kirjoista olivat hyviä mutta..tämä viimeinen :(! Ei..
Aina uusia tyyppejä! Haaaah...! Tykkään Narnia-sarjasta paljon mutta joskus ne voivat olla hyvinkin tylsiä! (Kuten tämä) Mutta 4/5
Hyvä sarja! Mulla on kaikki Narnia-sarjan kirjat omana! Kirja oli hyvä! Mutta lempparini on silti vielä Kaspianin matka maailman ääriin ;)! 5/5
Paras Narnia-sarjan kirjoista! 5/5! Tässä kirjassa oli jännittävämpiä kohtauksia kuin aiemmissa! Ehdottomasti PARAS!
Joo, että oli TYLSÄ! En voi sille mitään että vanhemani ovat ostaneet koko kirja-sarjan :p
Kirjan olen lukenut, mutta vähänkö tylsä! Kirja jumitti useissa kohdissa! Olen katsonut elokuvatkin! En ole varma jaksanko lukea seuraavia osia!
Pakko saada tämä käsiini! Rakastan tätä sarjaa ja on pakko lukea tämäkin kirja! (Olen lukenut aikaisemmatkin)
Pitää lukea! En nimittäin tiennyt että kirjasarjasta on tullut 2 ja 3 osa! Olin vain päättänyt odottaa! No joo..pitää saada kirja heti käsiini!
Voi..! Kun aloin lukemaan kirjaa tuntui siltä "Että mitä hemmettia tässä nyt tapahtuu" mutta kyllä se sitten selvisi! Rakastan Tolkienin tuotantoa joten on tämäkin kirja 5/5!
Kun luin taru sormusten herrasta (Myös Tolkienin tuotantoa) niin siinä oli (joissain kohdissa) mainintaa Tom Bombadilista! Ihmettelin ensin kuka hän on mutta tämän kirjan jälkeen 5/5!
Rakastan Tolkienin tuotantoa! 5/5! Tolkienin tuotanto on ihanaa mutta, tulihan tämä sentään luettua! (En ole vähään aikaan koskenutkaan tolkienin tuotantoon)
Haluan lukea kirjan vaikken olekaan mikään Salvatore-fani :D! Toivottavasti löydän sen kirjastosta!
Kirja on HYVÄ! Oikeasti hyvä! Olen nähnyt leffan ja ajattelin lukea kirjatkin! Niin siinä sitten kävi ja nyt ne on luettu! Mutta voisin lukea uudestaankin! Paras kamuni on kirjahullu ja suosittelin kirjaa hänellekkin! Tämä kirja oli 5/5