Erittäin hämmentävä, mutta hauska lukukokemus. Jos talviyöntä matkamies on niitä kirjoja, joista ei voi arvata, mitä seuraavaksi tapahtuu. Teoksesta saisi varmasti vielä enemmän irti useammalla lukukerralla. Miinuspuolena tekstin paikoittainen vaikeaselkoisuus.
Tämä oli kyllä aivan mahtava kirja. Kun on päässyt sisälle kirjan maailmaan, niin se on pakko lukea loppuun yhdeltä istumalta. Huh!
Luin kirjan vuosia sitten ja nautin siitä valtavasti. En ole varma mitä nykyään ajattelisin. Parempi pitää hyvä muisto.
Olen aina arvostanut LeGuin'n kirjoista. Tämä ei ole poikkeus. Juoni ei ole mitenkään erikoinen mutta tarinan kuljetus on omaa luokkaansa.
Varmasti eräs niistä kirjoista joka sai kiinnostumaan sciense fiction'sta. Klasikko.
Mukaansa tenpaava kokonaisuus. Juonen käsittely tuo mieleen muutamia tämänpäivän edesottamuksia. Lue ja nauti.
Aivan mahtava koko sarja! Olisin mielelläni enemmänkin lukenut, mutta ehkä parempi lopettaa ajoissa, eikä jatkaa liikaa. Ainoa asia joka kirjoissa häiritsi oli oikeastaan kakkos osan lopputaistelu Meksikon laitoksen sisätiloissa, olisi voinut pari sivua pitempi olla, kun tuskin ihan parissa minuutissa kaikkea olisi voinut suorittaa. Ehkä hiukan myös Tiivi ja Taavi lohikäärmeet jäi haittaamaan, mutta pitäähän niilläkin nimi olla. Ja ihana, että Joone sai ison roolin tässä kirjassa ja myös ansaitun poikaystävän! Sai nauraa ja itkeä. <3 Kiitos
Tämä kirja oli minulle henkilökohtaisesti pettymys. Sarjan ensimmäisessä kirjassa tapahtui kaikkea mielenkiintoista, mutta tässä tunnuttiin keskittyvän hirveästi vain päähenkilön teiniangstiin kun yhyy yhyy ei tarpeeksi huomiota enkelipojalta (ihan kuin tällä pojalla ei saattaisi olla elämässään esim. kaikkea ongelmallista ja vaarallista). Kirjassa oli toki hyvätkin hetkensä, mutta minut jätti kyllä täysin kylmäksi. En vain jaksanut sietää päähenkilön ajattelutyyliä.
Tämä Hobitti: Viiden armeijan taistelu, kuvitettu opas oli mielestäni huonoin näistä kuvitetuista oppaista. Tässä ei tullut mielestäni mitään uutta, se ei kertonut tulevasta elokuvasta oikeastaan yhtikäs mitään, vaan keskittyi melkein samoihin aiheisiin joita käsiteltiin jo aikaisemmissakin oppaissa. Tietysti, jos elokuva on pelkästään sodalla mässäilyä, niin kirjaa voi olla vaikea tehdä kyseisestä elokuvasta.
Tykkäsin ihan kybällä! Pelasin joskus vuosi sitten Witcher 1:n ekaa kertaa ja ihastuin Geraltin synkkään hahmoon, joten halusin ottaa selvää alkuperästä. Kirjan novellit antaa noiturille vielä vähän syvemmän merkityksen - ja välillä tuli naurettua niin, että vedet valu silmistä, Mahtava kirja, täytyy lukea muutkin!
Luin muutamassa päivässä. Ei vedä vertoja Soturikissoille.
Tämä oli hyvä lukukokemus. Paras päähenkilö oli Lusa. Edellisessä osassa suosikkini oli Toklo.
Hyvä, vaikka huonompi kuin Soturikissat. Kallikia käy sääliksi. Se kyllä löytää veljensä, mutta sitten ne taas eroaa. Tässä kirjassa kallik on suosikkini. Tykkään sen naali ystävästä.
Ei kovin vetävä. Oli kuitenkin pakko lukea.
Hyvästi Tuhkamarja! Esinäytöksen ymmärsi vasta kun oli lukenut kirjan. Missä vaiheessa Tulitähti sai tietää Tuhkamarjan kuolemasta? Sen vaan haluaisin tietää!
Kansi selvästi kuulammelta. Lopultakin alan tottua päähenkilön vaihdokseen. Mutta kun Tulitähti ei ole enää päähenkilö, niin sitä on vaikea ymmärtää. Ihan kuin ihana päähenkilö olisi seonnut.
Oravatassu pelastaa siskonsa! Milloin Harmaaraita löytyy? Ehkä seuraavassa sarjassa "Kolmikon voima". Surettaa kun vanha metsä hylätään.
Vieläkin arsyttää päähenkilön vaihdos. Ihan kiva.
Haluan lukea uudestaan!
Muuten hyvä, paitsi loppu. Liian yksinkertaista lukea koneen ajatukset.
Vähän plääh. Miksi Molly selviää niin helposti kaikesta. Oli kuitenkin ihan OK. Yhden meidän rotan nimi on Molli Moon.
Kiva muuten mutta "rotat pitää tuhota". Rotat on söpöjä<3. Kiva kun Lehtitähti menetti yhden hengen.
Muuten jännittävä ja kiva,mutta harmitti että kirjailia ei voinut kirjoittaa sinne että samira löysi mikaelin sieltä koska ei sillä ollut mitään muuta syytä jättää se kun vaa se et se oli mustan suden tytär ja Mikael luuli että samira oli mustan suden rakastaja ja oli ihan valmis unohtamaan sen!loppu harmitti mutta onneksi meillä on mielikuvitus niin voi mielessä jatkaa tarinan loppuun.Muuten tosi kiva kirja ja joissain kohti suhteellisen laimea mutta kivaa pikku luettavaa :)
Ihan hyvä kirja vaik vähän tylsä. Leffoissa on kaikee mitä kirjois ei oo mut ne on kuitenki vähän jännittävämpiä.