Ihana kirja! Aloin todella rakastaa tätäkin erin hunterin sarjaa. Mainio juoni. Upeaa.
Kirja oli kauniisti kirjoitettu ja olen yrittänyt tuputaa kaikkia lukemaan tämän. Tarina pyöri paljolti sirkuksen ympärillä. Sirkus vaikuttaa ihanalta paikalta. Sinne toissaan haluaisi jäädä. Kirjan lopettaminen oli hankalaa ja olisin tahtonut, että kirja olisi jatkunut pidempään. Rakkautta tässä kirjassa ei toisaalta tuputettu. Päähenkilöitten Celian ja Marcon rakkaus tietenkin roihahti heti ja minun kävi Isobelia sääliksi. Pidin Isobelin luonteesta ja siitä, että hän halusi vain olla Marcon kanssa. Marco kohteli häntä liian julmasti. Ylipäätänsä en pitänyt kovinkaan paljon Marcon hahmosta. Celiassa oli enemmän luonnetta. Marco on ehkä liian imelä minulle. Eli jos menee helposti hermot kirjoissa, joissa kuvaillaan kauheasti päähenkilöitten rakkautta, niin kannattaa valita tämä kirja. Ei liikaa rakkautta.
Pidin tästä paljon, jokaisesta historiallisesta yksityiskohdasta, lukemattomista viinintäytteisistä dialogeista, henkilöhahmojen monipuolisuudesta, kirjailijan upesta tavasta elävöittää hahmot ja heidän tarinansa. Pienet ranskalaiset yksityiskohdat ovat kiehotova lisä tarinankerrontaan. Demonit on kuvattu mielenkiintoisesti ja heistä ja heidän outouksistaan olisin mielelläni lukenut enemmän. Miinusta tulee loputtomista kirjoitusvirheistä ja siitä että kustanja päätti olla suomentamatta tämän jatko-osia.
Minäkin alkuun vierastin tätä suomalaista fantasiaromaania, mutta aivan turhaan. Kirjan puoliväliin saakka kaikki tapahtui niin kuin ennalta osasin odottaa. Loppu kirjasti olikin raikasta, ennalta arvaamatonta, sujuvaa tekstiä. Yllätyin tästä positiivisesti ja suorastaan ahmin kirjan loppuun. Pidin tästä trilogian avauksesta paljon, enkä malta odottaa että saan lainattua jatko-osat kirjastosta.
Tykkäsin tästä varsin paljon, ehkä eniten Eddingsien kirjoista (jos ei lasketa Polgaraa ja Belgarathia). Joillekin sivumäärä saattoi olla varsin tyrmäävä, mutta itse luen nopeasti, ja pidän jaarittelusta, missä kerrotaan arkisia asioita. Kerronta ei tosiaankaan ollut aina mitään huippua, mutta juoni toimi noin pääsääntöisesti. Ja pidin lopusta, koska ylipäätään sen tyyliset päätökset ovat minust parhaita. Kannattaa siis todellakin lukea, ellei sitten satu jo inhoamaan Eddingsien tyyliä. Varsin samanlaista tavaraa tämäkin.
Hyvä kirja taso seilyi edellisiin verrattuina, mutta alussa meinasin tylsistyä kunnes pääsin kunnolla mukaan kirjaan ja sen juoneen
Satuin vahingossa löytämään kirjastosta kyseisen kirjasarjan ja päätin ahmaista mukaani ensimmäisen osan. Olen positiivisesti yllättynyt ensimmäisen osan suhteen. Kerronta on sujuvaa ja ymmärrettävää, juonikin on todella kiinnostava ja pitää hyvin otteessaan. Kirjassa on kutkuttavaa jännitystä alusta loppuun asti ja janoan jo seuraavia osia.
Harry Potter sarja on aika vaihteleva osasta tykkään osat ovat surkeita. Tässä oli hyvä juoni ja mukaansa tempaava tarina.
Tästä tykkäsin. Tässä oli jotain uutta ja mukaansa tempaavaa toisin kuin muissa osissa.
En oikein päässyt mukaan kirjaan mutta ihan ok.
Tämä on parempi kuin ykkös ja kakkos osat. Oikein mukava.
Huono kirja. En oikein ole löytänyt hyvää velhokirjaa tämäkin tylsistytti
Hyvä kirja! J.K Rowling on yksi suosikki kirjailioitani. Olisin toivonut kirjaan vielä lisäksi tylypahkan karttaa.
Hyvä kirja. Jään innolla odottamaan seuraavia
Hieno hyvä juoni kaikki kohdallaan ja vihdoin kissat löysivät uuden kotinsa. Hyvä kirja pitää hankkia kotiin myös erikoisseikkailut ja uusi profetia. vielä tässäkin vaiheessa päähenkilöiden vaihdos harmittaa.
Hyvä kirja! Jälleen mainio juoni mutta harmittelen pää henkilöiden vaihtumista.
Upeaa! Kaikki soturikissat mahtavia odotan innolla kolmikon mahti sarjaa! Hyvä juoni! Mutta toivoin että olisi jatkunut vielä vähän tämä kirja
Huonompi kuin ensinmäinen erikoisseikkailu mutta odottelen kolmatta silti innolla
Ei ehkä parhaita mutta hyvä silti.
Paljon parempi kuin eka osa. Tykkäsin. odottelen innolla seuraavaa.
Mahtava sarja! Voittaa selviytyjät ja etsijät. Pitää hankkia itselle koko sarja.
Ihan ok mutta olain jo vähän tylsistyä puolessa välissä jotenkin tuntui ettei kirja etene. Nyt on pakko myöntää että soturikissat ovat parempia.
Tämäkin sarja on ihan ok ja juoni on tässäkin hyvä. Tätä voi lukea vaikkei koirista tykkäisikkään. Hyvä kirja.