:D! Pidin Debbiestä vaikka hän olikin...no siis..! Ööö..joo! Ei täs mitää! Rakastan tätä sarjaa ja suosittelen!
Aika samanlainen kuin ekakin! En oikein tajunnu juonta mut Suosittelen ;)!
Kirja on hyvä, mutta olisi saanut lähteä vähän jouheammin liikkeelle.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rakastan yhtä paljon Kirjaa kuin Leffaakin ;)! <3
Hyvä kirja. Parempi kuin Leijuva linna, mutta ei yllä ihan Liikkuvan linnan tasolle.
Toinen osa on aina hieman huonompi, mutta tämä kirja piti pintansa! En ole lukenut yhtä hyvää toista osaa kirjasta pitkään aikaan! Kirjan kansi on hyvin mielenkiintoinen ja mysteerinen. Otin tämän kirja ensimmäisen osan perusteella! Aivan mahtava! Voin vain sanoa, että lukekaa!
Time Riders ei ole rakkaustarina. Se on kirja luottamuksesta, ystävyydestä, hyvyydestä, pahuudesta, pelkojen kohtaamisesta ja toisenlaisen maailman näkemisestä, mutta ennen kaikkea se on vauhdikas kirja aikamatkustamisesta ja sen tuhonomaisista seurauksista niin ihmiskunnalle kuin yhdelle ihmiselle. Time Riders liikkuu eteenpäin nopeassa temmossa, minkä takia henkilöhahmot jäävät hieman etäisiksi ja heidän persoonallisuutensa osittain avaamatta - Scarrow tosin on onneksi avannut heidän taustojaan jonkin verran kirjan etenemisen tahtiin. Scarrow kirjoittaa sujuvasti ja ymmärrettävästi, eikä hän ole tyytynyt vain yhden henkilöhahmon pelkistävään "minä"-muotoon, vaan tarjoaa näkökulmia useammasta suunnasta. Tällaisessa kirjassa se toimii erinomaisen hyvin! Mitenkäs lukija muuten saisi tietoonsa Paul Kramerin suunnitelmat ja voisi ymmärtää hänen sekoamisensa, joka johtaa maailman tuhoavan ydinpommin räjäytykseen? Scarrow on sekoittanut aikamatkustukseen julmaa dystopiaa ja sitäkin raa'empaa kuvaa menneisyydestä. Eläväistä kerrontaa värittävät liharobotti Bobin suoraviivaiset töksäytykset, jotka pääsevät pilaamaan tunnelmallisetkin hetket.
Tää kirja.... Oikeesti... En pysty edes sanoin kuvaamaan... Tää oli niin hyvä kirja,oikeesti!! Mulla oli aikalailla ennakkoluuloja ennen tämä lukemista, sillä en ole koskaan,ikinä ennen tykännyt suomalaisten kirjailijoiden kirjoista, mutta tää kirja löi kaikki ennakkoluulot pois! Tai ainakin tästä suomalaisesta kirjailijasta! Juoneen ei kyllästynyt missään vaiheessa, eikä se muuttunut tylsäksi koskaan! Illalla oli oikesti todella vaikeaa laskea kirjaa pois ja aamulla ensimmäisenä oli tämä kirja kädessä!Kun sain kirjan luettua, henkäisin ihastuksesta. Kun sain luettua tämän kirjan, mun oli pakko lukea se uudestaan ja ei muuta kun lukemaan uudestaan. Edes toisella lukukerralla en kyllästynyt missään vaiheessa!! Tää on yks niistä kirjoista/kirjasarjoista joita pystyisi lukemaan vaikka sata kertaa, mutta kyllästymättä koskaan juoneen tai henkilö ihin. Rakastuin näihin hahmoihin totaalisesti! Varsinkin Rufukseen,Unnaan ja Jooneen. Kirjan viimmesillä sivuilla olin vähällä kiljua ja kirota kun kirja loppui. Juoksin suoraa päätä kirjastoon varaamaan sarjan kakkos osan. Tuskin maltan odottaa kolmos osaa!
Tää oli niin hyvä kirja!! Aluksi olin vähän pihalla juonesta,muttakun pääsin juoneen mukaan, eivoinut kun lukea ja lukea. Luin tämän kirjan parissa päivässä, iltaisin oli todella vaikee laittaa tätä kirjaa sivuun ja heti aamusta kävelin keittiin kirja kädessä. Juoni oli aivan ihana ja loppua kohti vain parani. Kun pääsin kirjan viimmeiselle sivulle, teki mieli juosta heti siltä paikalta suoraan kirjastoo hakemaan toinen osa! En millään jaksa oottaa kolmos osan ilmestymistä! Suosittelen likeasti kaikkia lukemaan tämän kirjan!! :)
Ihan Ok! Paras tästä trilogiasta!
Ehdottomasti trilogian huonoin!
Ihan Ok! Mutta sen verran jännä et luin muutkin osat ;)!
En valitettavasti edes lukenut loppuun! Aivan selvästi yksi Stinen huonoimmista kirjoista!
Ei ihan niin hyvä kun osasin odottaa! Ensin jännitystä ja sit PAM..ja kiinnostus kirjaa kohtaan lopahti! Kaiken lisäsksi en tykkää (supersankareista)!
Yksi parhaista Stinen kirjoista! Kaverini suositteli niin kyl sit luin ja osoittautui hyvin jännäksi ;)! Saan kiittää kaveriani! Kiitos-! Suosittelen!
Oliks toi oikeesti kauhua?! Nii just! No iha kiva mut v....! Oditin paljon mut...joo
Kirja on yks Stinen parhaista! Luin sen päivällä mutta kulki silti kylmiä väreitä selässä! SUOSITTELEN ;)!
Ihan Ok. Mut ehkä siit ois voinu saada paremman!
Valheita...ja Valheita...! Hyvä kirja! Juoni oli okei mut jotain jäi puuttumaan! En tiiä mith mut...se on okei!
Rakastan tätä sarjaa! Musta The NightMare room-sarja on parempi kuin Goosebumbs-sarja ;)! Tämä sarja on karmivampi kuion Goosebumbs! Luin tämän kirjan koulussa kamuni kaa! Luimme kirjan yhdessä ja siinä me sitten jännitimme!
Kirja oli hyvä mut aika laimee! Mut suosittelen kuiteski!
Jännittävä! Oli kiva kun Livvy ja Destiny olivat samanlaisia mutta kuitenkin kaksi eri persoonaa! Kiva kirja! Suosittelen.
RAKASTAN TÄTÄ SARJAA <3! Tämä osa oli yhtä hyvä kuin ekakin! Huumoria löytyi! Pidin siitä miten asioita katzottiin eri henkilöiden näkökulmasta! SUOSITTELEN !